Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic

Stadion Koševo
Iskreno, mislim da ce Sejad u mnogo bolji klub na kraju sezone. Smatram da ima sve predispozicije za to. Sto se tice Vedada, mislim da je ovo poprilicno dobar potez za njega. U Hoffenheimu je navodno bio zrtva neke taktike, i mislim da ni oni nisu imali neke ozbiljne planove sa njim. U tom klubu uopste nije imao mjesta za napredak, gledao sam vecinu njihovih utakmica, i bile su, pa malo je reci, dosadne. Stuttgart je ipak veliki klub, i ocekujem ih vec sljedece sezone u samom vrhu Bundeslige.bhfanatic14 je napisao/la:ja se nadam da ce i Salihaga u stuttgart uskoro...ovaj hoffe se vec davno usmrdio... ja mislim cak da su Vedo i Sejo se dogovorili da idu u paketu u stuttgart... nemogu oni jedan bez drugog...
-
- Kontakt:
ja bi volio da sejo i vedo opet igraju u tandemu,al i ja sam misljenja ko ti da sejo moze u mnogo veci klub prec nego u stuttgart...igracina je nema sta...a za vedu je ovo pravi potez...uskoro ce oni igrat u evro kupovima to je vedi falilokobe24 je napisao/la:Iskreno, mislim da ce Sejad u mnogo bolji klub na kraju sezone. Smatram da ima sve predispozicije za to. Sto se tice Vedada, mislim da je ovo poprilicno dobar potez za njega. U Hoffenheimu je navodno bio zrtva neke taktike, i mislim da ni oni nisu imali neke ozbiljne planove sa njim. U tom klubu uopste nije imao mjesta za napredak, gledao sam vecinu njihovih utakmica, i bile su, pa malo je reci, dosadne. Stuttgart je ipak veliki klub, i ocekujem ih vec sljedece sezone u samom vrhu Bundeslige.bhfanatic14 je napisao/la:ja se nadam da ce i Salihaga u stuttgart uskoro...ovaj hoffe se vec davno usmrdio... ja mislim cak da su Vedo i Sejo se dogovorili da idu u paketu u stuttgart... nemogu oni jedan bez drugog...

Stadion Koševo
- Goalgetter
- Kontakt:

Sretno Vedo !

- Principatus
- Kontakt:
Links: http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
Uvjek uzivanje gledati ga kako sparta terenom ..
- Goalgetter
- Kontakt:

Ulreich - Molinaro, Maza, Tasci, Rüdiger - Kuzmanovic, Hajnal, Kvist - Harnik, Cacau, Ibisevic
I očekiv'o sam to, čim je dobio devetku, a to nije mala stvar... Volio bi da ga Vedo zabije, al da Stuttgart izgubi...Goalgetter je napisao/la:Vedo u prvih 11![]()
Ulreich - Molinaro, Maza, Tasci, Rüdiger - Kuzmanovic, Hajnal, Kvist - Harnik, Cacau, Ibisevic

Ima, počela je.tanzla je napisao/la:Hoce biti na eurosportu utakmica? Sry ako se vec pisalo, nisam upratio. Hvala unaprijed.

- Principatus
- Kontakt:
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;

Fali im pravi playmaker na sredini

Upravo htio da napisem da su dosadniji od Citya!kimbo je napisao/la:Ovi gori od City-a pola sata igre a ni kornera![]()
![]()
![]()

Tako bi se mogla opisati igra Stuttgarta u prvom dijelu. Dosta gresaka u predaji lopte, slab radijus kretanja veznih igraca, odbrana mi nekako ne ulijeva sigurnost...
Ibisevic k`o Ibisevic. Trckara po terenu bez nekog ucinka, nije ni imao lopti doduse. Imao je ono dodavanje za Hajnala cini mi se, koji je i jedini sa prolaznom ocjenom u redovima domacih za sada, ali nije se dobro zavrsilo.
Slabo od domacih, ruku na srce gosti zasluzeno vode.
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!

Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Trenutno korisnika/ca: 0oo0, 19vendetta87, Alucard, ANamelessGhoul, aqarius, atomac123, BlackRiver1987, Blackwargreymon, boki86, bordobijeli, Confiance, DanijelTZ, darker10, deda, Direktorcic, eaglebvb09, guillermo, HariTz, Hazre, Hrammm1921, HZbec, Imamkarbarum, jasmin10, JimmyPage, Jurica95, jurisicduska, Kapetan, Kaunas, LenyYoro15, Maestro^^, maho_sa, Majstorinho, mercurial, Mostarska, NebeskaSila96, NEZALAGANJE, Principatus, Pushko92, RaZuti, rukometubih23, SamoDaKazeem, Shategabri, Shogun, signalidunapark, Skojevska, soccerfan, soxx, spolacentra, StevieG8, successminator, TrueBlue, UtdBiH21, VolimBiH96, voltron30, zastitaIdentiteta i 447 gostiju.