Realno, bolje i on već Ibričić.avlami97 je napisao/la:Mislim da bi Sušić trebao pozvati Zebu u reprezentaciju. Momak je u formi, a odličan je igrač. Mislim da bi mogao dosta pomoći reprezentaciji, jer se radi o velikom znalcu i igraču u najboljim godinama.
Znam da će sada najezda negodovanja vrlih stručnjaka sa foruma, ali sam siguran da je Zeba zaslužio poziv imajući u vidu ko je sve prošao kroz repku.
28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Čelik Zenica 1945
Evo ti malo podataka o Zebi, pa sam prosudi je li uspio ili nije http://hr.wikipedia.org/wiki/Zajko_Zeba" onclick="window.open(this.href);return false; u toj drugoj ruskoj ligi.Goalgetter je napisao/la:Probacu bez ismijavanja nekog ili ruganja da kazem, da nije zasluzio poziv u reprezentaciju. Misimovic, Pjanic i Medunjanin samo su kvalitetniji od Zebe, kao i Stilic i Ibricic, koji igraju u jacim ligama.avlami97 je napisao/la:Mislim da bi Sušić trebao pozvati Zebu u reprezentaciju. Momak je u formi, a odličan je igrač. Mislim da bi mogao dosta pomoći reprezentaciji, jer se radi o velikom znalcu i igraču u najboljim godinama.
Znam da će sada najezda negodovanja vrlih stručnjaka sa foruma, ali sam siguran da je Zeba zaslužio poziv imajući u vidu ko je sve prošao kroz repku.
Zeba ima kvaliteta za bosanske lige, ali fakt je, da nije uspio ni u drugoj ligi Rusije, a kamoli da je u prvoj igro, sto je nedovoljno za reprezentaciju.
Tvrdnje da su pobrojani igrači kvaliteniji od Zebe su u sferi imaginacije, jer to govoriš, a da nisi ni pošteno uživo gledao Zebu. Što bi se reklo halo-efekat. Samir Muratović kada je bio u najboljim igračkim godinama i kada je harao nije igrao u reprezentaciji, sve dok Švabo nije rekao Ćiri da je još uvijek dobar i Ćiro ga pod stare dane zovne u repku.
Sanel Jahić, dok je harao u našoj ligi, na pozicijama lijevog i desnog beka, stopera, zadnjeg veznog, ofanzivnog veznog, polušpica i špica, niko nije ni pomislio da ga zovne u repku, a tada je igrao najbolje i najjače. Ljudi bi se na ovom forumu ismijavali da je neko tada pokušao kazati da je Jahić za reprezentacije.
Za Višću isto važi kao i za prethodno pobrojane igrače.
Zajko Zeba je znalac i takav nam je potreban u reprezentaciji. Postavio sam ovaj gore link pa mu pogledaj malo statistiku i to za igrača koji je klasična "desetka", s tim što može odigrati i ofanzivno po krilu. Kakva nam je god PL BiH, igrač sa 11 asistencija i 6 golova u polusezoni sigurno nije lošiji od tamo nekih zvijezda čiji je plafon baraž. Pa kada si igrač ostvari neki uspjeh i odvedi nas na veliko takmičenje.
Mislim da bi me ove sveznalice sa foruma ubile da sam za Zahirovića rekao da je reprezentativni kalibar dok je igrao u Čeliku. Ko zna? Možda i ne bi, jer većina ni u Zenici nije "znala" za njega.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
svi koji ocekuju neke nove igrace na spisku za brazil mogli bi dozivjet' veliko razocarenje. evo sta selektor o svemu tome kaze (izvor: danasnji avaz)
Kada je riječ o spisku, selektor kaže da će ga objaviti sredinom februara.
- Nema tu mnogo razmišljanja. Dolaze u obzir fudbaleri koji su igrali posljednje utakmice, neka im duel s Brazilom bude nagrada za rezultate iz prošle godine. Proba neće biti niti imam nekoga posebno testirati. Osim toga, utakmica s Brazilom nije baš pogodna za probavanje bilo koga i eksperimentiranje - zaključio je Sušić.
Prema Sušićevim riječima, jasno je zaključiti da protiv Brazila želi dobar rezultat.
