Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

likusa
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la likusa » 26 jan 2012, 19:31

bob je napisao/la:
likusa je napisao/la:sta mislite o standard-mons ? vidim svi igraju na 1 ?
ma neko ce zajebati ili oni ili obala :D
prije standard izgleda :lol:
Željeznicar za život cijeli !

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 26 jan 2012, 19:45

evo jedne jako zanimljive analize za mec Estoril - Atletico, preuzeto sa jednog kladionicarskog bloga ;)

Atletico club de Portugal, po meni je jako sumnjiva ekipa , prije svega mislim da nemaju love za ulazak u prvu diviziju a kao drugo zaraduju lovu namještanjem utakmica. Smrdi, smrdi , užasno smrdi. Oni imaju jednu jako solidnu ekipicu za drugu ligu, no iz susreta u susret nižu se loši rezultati, e sad, da li je to nervoza kod igraca ili nešto više. Naime postoji sumnja da su protiv Oliveirensea namjestili susret. No izgleda da su ovi malo zajebanija ekipa, jer su na poluvremenu navodno trebali isplatit pola novca, medutim ovi nisu. Igrac Atletica Stephane Agbre Dasse je vec pocrvenio u 12 minuti nakon jednog starta i dobio direktan crveni, e sad, do poluvremena se držao rez 0-0. Kad su vidjeli da je vrag odnio šalu i da love nema, drugo poluvrijeme napadaju sa igracem manje, gosti se svim silama brane i prave mnogo prekršaja i tako sve do 83 minute dok iskusni branic Banjai ne dobiva drugi žuti jer pravi prekršaj u kaznenom prostoru. Ailton dovodi svoju momcad u vodstvo iz penala a nedugo zatim povisuju rezultat na 2-0 i uzimaju pobjedu koja im je ocito nebitna. E sad, ponovno slijedi utakmica na domacem terenu i to protiv slabašnog Belensesa koji muku muci oko opstanka u ligi. Utakmica protice u mirnom toku u prijateljskom ozracju, redaju se prilike no gosti nikako da postignu pogodak. Zbilja ih nije htjelo, no da ispadnu fer zadnji igrac odbrane domacih sam sebi zabija pogodak, i vidi cuda, nijedan ga igrac nije kritizirao, a strelac koji je postigao autogol je iskusni branic Luis Filipe Dias. Da nebi slucajno koja lopta uletila u gol, mladahni gostujuci joker s klupe povisuje rezultat na 0-2 i tako utakmica završava. Pad forme prepostavlja se, aaaaaaaaa pa da može biti, ali samo u snovima domacih navijaca, koji polako odustaju od dolaska na utakmice.

Dok su ovi u padu Estoril je u letu, oni žele u diviziju jedan a i kako stvari stoje mogli bi lako doci do nje. Gužva za prva dva mjesta je jako velika, Estoril je na pravom putu da osigura prvo mjesto. Imali su niz teških utakmica. Protiv Vitorie Setubal izgubili su u liga kupu sa 3-1, pa su na domacem terenu remizirali protiv odlicnog Leixoesa, pa su solidnu Aroucu razmontirali u gostima sa 4-1,a onda su ponovno u kupu izgubili, ovaj put od Porta sa 1-0. Da napomenem da su u liga kupu u grupi sa Portom, Vitoriom Setubal i Pacos de Ferreirom.Posljednju utakmicu su ponovno zabilježili pobjedu u svojoj ligi i to ponovno u gostima protiv Sporting Covilhe.

Preostaje samo da vidimo da li ce odigrati na svom nivou i da li su istinite price oko namještanja utakmica Atletica ili je to samo trac. ESTORIL vs ATLETICO CP Tip: 1
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

TuborgGreen
Kontakt:

Post Postao/la TuborgGreen » 26 jan 2012, 20:54

Ooooojj srecooooo ljubim te u pupak,zabi ga lik s pola terena u zadnjoj sekundi za olympiakos x2 :mrgreen:

BranaVidara
Kontakt:

Post Postao/la BranaVidara » 26 jan 2012, 21:13

oj sreco cekam olimpiakos kp 2 i fulaju napad za pobjedu..puuu majku vam ****

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 26 jan 2012, 23:05

deno_TM87 je napisao/la:evo jedne jako zanimljive analize za mec Estoril - Atletico, preuzeto sa jednog kladionicarskog bloga ;)

