Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

AlwaysLiverpool
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la AlwaysLiverpool » 26 jan 2012, 20:14

kad se igra FA kup

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 26 jan 2012, 20:23

AlwaysLiverpool je napisao/la:kad se igra FA kup
28.1. 13:45h
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 26 jan 2012, 20:33

Nakon Tuzle, Sarajeva i Mostara okupljanje fanova Liverpoola iz BiH a i šire održat će se u Zenici 26-og februara tj. za finale Carling Cupa

http://www.facebook.com/groups/lfcbih/d ... 123799983/" onclick="window.open(this.href);return false; :D
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 27 jan 2012, 12:18

Evo šta današnji mediji prenose, navodno je Liverpool ponudio 9.5m eura za Taxeiru no Gorninghem je odbio tu ponudu zato jer traže 11.5m eura. No izgleda i unatoč tome, da su blizu dogovora.
Cavaniev agenat je rekao da je moguće da će Cavani napustiti Napoli već ove zime, a Liverpool je navodno ponudio ugovor Edinsonu.
Isla, igrač Udinesea, je vrlo blizu potpisa za Liverpool, radi se o odbrambenom igraču, koji takođe može igrati i na krilnoj poziciji.

Takođe malo zanimljivih informacija, City je prvi tim koji je na Anfieldu postigao 2 ili više pogodaka ove sezone, a Liverpool je jedini tim uključujući i timove iz 4 najboljih liga, dakle jedini tim koji nije izgbuio na domaćem stadionu čitave sezone.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 27 jan 2012, 12:20

Edinson i Isla se mogu nazvati dobrim pojacanjima ( ovaj prvi fenomenalnim pojacanjem) . Dok mislim da je 11.5 mil za Teixeiru cisto bacanje para.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

AlwaysLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la AlwaysLiverpool » 27 jan 2012, 13:36

mnogo spekulacija iz dana u dan al iskreno ja msm da od pojacanja nema nista u ovom prelaznom roku,a najpotrebniji su nam krilni igrac te napadac,za krilo bih njavise volio vidjeti farfana za mene strasan igrac,te u napadu bih volio vidjeti cavania al kolko je ralno da ce on doc nezz,dok bi farfana mogli uzeti za 15 mil eura

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 27 jan 2012, 15:23

Veliki broj medija su danas objavili informaciju da je Liverpool spreman poslati ponudu za Edinsona Cavania, vidjet ćemo koliko ima tu istine. A ovo je istina, izjava njegovog agenta, da je Edinson spreman da napusti Napoli, već ove zime.

PS. Sow i zvanično u Fenerbacheu.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Bernabéu
Kontakt:

Post Postao/la Bernabéu » 27 jan 2012, 15:26

^Zaista ne shvatam odluku napadača Sowa da ode u Fenerbahce. Mišljenja sam kako ima potencijala za Premiershipa, te da bi LFC bio idealan klub za njega, ali ipak novac čini čuda. :roll:
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 27 jan 2012, 15:44

Patrice_Evra_3 je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Nešto se muti od strane FA. Utakmicu Liverpool-United je trebao suditi Atkinson, pa su ga sada promjenili. Sada je odluka pala na Marku Halseyu da sudi utakmicu :? Nemam pojma ko je to?
Šta je tu neobično ? Znaš čiji je to savez valjda, ne znam zašto te to iznenađuje. :lol: Ferguson već naštim'o pobjedu Uniteda, ime sudije svakako nije bitno. :lol:

Šalu na stranu, mislim da bi mog'o bit' dobar meč, pravi derbi. Liverpool sigurno u dobrom moodu sad nakon prolaska u kupu, a United je u solidnoj formi. Povrede jesu problem, ali mislim da Fergie opet može sastavit solidnu ekipu. Siguran sam da će Liverpool grist, jer su kupovi jedino i preostali, a ni United neće tek tako odustat od ovog kupa i, uostalom, ipak se igra protiv Liverpoola. :mrgreen: Također, ispalo se u Carling Cupu, tako da će vjerovatno ovdje probat' da se iskupe. Mislim da je na Liverpoolu nešto veći pritisak u ovom meču i Liverpool bi vjerovatno više izgubio u slučaju ispadanja. To može da bude blaga prednost Uniteda. :)

