prije standard izgledabob je napisao/la:ma neko ce zajebati ili oni ili obalalikusa je napisao/la:sta mislite o standard-mons ? vidim svi igraju na 1 ?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
prije standard izgledabob je napisao/la:ma neko ce zajebati ili oni ili obalalikusa je napisao/la:sta mislite o standard-mons ? vidim svi igraju na 1 ?
KRAJ: Estoril 5 - 0 Atletico CP 2.00deno_TM87 je napisao/la:evo jedne jako zanimljive analize za mec Estoril - Atletico, preuzeto sa jednog kladionicarskog bloga![]()
Atletico club de Portugal, po meni je jako sumnjiva ekipa , prije svega mislim da nemaju love za ulazak u prvu diviziju a kao drugo zaraduju lovu namještanjem utakmica. Smrdi, smrdi , užasno smrdi. Oni imaju jednu jako solidnu ekipicu za drugu ligu, no iz susreta u susret nižu se loši rezultati, e sad, da li je to nervoza kod igraca ili nešto više. Naime postoji sumnja da su protiv Oliveirensea namjestili susret. No izgleda da su ovi malo zajebanija ekipa, jer su na poluvremenu navodno trebali isplatit pola novca, medutim ovi nisu. Igrac Atletica Stephane Agbre Dasse je vec pocrvenio u 12 minuti nakon jednog starta i dobio direktan crveni, e sad, do poluvremena se držao rez 0-0. Kad su vidjeli da je vrag odnio šalu i da love nema, drugo poluvrijeme napadaju sa igracem manje, gosti se svim silama brane i prave mnogo prekršaja i tako sve do 83 minute dok iskusni branic Banjai ne dobiva drugi žuti jer pravi prekršaj u kaznenom prostoru. Ailton dovodi svoju momcad u vodstvo iz penala a nedugo zatim povisuju rezultat na 2-0 i uzimaju pobjedu koja im je ocito nebitna. E sad, ponovno slijedi utakmica na domacem terenu i to protiv slabašnog Belensesa koji muku muci oko opstanka u ligi. Utakmica protice u mirnom toku u prijateljskom ozracju, redaju se prilike no gosti nikako da postignu pogodak. Zbilja ih nije htjelo, no da ispadnu fer zadnji igrac odbrane domacih sam sebi zabija pogodak, i vidi cuda, nijedan ga igrac nije kritizirao, a strelac koji je postigao autogol je iskusni branic Luis Filipe Dias. Da nebi slucajno koja lopta uletila u gol, mladahni gostujuci joker s klupe povisuje rezultat na 0-2 i tako utakmica završava. Pad forme prepostavlja se, aaaaaaaaa pa da može biti, ali samo u snovima domacih navijaca, koji polako odustaju od dolaska na utakmice.
Dok su ovi u padu Estoril je u letu, oni žele u diviziju jedan a i kako stvari stoje mogli bi lako doci do nje. Gužva za prva dva mjesta je jako velika, Estoril je na pravom putu da osigura prvo mjesto. Imali su niz teških utakmica. Protiv Vitorie Setubal izgubili su u liga kupu sa 3-1, pa su na domacem terenu remizirali protiv odlicnog Leixoesa, pa su solidnu Aroucu razmontirali u gostima sa 4-1,a onda su ponovno u kupu izgubili, ovaj put od Porta sa 1-0. Da napomenem da su u liga kupu u grupi sa Portom, Vitoriom Setubal i Pacos de Ferreirom.Posljednju utakmicu su ponovno zabilježili pobjedu u svojoj ligi i to ponovno u gostima protiv Sporting Covilhe.
Preostaje samo da vidimo da li ce odigrati na svom nivou i da li su istinite price oko namještanja utakmica Atletica ili je to samo trac. ESTORIL vs ATLETICO CP Tip: 1
L' Imperator je napisao/la:Moglo bi ovo proc' :]
Ma nije neki dobitak bagospodin Seljakovic je napisao/la:
ja da sam na tvom mjestu i da cekam ovo pucao bi si u koljeno od muke ako ne prodje![]()
moje misljenje da ce proc
koliko si ulozio? koji dobitak je?
ma kako nije neki??L' Imperator je napisao/la:Ma nije neki dobitak bagospodin Seljakovic je napisao/la:
ja da sam na tvom mjestu i da cekam ovo pucao bi si u koljeno od muke ako ne prodje![]()
moje misljenje da ce proc
koliko si ulozio? koji dobitak je?Marku uplatio, 44,95 dobitak
hehegospodin Seljakovic je napisao/la: ma kako nije neki??
kod nas ljudi rade tri dana teskog posla za te pare, ja bi ove sekunde potpisao da svaki dan dobijem 44 marke
Jesil ti lud ili sam ja lud ? Neymar nije ni igraoVolimLiverpool je napisao/la:Santosssssssssssssssssssssssssss
Alan Kardec dva gola ,drugi u 91.minuti
Prije prvog gola fantastičan prodor Neymara i ubačak te Kardeec glavom.
Sada sjajno izrađena akcija i u 91.minuti pogađa Kardec sa 10 metara za 2:1 ..
Još Gay under 20.5 i nole over 38.5 gemova .Samo veselo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.