- Cilj mi je da ostavimo dobar utisak pa da poslije Brazila budemo interesantni i nekoj drugoj jakoj reprezentaciji. Nije slučajno to što igramo s njima, Irskom i Meksikom, to je zato što smo postali cijenjeni i ne želim to pokvariti - kaže Sušić.
Sušić je pozdravio transfer Sanela Jahića iz APOEL-a u Karabukspor, ali je i izrazio nadu da nešto neće poći po zlu.
- Za njega je to dobro, jer će stalno igrati, a na Kipru nije. Jedini je problem to što je njegova ekpa pretposljednja u ligi i pitanje je hoće li opstati. No, ako bude dobro igrao, vjerujem da bi mogao privući pažnju nekog većeg kluba. A dobro je i za mene, lakše ću ga pratiti, jer volim gledati tursku ligu - kroz smijeh je rekao Pape.
Kada je riječ o spisku, selektor kaže da će ga objaviti sredinom februara.
- Nema tu mnogo razmišljanja. Dolaze u obzir fudbaleri koji su igrali posljednje utakmice, neka im duel s Brazilom bude nagrada za rezultate iz prošle godine. Proba neće biti niti imam nekoga posebno testirati. Osim toga, utakmica s Brazilom nije baš pogodna za probavanje bilo koga i eksperimentiranje - zaključio je Sušić.
Prema Sušićevim riječima, jasno je zaključiti da protiv Brazila želi dobar rezultat.
- Cilj mi je da ostavimo dobar utisak pa da poslije Brazila budemo interesantni i nekoj drugoj jakoj reprezentaciji. Nije slučajno to što igramo s njima, Irskom i Meksikom, to je zato što smo postali cijenjeni i ne želim to pokvariti - kaže Sušić.
Sušić je pozdravio transfer Sanela Jahića iz APOEL-a u Karabukspor, ali je i izrazio nadu da nešto neće poći po zlu.
- Za njega je to dobro, jer će stalno igrati, a na Kipru nije. Jedini je problem to što je njegova ekpa pretposljednja u ligi i pitanje je hoće li opstati. No, ako bude dobro igrao, vjerujem da bi mogao privući pažnju nekog većeg kluba. A dobro je i za mene, lakše ću ga pratiti, jer volim gledati tursku ligu - kroz smijeh je rekao Pape.
Eto zasto je Jahic presao u Tursku, radi Papeta. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
Poredis Zahirovica koji igra u Ruskom prvoligasu i Zebu koji se iz Ruskog drugoligasa vratio u Zelju .Ostali komentari su suvisni.Da je takav znalac nebi zavrsio u 100 i jos nekoj po redu ligi.avlami97 je napisao/la:Evo ti malo podataka o Zebi, pa sam prosudi je li uspio ili nije http://hr.wikipedia.org/wiki/Zajko_Zeba" onclick="window.open(this.href);return false; u toj drugoj ruskoj ligi.Goalgetter je napisao/la:Probacu bez ismijavanja nekog ili ruganja da kazem, da nije zasluzio poziv u reprezentaciju. Misimovic, Pjanic i Medunjanin samo su kvalitetniji od Zebe, kao i Stilic i Ibricic, koji igraju u jacim ligama.avlami97 je napisao/la:Mislim da bi Sušić trebao pozvati Zebu u reprezentaciju. Momak je u formi, a odličan je igrač. Mislim da bi mogao dosta pomoći reprezentaciji, jer se radi o velikom znalcu i igraču u najboljim godinama.
Zeba ima kvaliteta za bosanske lige, ali fakt je, da nije uspio ni u drugoj ligi Rusije, a kamoli da je u prvoj igro, sto je nedovoljno za reprezentaciju.
Tvrdnje da su pobrojani igrači kvaliteniji od Zebe su u sferi imaginacije, jer to govoriš, a da nisi ni pošteno uživo gledao Zebu. Što bi se reklo halo-efekat. Samir Muratović kada je bio u najboljim igračkim godinama i kada je harao nije igrao u reprezentaciji, sve dok Švabo nije rekao Ćiri da je još uvijek dobar i Ćiro ga pod stare dane zovne u repku.
Sanel Jahić, dok je harao u našoj ligi, na pozicijama lijevog i desnog beka, stopera, zadnjeg veznog, ofanzivnog veznog, polušpica i špica, niko nije ni pomislio da ga zovne u repku, a tada je igrao najbolje i najjače. Ljudi bi se na ovom forumu ismijavali da je neko tada pokušao kazati da je Jahić za reprezentacije.