Atletico club de Portugal, po meni je jako sumnjiva ekipa , prije svega mislim da nemaju love za ulazak u prvu diviziju a kao drugo zaraduju lovu namještanjem utakmica. Smrdi, smrdi , užasno smrdi. Oni imaju jednu jako solidnu ekipicu za drugu ligu, no iz susreta u susret nižu se loši rezultati, e sad, da li je to nervoza kod igraca ili nešto više. Naime postoji sumnja da su protiv Oliveirensea namjestili susret. No izgleda da su ovi malo zajebanija ekipa, jer su na poluvremenu navodno trebali isplatit pola novca, medutim ovi nisu. Igrac Atletica Stephane Agbre Dasse je vec pocrvenio u 12 minuti nakon jednog starta i dobio direktan crveni, e sad, do poluvremena se držao rez 0-0. Kad su vidjeli da je vrag odnio šalu i da love nema, drugo poluvrijeme napadaju sa igracem manje, gosti se svim silama brane i prave mnogo prekršaja i tako sve do 83 minute dok iskusni branic Banjai ne dobiva drugi žuti jer pravi prekršaj u kaznenom prostoru. Ailton dovodi svoju momcad u vodstvo iz penala a nedugo zatim povisuju rezultat na 2-0 i uzimaju pobjedu koja im je ocito nebitna. E sad, ponovno slijedi utakmica na domacem terenu i to protiv slabašnog Belensesa koji muku muci oko opstanka u ligi. Utakmica protice u mirnom toku u prijateljskom ozracju, redaju se prilike no gosti nikako da postignu pogodak. Zbilja ih nije htjelo, no da ispadnu fer zadnji igrac odbrane domacih sam sebi zabija pogodak, i vidi cuda, nijedan ga igrac nije kritizirao, a strelac koji je postigao autogol je iskusni branic Luis Filipe Dias. Da nebi slucajno koja lopta uletila u gol, mladahni gostujuci joker s klupe povisuje rezultat na 0-2 i tako utakmica završava. Pad forme prepostavlja se, aaaaaaaaa pa da može biti, ali samo u snovima domacih navijaca, koji polako odustaju od dolaska na utakmice.

Dok su ovi u padu Estoril je u letu, oni žele u diviziju jedan a i kako stvari stoje mogli bi lako doci do nje. Gužva za prva dva mjesta je jako velika, Estoril je na pravom putu da osigura prvo mjesto. Imali su niz teških utakmica. Protiv Vitorie Setubal izgubili su u liga kupu sa 3-1, pa su na domacem terenu remizirali protiv odlicnog Leixoesa, pa su solidnu Aroucu razmontirali u gostima sa 4-1,a onda su ponovno u kupu izgubili, ovaj put od Porta sa 1-0. Da napomenem da su u liga kupu u grupi sa Portom, Vitoriom Setubal i Pacos de Ferreirom.Posljednju utakmicu su ponovno zabilježili pobjedu u svojoj ligi i to ponovno u gostima protiv Sporting Covilhe.

Preostaje samo da vidimo da li ce odigrati na svom nivou i da li su istinite price oko namještanja utakmica Atletica ili je to samo trac. ESTORIL vs ATLETICO CP Tip: 1
KRAJ: Estoril 5 - 0 Atletico CP 2.00 ;) valjda je neko ispratio.
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Livnobet
Kontakt:

Post Postao/la Livnobet » 26 jan 2012, 23:13

Yani - Sock 2
Penarol - Caracas 3+
Howard over 20,5

Kvota: 6,84

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 26 jan 2012, 23:18

Moglo bi ovo proc' :]

slika
#samoRudar #zauvijek

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 26 jan 2012, 23:35

L' Imperator je napisao/la:Moglo bi ovo proc' :]

slika

ja da sam na tvom mjestu i da cekam ovo pucao bi si u koljeno od muke ako ne prodje :mrgreen:
moje misljenje da ce proc ;)

koliko si ulozio? koji dobitak je?

