FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 26 jan 2012, 17:17

Za ovo neko treba platiti a to je Nerlinger , kao što reče @amerosm Effe ili Oli bili bi idelan izbor na poziciji sportskog direktora.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 26 jan 2012, 17:51

Ma nije to loše zamišljeno nego je samo loše ispalo :? .
Nerlinger je htio poručiti da je svaki pojedinac - navijač „spektakuläre Neuverpflichtung“ tzv. 12 igrač.
Kao što rekoh nije loša zamisao..., meni je samo smiješno što su navijači Bayerna puno očekivali pa su se mnogo razočarali, a navijači drugih timova su se dobro nasmijali :lol: ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 26 jan 2012, 19:24

Ku rvini sinovi,oni se zahebavaju dok Baya gubi od gladbacha na sramotu svih navijaca ,ako imaju imalo pameti smijeniti odmah sve odgovorne :oops: :oops: cak sada covjek pozeli prestati navijati za bayern kada skontas da te klub za koji navijas uzima za brava,evo da su neka sila u nogometu danas pa hajde nego gube od fakin gladbacha 2 razlike i onda se usude ovo napraviti :evil: :evil: uprava napolje :lol: :lol:
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 26 jan 2012, 19:38

ljudi ja odavno vicem u Bayernu vise nista nije sigurno osim to da nema pojacanja,,to je sigurno 10000%,,a ostalo je sve morebit bude morebit ne bude...:(
VOLIM BAYERN

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 jan 2012, 19:39

Jest vala fakini pravi, mi 5. na tabeli, 15 bodova zaostajemo za prvoplasiranim Dortmundom, ispali iz Lige prvaka, ispali smo iz Kupa......Uprava napolje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 26 jan 2012, 20:16

effe_sa je napisao/la:Jest vala fakini pravi, mi 5. na tabeli, 15 bodova zaostajemo za prvoplasiranim Dortmundom, ispali iz Lige prvaka, ispali smo iz Kupa......Uprava napolje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tako je to nesto skoro pa slicno bilo prosle godine :D
VOLIM BAYERN

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 jan 2012, 20:32

Ovaj me trik podsjeti na onu prvoaprilsku salu sa Beckhamom od prije nekoliko godina, kada je Beckham dosao u prostorije Bayerna, slikao se sa dresom, podijelio nekoliko autograma da bi se kasnije ispostavilo samo kao jaftin trik.
Izgleda da im je u krvi za..bavati navijace. :twisted:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 26 jan 2012, 20:35

bavaraccccc je napisao/la: Baya gubi od gladbacha na sramotu svih navijaca , /// gube od fakin gladbacha 2 razlike

mislim da nije baš tolika sramota izgubiti od Gladbacha, barem ne ove sezone, pa nismo vas slučajno dobili dva puta ove sezone, a i tabela mnogo toga govori ....

Razumijem ovaj potez ljudi iz Bayern (ova danas sa novim pojačanjem) ali je došao u pogrešno vrijeme i zato je ovoliko paljbe odaslano od strane navijača
Agieren statt reagieren

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 jan 2012, 20:40

Omerbavarac je napisao/la:Ovaj me trik podsjeti na onu prvoaprilsku salu sa Beckhamom od prije nekoliko godina, kada je Beckham dosao u prostorije Bayerna, slikao se sa dresom, podijelio nekoliko autograma da bi se kasnije ispostavilo samo kao jaftin trik.
Izgleda da im je u krvi za..bavati navijace. :twisted:
I ja sam se sjetio upravo tih prvoaprilski šala, one su znale ovako biti objavljene bilo putem teletexta, obično na SAT1 ili putem nekog websitea i onda ih na kraju dana demantuju. ;)
A vidiš što ti je iskustvo Omcho, zato ja i ti ne padamo na ovakve trikove :lol:
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 jan 2012, 20:49

Kakva je ovo kretenska furka bila,PR gag goes wrong...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 26 jan 2012, 20:51

Sad i kad dovedu nekog igraca necemo im vjerovati dok slike postave
Thomas Müller - Fußballgott

Klare

Post Postao/la Klare » 26 jan 2012, 20:55

Zašto nama ovo da se desi, zašto?slika
Uprava napolje, gubimo, nemamo igru, potresa nas kriza, a boli njih, oni peru pare i nas zaj.ebavaju. :oops:
-------------------------------------------------------------------- :mrgreen:

slikaHahahahaslika
Svaka čast Nerla majstore, stvarno mi popravio dan, eto tako vam i treba kad ne vjerujete u ovaj tim, u naše igrače, a iskoristili su priliku da vam ga baš zabibere.slika
Ovako vam Nerla uzvraća na vaše zahtjeve o pojačanjimaslika------ :lol:

Ah što volim ovih mahnitluka, nemate pojma. :lol:
A evo Nerlingera nakon vaših reakcija :arrow: slika

:lol: :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 jan 2012, 20:58

effe_sa je napisao/la: I ja sam se sjetio upravo tih prvoaprilski šala, one su znale ovako biti objavljene bilo putem teletexta, obično na SAT1 ili putem nekog websitea i onda ih na kraju dana demantuju. ;)
A vidiš što ti je iskustvo Omcho, zato ja i ti ne padamo na ovakve trikove :lol:
Kad se jednom opeces piris i na hladno. 8-)
Nikad se ne zna, mozda je ovaj trik poruka navijacima da ce stici neka prinova samo se ispituje strpljenje.

