NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Edin TM87
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Edin TM87 » 26 jan 2012, 17:35

rio_Ferdy88 je napisao/la: trebaju mu platiti 28 mil dolara do 8 MArta ;)ako ne plate moze ici, ja mislim, a brees postaje free agent na ljeto, eto vam prilike ako ode peyton :mrgreen: p.s. kakva crna EL, 20 titula ide na OT :mrgreen:
Znam da mu trebaju platiti, al' on je odigr'o tu sezonu, ako ne plate moze ih tuzit da mu plate!

Prije cemo mi uzet' 20 titulu nego vi, uzivaj jos par sezona dok ste najtrofejniji ;)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 jan 2012, 17:45

Prije cemo mi uzet' 20 titulu nego vi, uzivaj jos par sezona dok ste najtrofejniji ;)
ma prije ce roger uzeti golden slam :mrgreen: , nego vi tu titulu, koju najavljujete svake sezone :lol: :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 26 jan 2012, 21:18

Edin TM87 je napisao/la: Znam da mu trebaju platiti, al' on je odigr'o tu sezonu, ako ne plate moze ih tuzit da mu plate!

Prosle godine, odnosno za ovu 2011/2012 sezonu su mu platili 26 miliona. Nema ih sta tuziti, ako mu nece da plate on postoje unrestricted free agent i moze ici.

I ja mislim da ce otic, s obzirom na sve sto se desava, a i ona njegova izjava prije par dana, mada bi on najvise volio kad bi osto sto i hoce, ali da to hoce ljudi u klubu fino bi do sad rekli "Manning ostaje prica gotova", a ne ovo nece nista da kazu.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 jan 2012, 22:17

Rex Ryan to Act as Patriots Fan in New Adam Sandler Movie

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.nesn.com/2011/11/rex-ryan-to ... erfat.html
"My Favorite Ring is Always the Next One"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 jan 2012, 22:36

amerosm je napisao/la:Rex Ryan to Act as Patriots Fan in New Adam Sandler Movie

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.nesn.com/2011/11/rex-ryan-to ... erfat.html
gledao sam reportazu kad je snimao ovaj film, na espn america bilo nekad...tamo u kancelariji gdje se snimalo, na setu, slike belichika i bradya, a na stolu statua ili bobblehead od belichika i na zidu posteri itd..presmijesno mi :lol: :mrgreen: a valjda i sandler je veliki fan jetsa pa se udruzili :lol: :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 jan 2012, 22:41

Zeljovac_1921 je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la: Znam da mu trebaju platiti, al' on je odigr'o tu sezonu, ako ne plate moze ih tuzit da mu plate!

Prosle godine, odnosno za ovu 2011/2012 sezonu su mu platili 26 miliona. Nema ih sta tuziti, ako mu nece da plate on postoje unrestricted free agent i moze ici.

I ja mislim da ce otic, s obzirom na sve sto se desava, a i ona njegova izjava prije par dana, mada bi on najvise volio kad bi osto sto i hoce, ali da to hoce ljudi u klubu fino bi do sad rekli "Manning ostaje prica gotova", a ne ovo nece nista da kazu.
Yebem ti sport kad se unaprijed placa sezona! Ma vec sam se oprostio od Manninga, kad bude zvanicno, to ce me dotuc' skroz :(

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 jan 2012, 22:51

a valjda i sandler je veliki fan jetsa pa se udruzili
Jeste Sandler je kao i Kevin James (King of Queens) veliki navijac Jetsa. Inace kod poznatih licnosti prednjace Jetsi i Patriotsi sto se navijaca tice.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 26 jan 2012, 23:10

Edin TM87 je napisao/la: Yebem ti sport kad se unaprijed placa sezona! Ma vec sam se oprostio od Manninga, kad bude zvanicno, to ce me dotuc' skroz :(
**** ga stas, vidjet cemo sta ce biti.

@amerosm
jesu poznatih s istoka. Dok u cijeloj Americi Dallas Cowboys su Americki najdrazi tim.
Zadnja izmjena: Zeljovac_1921, dana/u 27 jan 2012, 01:41, ukupno mijenjano 1 put.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 jan 2012, 00:16

nfl dozvolio sad na pro bowlu tweeting za vrijeme tekme :D , ovima sto igraju...valjda ce im postaviti neke racunare pored terena pa ce moci tweetati :lol: :mrgreen: i bucsi dobili novog trenera, Schiano koji je bio trener Rutgersa ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 jan 2012, 02:16

Jason Licht pro personnel Patriotsa ce po svemu sudeci biti novi GM Bearsa jer pozvan na drugi razgovor u Chicago.

@ zeljovac

sigurno znas bolje od mene posto zivis u USA ko ima najvise navijaca - kada su u pitanju poznate licnosti - ali ono sto sam uspio vidjeti na internetu to su Patriotsi (Ben Affleck, Matt Damon, Bon Jovi, Steven Taylor, Mark Wahlberg) i Jetsi, no iskreno vise vjerujem tebi nego Googelu gdje ce odredjene novine pisati svasta da bi bili u centru paznje.