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 26 jan 2012, 23:38

gospodin Seljakovic je napisao/la:
ja da sam na tvom mjestu i da cekam ovo pucao bi si u koljeno od muke ako ne prodje :mrgreen:

Ma nije neki dobitak ba :D Marku uplatio, 44,95 dobitak ;)
#samoRudar #zauvijek

seljak
Kontakt:

Post Postao/la seljak » 26 jan 2012, 23:39

slika

Svi su igrali keca na djokovica,sta mislite neka povreda i bum sve nas povalja.. :D

a da vas pitam ove dole cliperse, dal su sigurni oni il bi branio tiket. :o

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 27 jan 2012, 00:24

L' Imperator je napisao/la:
gospodin Seljakovic je napisao/la:

Ma nije neki dobitak ba :D Marku uplatio, 44,95 dobitak ;)
ma kako nije neki??
kod nas ljudi rade tri dana teskog posla za te pare, ja bi ove sekunde potpisao da svaki dan dobijem 44 marke :mrgreen:

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 27 jan 2012, 00:32

gospodin Seljakovic je napisao/la: ma kako nije neki??
kod nas ljudi rade tri dana teskog posla za te pare, ja bi ove sekunde potpisao da svaki dan dobijem 44 marke :mrgreen:
hehe :mrgreen: izgleda nista od dobitka, Santos gubi 1:0 :/
#samoRudar #zauvijek

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 27 jan 2012, 01:52

Santosssssssssssssssssssssssssss
Alan Kardec dva gola ,drugi u 91.minuti
Prije prvog gola fantastičan prodor Neymara i ubačak te Kardeec glavom.
Sada sjajno izrađena akcija i u 91.minuti pogađa Kardec sa 10 metara za 2:1 ..

Još Gay under 20.5 i nole over 38.5 gemova .Samo veselo :mrgreen:
You'll never walk alone.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 27 jan 2012, 01:55

Preokreno Santos u 90 i nekoj minuti :mrgreen: ajmo jos Djokovic :D on mi je jedan od najomrazenijih sportista (odmah poslije CR-a), al' ce se to promijeniti ako pobjedi sutra :lol:
Zadnja izmjena: L' Imperator, dana/u 27 jan 2012, 02:19, ukupno mijenjano 1 put.
#samoRudar #zauvijek

nanek

Post Postao/la nanek » 27 jan 2012, 01:58

VolimLiverpool je napisao/la:Santosssssssssssssssssssssssssss
Alan Kardec dva gola ,drugi u 91.minuti
Prije prvog gola fantastičan prodor Neymara i ubačak te Kardeec glavom.
Sada sjajno izrađena akcija i u 91.minuti pogađa Kardec sa 10 metara za 2:1 ..

Još Gay under 20.5 i nole over 38.5 gemova .Samo veselo :mrgreen:
Jesil ti lud ili sam ja lud ? Neymar nije ni igrao :( al hajd nema veze :) desava se sto se tice mog listica,danas imao x2 na olimpijakos i santosa 2 jos nole :) eh sta se desavalo sa ova prva 2 mora listic proci :)

TuborgGreen
Kontakt:

Post Postao/la TuborgGreen » 27 jan 2012, 02:18

Ne brinem se ja sutra za Djokovica,ako ne pobijedi onda ce predat :mrgreen:

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 27 jan 2012, 11:33

pa jel moguce vodit gotovo 30 razlike? stavit svima osmijeh na lice i u miru ih poslat spavat, da bi sutradan vidio da su izgubili...pa nemoguce, ona kvota 1.15 me tako zavarala, sad vidim da ih je Boston doslovno ubio prije par dana i ne kontam zasto je ovolika kvota bila na njih sinoc...uvijek me sje*e onaj dodatni par koji mi trazi i ja nadjem najmanju kvotu, stavim, a ne pogledam statistiku :(...Orlando se pridruzio Miamiju na crnoj listi NBA ekipa

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 27 jan 2012, 14:42

Dobi i Djokovic, al' jedva :D
#samoRudar #zauvijek

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 27 jan 2012, 18:59

Hajmo Danci bar X :!: .
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 27 jan 2012, 20:56

Što prekinuše ovaj Volendam iz druge holandske lige? Imam 3+ i već 2 gola pala u 20 minuta i onda prekid :?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.