Recimo Montolivo i ponuda od 7 miliona. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 jan 2012, 21:02

Omerbavarac je napisao/la:
Recimo Montolivo i ponuda od 7 miliona. :D
Uf Montolivo bi legao....Taj transfer bi svakako podržao...
Ma bit će pojačanja al na ljeto, da će ih sad biti šansa je 1 %.

Kud samo putem ovog trika ne naložiše ljude da će biti prodaja jednog odbrambenog pa da se ovi Štrudlini kritičari ponadaju da želi njega uprava prodat. Otišao bi sutra za Munchen , u Sabener strasse i čekao bi Ulija da mu čestitam :) :) :lol:
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 26 jan 2012, 23:39

Klare je napisao/la: slikaHahahahaslika
Svaka čast Nerla majstore, stvarno mi popravio dan, eto tako vam i treba kad ne vjerujete u ovaj tim, u naše igrače
:D

Dobar smajo, dobar komentar. Tocka.
:mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 26 jan 2012, 23:45

Nije vrijeme za neslane šale pogotovo u vremenu kad bi mogli izgubiti čelnu poziciju.Debakl od Gladbach su mozda zaboravili NErlinger i drustvo, ali ne i navijači.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 26 jan 2012, 23:51

FRANK RIBERY je napisao/la:Nije vrijeme za neslane šale pogotovo u vremenu kad bi mogli izgubiti čelnu poziciju.Debakl od Gladbach su mozda zaboravili NErlinger i drustvo, ali ne i navijači.
Kao prvo, nisam bas u toku, sto je reci da ne pratim zadnja desavanja. Kao stari (i pocasni :D ) navijac ovog kluba, znao sam jos od septembra da nece biti pojacanja. Ti nesto drugo mislio?? :?
Vom Jäger zum Gejagten

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 26 jan 2012, 23:53

Pale_Companion je napisao/la:
bavaraccccc je napisao/la: Baya gubi od gladbacha na sramotu svih navijaca , /// gube od fakin gladbacha 2 razlike

mislim da nije baš tolika sramota izgubiti od Gladbacha, barem ne ove sezone, pa nismo vas slučajno dobili dva puta ove sezone, a i tabela mnogo toga govori ....

Razumijem ovaj potez ljudi iz Bayern (ova danas sa novim pojačanjem) ali je došao u pogrešno vrijeme i zato je ovoliko paljbe odaslano od strane navijača
Ma nije ali eto ja govorim s obzirom da proteklih sezona to rivalstvo nije bas bilo izrazeno a i baya kada igra u bligi protiv svakoga je favorit,ali gladbach odlican,ako baya ne osvoji,vakat je vise da oni koancno zasjednu na tronu ;)
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 27 jan 2012, 00:09

geronimo je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Nije vrijeme za neslane šale pogotovo u vremenu kad bi mogli izgubiti čelnu poziciju.Debakl od Gladbach su mozda zaboravili NErlinger i drustvo, ali ne i navijači.
Kao prvo, nisam bas u toku, sto je reci da ne pratim zadnja desavanja. Kao stari (i pocasni :D ) navijac ovog kluba, znao sam jos od septembra da nece biti pojacanja. Ti nesto drugo mislio?? :?
Znao sam i ja da ih neće biti, ali nije znalo milion ljudi koji mozda ne prate detaljno Bayern kao mi.Ja bi se nakon sramotnog poraza povukao u pećinu i pripremao u miru sljedeću tekmu, a ne na ovakav način privlačiti gnjev miliona navijača.BAyernu su potrebna pojačanja, ali je uprava odlučila drugačije i ja to postujem.No ova reklama nam nije trebala pred duel sa mnogo jačim Wolfsburgom u odnosu na prvi dio takmičenja.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

JustBlue
Kontakt:

Post Postao/la JustBlue » 27 jan 2012, 11:37

trik super, svi za'ebani, sad Wolfsburg. http://****.ba/v2/tekst.php?ID=31633 :o
FC Bayern München <3
Željo 1921 <3

Mia San Mia ! (:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.