Edit:

Postoji mogucnost da Matt Flynn - rezervni QB u Packerisma - pojaca Dolphinse. Isto tako se spominju i Jetsi, a kod Maninga 49 ersi.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 27 jan 2012, 02:59

amerosm je napisao/la:Jason Licht pro personnel Patriotsa ce po svemu sudeci biti novi GM Bearsa jer pozvan na drugi razgovor u Chicago.

@ zeljovac

sigurno znas bolje od mene posto zivis u USA ko ima najvise navijaca - kada su u pitanju poznate licnosti - ali ono sto sam uspio vidjeti na internetu to su Patriotsi (Ben Affleck, Matt Damon, Bon Jovi, Steven Taylor, Mark Wahlberg) i Jetsi, no iskreno vise vjerujem tebi nego Googelu gdje ce odredjene novine pisati svasta da bi bili u centru paznje.
Ti su svi skoro s istoka, i normalno da ce navijati za Patse, Jetse, Giantse, Eaglese itd. Ne samo od poznatih licnosti nego i stanovnistvo. Cowboysi su godinama najdrazi Americki tim, to im je i nadimak "America's team". Skoro kad god ih spominju na espnu upotrebe tu frazu. Ali eto ove godine Packersi su bili (kao sto kazu bandwagon fans), Dallas bio drugi po tome. Normalno da ima raje svugdje da navija za Patse i ostale timove.
Takodje su najskuplji tim u Americi i drugi na svijetu, samo je Manchester United ispred njih.
Zadnja izmjena: Zeljovac_1921, dana/u 27 jan 2012, 07:23, ukupno mijenjano 1 put.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 jan 2012, 04:59

amerosm je napisao/la:Jason Licht pro personnel Patriotsa ce po svemu sudeci biti novi GM Bearsa jer pozvan na drugi razgovor u Chicago.

@ zeljovac

Edit:

Postoji mogucnost da Matt Flynn - rezervni QB u Packerisma - pojaca Dolphinse. Isto tako se spominju i Jetsi, a kod Maninga 49 ersi.

hajde valjda bude dobar...treba utrosit ovih 18m viska za pojacanja :)...hocemo u super bowl slijedece sezone
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

JustBlue
Kontakt:

Post Postao/la JustBlue » 27 jan 2012, 11:40

rio_Ferdy88 je napisao/la:nfl dozvolio sad na pro bowlu tweeting za vrijeme tekme :D , ovima sto igraju...valjda ce im postaviti neke racunare pored terena pa ce moci tweetati :lol: :mrgreen:

aa svašta Bože dragi :? nmg. dočekat' 5.2. GO PATS! :twisted:
FC Bayern München <3
Željo 1921 <3

Mia San Mia ! (:

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 27 jan 2012, 14:28

sal i lijeva ruka tatto :lol:
slika
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 28 jan 2012, 16:51

Uh oh, izgleda da ce Stivi G vidjet Wembey dva puta, a SAF ni jednom :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 jan 2012, 18:48

Edin TM87 je napisao/la:Uh oh, izgleda da ce Stivi G vidjet Wembey dva puta, a SAF ni jednom :mrgreen:
Zato ce @rio vidjeti kako Tom Brady podize Super Bowl. :mrgreen: :mrgreen:
Ja mislim da bi on halalio jednu sezonu Manchestera bez titule samo da NE osvoji Super Bowl.

Iako moram biti iskren i priznati da sam danas navijao za Liverpool i nadao se njihovom prolazu.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 28 jan 2012, 19:15

Napokon da se SB igra na istoku, necu morat do pola 6 cekat pobjednika, prosle godine Big Ben do nekih 40 sekundi prije kraja im'o sansu... Ovako i da se ponovi 2007. :mrgreen: Nece ici iza 3, pola 4 :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 jan 2012, 19:18

Pa ne vazno je gdje se igra SB kada stalno pocinje u 18.30 EST - odnosno 0.30 h po nasem vremenu.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 28 jan 2012, 20:07

amerosm je napisao/la:Pa ne vazno je gdje se igra SB kada stalno pocinje u 18.30 EST - odnosno 0.30 h po nasem vremenu.
Znas li sta je EST?

Prosle godine je pocinjao u 18:30, pa je kod nas to bilo 02:30 ;)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 jan 2012, 22:35

Edin TM87 je napisao/la:Uh oh, izgleda da ce Stivi G vidjet Wembey dva puta, a SAF ni jednom :mrgreen:
ma SAF je vidio wembley vise puta nego stevie g. anfield :lol: :mrgreen: nego dobre nase rezerve danas bijase :lol: :mrgreen: @edine cestitke na pobjedi, zasluzenoj ;) i ocekujem revans na OT za dvije sedmice :mrgreen: p.s @amere ma halalio bi im ja i jos jedan poraz u finalu LP a i EL :lol: :mrgreen: samo da vidim jos jednom Vince Lombardi trofej u tomicinim i billovim rukama :mrgreen: ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.