Uglavnom, ko god prođe dalje, bit' će favorit u nastavku takmičenja. ;)
Nakon utakmice Chelsea - United Ferguson se žalio na Atkinsona, poslije toga Atkinson nikad nije sudio utakmicu u kojoj igra United. Sada je dobio priliku da sudi, ali je promjenjen. Interesantno zar ne? ;)

Šta je ovo na weekenpediji? Cavani prešao u Liverpool i nosi broj 10 :)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 27 jan 2012, 16:00

Milos Krasic's agent, Dejan Joksimovic, has claimed Liverpool have expressed an interest in his client.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 27 jan 2012, 16:13

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... ining-pics" onclick="window.open(this.href);return false;

Dobra atmosfera na treningu :) Suarez ponovo trenira
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 27 jan 2012, 16:19

hanniz je napisao/la:Milos Krasic's agent, Dejan Joksimovic, has claimed Liverpool have expressed an interest in his client.
Sanjo sam da je došo MIloš :D
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 27 jan 2012, 16:19

Evo ga opet Cavani. Sve ispocetka u krug. :mrgreen:
Nad nama nebo ima da gori!

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 27 jan 2012, 16:37

Rolex312 je napisao/la:Evo ga opet Cavani. Sve ispocetka u krug. :mrgreen:
Hahh jest tacno :)
"You'll Never Walk Alone"

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 27 jan 2012, 16:40

Kad se sjetim koliko smo Adama dovodili ovo dovodjenje Cavania nije nista.
Inace mislim da ce sutrasnja tekma odluciti o pojacanjima,ako budemo igrali kao protiv shitya onda mozemo zaboraviti na pojacanja dok ako se ponovi tekma sa Boltonom pojacanja ce biti.
Btw.u koliko je tekma sutra
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 27 jan 2012, 16:42

Senaid L.F.C je napisao/la:Kad se sjetim koliko smo Adama dovodili ovo dovodjenje Cavania nije nista.
Inace mislim da ce sutrasnja tekma odluciti o pojacanjima,ako budemo igrali kao protiv shitya onda mozemo zaboraviti na pojacanja dok ako se ponovi tekma sa Boltonom pojacanja ce biti.
13:45!
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 27 jan 2012, 16:44

Izgleda da će Taxeira doputovati u Liverpool ovih dana, da potpiše ugovor sa istoimenim klubom. :D Inače, propustio je posljednja dva treninga Groningena, i ovaj klub bi trebao zaraditi oko 10m eura za ovog igrača. Tačnije negdje od 9m do 9.5m eura.

Dakle, vrlo smo zainteresovani za Cavania i Taxeiru, takođe je moguće da će oba dva igrača preći u Liverpool. Tu se još trebaju pomenuti dva igrača, Krasić i Isla, mada mislim da ova dva igrača uopšte neće preći u Liverpool.

Takođe bi trebao neko i da napusti Liverpool, spominje se Doni, golman, koji uopšte ne dobiva šansu, izgleda da želi da se vrati u Brazil. I možda će Sterling ići na posudbu u nekom premierligašu ili možda u championshipu.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 27 jan 2012, 16:54

bimbrlica je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:Kad se sjetim koliko smo Adama dovodili ovo dovodjenje Cavania nije nista.
13:45!
hvala
sta mislite o slici na mom desktopu

slika
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 27 jan 2012, 17:05

mislim da si pogrijesio stadion :mrgreen:
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 27 jan 2012, 17:17

@Senaid mocna slika.Kradem :mrgreen:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.