Za Višću isto važi kao i za prethodno pobrojane igrače.
Zajko Zeba je znalac i takav nam je potreban u reprezentaciji. Postavio sam ovaj gore link pa mu pogledaj malo statistiku i to za igrača koji je klasična "desetka", s tim što može odigrati i ofanzivno po krilu. Kakva nam je god PL BiH, igrač sa 11 asistencija i 6 golova u polusezoni sigurno nije lošiji od tamo nekih zvijezda čiji je plafon baraž. Pa kada si igrač ostvari neki uspjeh i odvedi nas na veliko takmičenje.
Mislim da bi me ove sveznalice sa foruma ubile da sam za Zahirovića rekao da je reprezentativni kalibar dok je igrao u Čeliku. Ko zna? Možda i ne bi, jer većina ni u Zenici nije "znala" za njega.
a lava braco mila...jesi li gledao ikad zebu ? nebitno gdje igra sad...jesi li ga gledao ijednom u zelji i kakav je utisak ostavio na tebe ?
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
-
- Kontakt:
Kako nebitno,gdje igra sada i jos gore gdje nije mogao zadovoljiti prije a pisemo o reprezentaciji i kvalitetu?Limuntos je napisao/la:a lava braco mila...jesi li gledao ikad zebu ? nebitno gdje igra sad...jesi li ga gledao ijednom u zelji i kakav je utisak ostavio na tebe ?
gledaj druze...kad igraju manchester united i chelsea, ne igraju slavna imena tih timova, nego igraju igraci i o konacnom ishodu utakmice ce odluciti kvalitet tih igraca...svejedno je igra li messi u krajini iz cazina il barceloni kad je carobnjak, i on ce i dalje biti najbolji igrac na planeti gdje god igrao....znaci, nema veze sto je zeba sutnut iz kamaza i sto sad igra u najgoroj ligi na planeti...gledaj njegove kvalitete...pitam te jos jednom, jeli zeba trenutno lose igra u zelji ? ako kazes da jest, necemo vise diskutovati....Old Milwaukee je napisao/la:Kako nebitno,gdje igra sada i jos gore gdje nije mogao zadovoljiti prije a pisemo o reprezentaciji i kvalitetu?Limuntos je napisao/la:a lava braco mila...jesi li gledao ikad zebu ? nebitno gdje igra sad...jesi li ga gledao ijednom u zelji i kakav je utisak ostavio na tebe ?
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
eh da Zeba igra za neki Kukuruzspor sad bi se peticije pisale da se pozove u reprezentaciju 

-
- Kontakt:
I Lazar je ponekad u Zelji bio sjajan
Zeba nije mogao opstati u klubu druge ruske lige a da ne govorimo o transferu u prvu i nedao bog u ligu petice.
I onda takve igrace navoditi u kontekstu reprezentacije.

Zeba nije mogao opstati u klubu druge ruske lige a da ne govorimo o transferu u prvu i nedao bog u ligu petice.
I onda takve igrace navoditi u kontekstu reprezentacije.
vjeruj mi druze, da zeba sad igra u crnogorskom grbalju, da bi 90% forumasa bilo za da se pozove u repku...al eto, ipak je on u nasoj ligi...calcio je napisao/la:eh da Zeba igra za neki Kukuruzspor sad bi se peticije pisale da se pozove u reprezentaciju
@Old Milwaukee uredu druze...postujem tvoje misljenje...pozdrav
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
zebu treba pozvati selektor malonogometne reprezentacije, da gledamo njegove bravure u tandemu zeba, ramić i lalić.
zeba u A timu kod papeta? to samo može pasti na pamet navijačima nkž
zeba u A timu kod papeta? to samo može pasti na pamet navijačima nkž

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Da je Zeba stoper ili mozda bek ili nesto u odbrani i igra u nasoj ligi odlicno onda ga i pozvati, a ovako zasto ga zvati??? Nije bolji od Pjanica i to je dosta, a na klupi nam ionako ne treba.. Kakvo krilo i kakvi bakraci, bolje Stavanovica i Viscu zvati, igraju u boljim ligama, mladi mogu napredovati jos vise..
Celik!3,2,2.
Kakav Zeba jao ljudi?? svašta ok svaka čast ali šta nećeš sve tu pročitat.Nadam se da se ne idemo brukat ipak igrat i malo dokazat bez obzira na protivnike tim i velesilu .Trebaju iskusni i igrači u formi.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Kakav je Zeba igrač, najbolje su na svojoj koži osjetili ti vaši vajni reprezentativci, kada su igrali na Grbavici protiv Želje. Zeba je bio toliko bezobrazan i drzak da ih je bukvalno pravio budalama.
Neko spominje Zahirovića, kao igra u prvoj Ruskoj ligi. Pa šta? Njega sam i naveo kao primjer. Da ga je neko predložio dok je igrao u Čeliku, svi bi pacovi izvirili iz kanalizacije i drvlje i kamenje na momka.
Jahić je bio daleko najbolji i najkorisniji dok je igrao u našoj ligi i bar dva puta kvalitetniji nego što je sada, ali tada nije dobijao poziv za repku. Što?
Molio bih objašnjenje ovih vrlih stručnjaka.
Evo već dvije godine nam repka stagnira. Nem pomaka ka naprijed. Baraž. Baraž. Baraž i ništa više. Prije tog nesretnog baraža smo bar napredovali iz niže u veću jakosnu skupinu. Sada stagniramo i to je istina.
Neko spominje Zahirovića, kao igra u prvoj Ruskoj ligi. Pa šta? Njega sam i naveo kao primjer. Da ga je neko predložio dok je igrao u Čeliku, svi bi pacovi izvirili iz kanalizacije i drvlje i kamenje na momka.
Jahić je bio daleko najbolji i najkorisniji dok je igrao u našoj ligi i bar dva puta kvalitetniji nego što je sada, ali tada nije dobijao poziv za repku. Što?
Evo već dvije godine nam repka stagnira. Nem pomaka ka naprijed. Baraž. Baraž. Baraž i ništa više. Prije tog nesretnog baraža smo bar napredovali iz niže u veću jakosnu skupinu. Sada stagniramo i to je istina.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Badava se svadjate i raspravljate, kad za utakmicu protiv Brazila nece biti novih igraca.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
eto nek je Maletić bolji.Kad je prešao u kazahstansku ligu odmah je dobio ogroman kvalitet, jer pobogu to je kazahstanska liga.Zeba je za Maletića i Ibričića izmislio fudbal, ali mana mu je što igra za Željuloptica je napisao/la:Kakav Zeba jao ljudi?? svašta ok svaka čast ali šta nećeš sve tu pročitat.Nadam se da se ne idemo brukat ipak igrat i malo dokazat bez obzira na protivnike tim i velesilu .Trebaju iskusni i igrači u formi.

DRUG NEBI TI PUNCA
pa sta fali sto je on pravio budalama nase zvijezde kad igra u zelji ?? nemoj se prosipati dzaba...avlami97 je napisao/la:Kakav je Zeba igrač, najbolje su na svojoj koži osjetili ti vaši vajni reprezentativci, kada su igrali na Grbavici protiv Želje. Zeba je bio toliko bezobrazan i drzak da ih je bukvalno pravio budalama.
@elegant nisam ja rekao da zeba mora dobit poziv odma protiv karioka...bilo kad...i zasluzio ga je...do tada, gledajmo aktobe-ovu zvijezdu maletica...
-
- Kontakt:
Pa onda bi tako gledajuci ekipa Rijeke kompletna morala dobiti angazman makar u Belgijskoj ligi.Dosta bi ih presli i u Englesku.
Rijecani napravise budale iste igrace koji su recimo poslije za par dana napravili budale jednog Compania i ekipu mu .
Visca ce dobiti opet poziv uskoro jer je potreban i mladoj repki.
O Zebi,Skori i tako tim je smjesno i pricati u vezi reprezentacije.
Rijecani napravise budale iste igrace koji su recimo poslije za par dana napravili budale jednog Compania i ekipu mu .
Mislio sam da ne napišem ništa, imajući u vidu činjenicu da si u istu ravan stavio Zebu i Škoru. Ta usporedba je ista kao i Pele kontra Misimovića. Užas je moja furkaOld Milwaukee je napisao/la:Pa onda bi tako gledajuci ekipa Rijeke kompletna morala dobiti angazman u Belgijskoj ligi.
Rijecani napravise budale iste igrace koji su recimo za par dana napravili budale jednog Compania i ekipu mu .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.