Football Manager 2012

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

pintol_TM87
Kontakt:

Re: Football Manager 2012

Post Postao/la pintol_TM87 » 26 jan 2012, 14:13

muXmania je napisao/la:priznaj da si jedno dva dana ponavljo tekmu, nisi ni jeo ni spavo da dođeš do ovog rezultata...

realan je svaki manager kad ne varaš ;)

najbolji su oni oko 2003 2004 ne sjećam se tačno kad su počeli sa kuglicama, tad je bilo najzanimljivije...
Nije meni 10 godina da ponavaljam.Zdravo
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 26 jan 2012, 14:14

Možda je i editor odradio svoje, možda su pojačani igrači ili tim. Nešto je morao uraditi jer ja Barcu nisam mogao dobiti sa Chelseom koji je jači od Želje za 3,4 puta, a da ti uspiješ sa Željom ;)

Uglavnom moj najveći uspijeh sa Sarajevom je prolaz grupne faze u kojoj sam pomilovan bio, izvukao Dynamo Kiev, Galatasaray i Dinamo Zagreb.

p.s. mi ne znamo jel' tebi 10 ili 30 godina jer ovo nije fb, nego forum sportsport.ba

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 26 jan 2012, 14:19

pintol_TM87 je napisao/la:
muXmania je napisao/la:priznaj da si jedno dva dana ponavljo tekmu, nisi ni jeo ni spavo da dođeš do ovog rezultata...

najbolji su oni oko 2003 2004 ne sjećam se tačno kad su počeli sa kuglicama, tad je bilo najzanimljivije...
Pusti bolan ljude koji uzmi FM i odmah na City(jest to bilo zanimljivo kad si imao ispod 13-14 god,a i sad iz dosade se uzme ponekad)i dovode igrace umjesto da treningom forsiraju postojece...

Ljudi kontate li vi makar malo,eto npr. ja sam neki dan Nakon 5 godina u Borrusiji D.presao u City i derem sve redom po 6,7-O i onda kriza dobije me Coventry 4-1... :o
Morate shvatit da se nekad potrefi 3 suta-3 gola,a nekad 40 suteva i 0 golova...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 26 jan 2012, 14:20

hordas'87 je napisao/la:Možda je i editor odradio svoje, možda su pojačani igrači ili tim. Nešto je morao uraditi jer ja Barcu nisam mogao dobiti sa Chelseom koji je jači od Želje za 3,4 puta, a da ti uspiješ sa Željom ;)

Uglavnom moj najveći uspijeh sa Sarajevom je prolaz grupne faze u kojoj sam pomilovan bio, izvukao Dynamo Kiev, Galatasaray i Dinamo Zagreb.

p.s. mi ne znamo jel' tebi 10 ili 30 godina jer ovo nije fb, nego forum sportsport.ba
sad trebam da slikam i igrače svog tima...to sto ti ne mozes da dobijes sa čelzijem je tvoje (ne)znanje..
mislite sta hočete al znam da nit sam sta varao nit volim to radim..

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 26 jan 2012, 14:54

slika

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 26 jan 2012, 17:19

@pintol de preporuci nekih igraca, i ja isto igram za Zeljeznicarom.

Evo da ja tebi jednog,

zove se Lenny, brazilac. Nema kluba. Veoma brz, trenutno je prvi strijelac. ;)
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 jan 2012, 17:34

FM ovaj je sranje cisto cuj sa zeljom biti prvi u grupnoj fazi LP pa da si ne znam ti kakav takticar je nemoguce!Sad kako si ti dosao do prvog mjesta je tvoj problem.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 26 jan 2012, 20:55

Sarajlijc@ je napisao/la:FM ovaj je sranje cisto cuj sa zeljom biti prvi u grupnoj fazi LP pa da si ne znam ti kakav takticar je nemoguce!Sad kako si ti dosao do prvog mjesta je tvoj problem.
nakon 5-6 godina naravno da se moze...zdravo

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 26 jan 2012, 22:06

Ma hajde nije bitno više.

Nego preporučite koji klub slabiji pravo da počnem sa njim dosad igrao sa Stoke-om i Sunderlandom. :D

edit: i ja sam ih izvukao u jednoj od ovih 5 sezona što sam odigrao, u svakoj utakmici sa drugim sastavom i sa svakim su me razvalili 2-3 razlike :)
Zadnja izmjena: hordas'87, dana/u 26 jan 2012, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 26 jan 2012, 22:13

j.e.b.e.m ti manager gdje Bogicevic i Sunjic zaustave Messija i ostale a Bukvic aka CASILLAS zaustavi sve suteve Barcelone, ja ti prvi ne vjerujem da si ovo uspio uraditi bez editora ili slicnih stvari... za 3-4 godine da napravis od Zelje ekipu koja prolazi grupnu fazu i dobija Barcelonu na Nou Campu je nemoguca misija :lol:

EDIT: Sad vidjeh SS Bukvic je zaustavio samo Xavia ;) :lol:
Zadnja izmjena: Martex, dana/u 26 jan 2012, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

bezeee
Kontakt:

Post Postao/la bezeee » 26 jan 2012, 22:16

Martex je napisao/la:j.e.b.e.m ti manager gdje Bogicevic i Sunjic zaustave Messija i ostale a Bukvic aka CASILLAS zaustavi sve suteve Barcelone, ja ti prvi ne vjerujem da si ovo uspio uraditi bez editora ili slicnih stvari... za 3-4 godine da napravis od Zelje ekipu koja prolazi grupnu fazu i dobija Barcelonu na Nou Campu je nemoguca misija :lol:
Pa moze, zasto ne bi moglo? Ljudi izbace drugi tim i popuse.. Moguce.. ;)

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 26 jan 2012, 22:19

imal gdje taj patch nase lige,moze i na pp
Bosna <3

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 26 jan 2012, 22:21

http://fmbosnia.com/forum/index.php?topic=15639.0" onclick="window.open(this.href);return false;

Momak igra sa Sarajevom 3 sezona i dosao do 1/16 finala Europa lige i ispao od Chelsea sto je realno, a ako si ti uspio sa Zeljom pobijediti Barcu na Nou Campu de nam molim te otkrij tajnu svog uspijeha da i ja znam posto igram sa Spartom Prag pa bi mi dobrodoslo ;)
bezeee je napisao/la:
Martex je napisao/la:j.e.b.e.m ti manager gdje Bogicevic i Sunjic zaustave Messija i ostale a Bukvic aka CASILLAS zaustavi sve suteve Barcelone, ja ti prvi ne vjerujem da si ovo uspio uraditi bez editora ili slicnih stvari... za 3-4 godine da napravis od Zelje ekipu koja prolazi grupnu fazu i dobija Barcelonu na Nou Campu je nemoguca misija :lol:
Pa moze, zasto ne bi moglo? Ljudi izbace drugi tim i popuse.. Moguce.. ;)
U ligi prvaka? I to nisu ni osigurali prolaz? :lol: :lol: :lol:
Pa i da su izbacili rezervni sastav ja mislim da opet ne bi izgubili ali eto :lol: posto sigurno nisu jer nema logike ostaje da se vidi ta tajna uspjeha...
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

bezeee
Kontakt:

Post Postao/la bezeee » 26 jan 2012, 22:28

Martex je napisao/la:U ligi prvaka? I to nisu ni osigurali prolaz? :lol: :lol: :lol:
Pa i da su izbacili rezervni sastav ja mislim da opet ne bi izgubili ali eto :lol: posto sigurno nisu jer nema logike ostaje da se vidi ta tajna uspjeha...
I mene bas zanima da vidim formaciju.. Druga postava sto posto, ufatio ih na foru.. Ako nije, e onda je nesto sasvim drugo, u to se ti vise razumijes :P

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 26 jan 2012, 22:31

bezeee je napisao/la:
Martex je napisao/la:U ligi prvaka? I to nisu ni osigurali prolaz? :lol: :lol: :lol:
I mene bas zanima da vidim formaciju.. Druga postava sto posto, ufatio ih na foru.. Ako nije, e onda je nesto sasvim drugo, u to se ti vise razumijes :P
Ma imas stranicu prije formaciju Barcelone, ima tu igraca koji mogu sami poderati zelju :)
Arsenalisation je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:

Pusti bolan ljude koji uzmi FM i odmah na City(jest to bilo zanimljivo kad si imao ispod 13-14 god,a i sad iz dosade se uzme ponekad)i dovode igrace umjesto da treningom forsiraju postojece...

Ljudi kontate li vi makar malo,eto npr. ja sam neki dan Nakon 5 godina u Borrusiji D.presao u City i derem sve redom po 6,7-O i onda kriza dobije me Coventry 4-1... :o
Morate shvatit da se nekad potrefi 3 suta-3 gola,a nekad 40 suteva i 0 golova...
Uzmi Zeljeznicar i dovedi ove iste igrace i 100 puta odigraj protiv Barce i ako dva puta izvuces remi svaka ti cast ;)

Tuzla - Grad koji volim!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 26 jan 2012, 22:45

evo skidoh i ja taj fm da ubijam dosadu evo skidam i ove logove od klubova e sad me zanima koji je patch da skinem i da li ce mi sta poremetiti posto je ovaj manager s torenta nije orginal :D

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 26 jan 2012, 22:59

Ovo gore što si stavio za momka sa fmbosnia svaka mu čast :O . Ja igram sa Sarajevom evo treću sezonu (ali na 10) i igram odlično, jednom prošao grupnu fazu, sada predsjednik dao otkaz i došao neki srbin Tomislav Karadžić i donio 284 milion ( :O ). Doveo Škoru, Muslimovića free, Sašu Papca 1M, Vernesa Selimovića i Nermina Haskića sve zajedno 600k i krećem dalje :D

Ako ima kakvih dobrih i free igrača da dovedem javite ovdje :)

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 26 jan 2012, 23:01

ima ba ono stavis im premije, pa trce ko da pucas po njima :mrgreen:

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 26 jan 2012, 23:09

hordas'87 je napisao/la:Ovo gore što si stavio za momka sa fmbosnia svaka mu čast :O . Ja igram sa Sarajevom evo treću sezonu (ali na 10) i igram odlično, jednom prošao grupnu fazu, sada predsjednik dao otkaz i došao neki srbin Tomislav Karadžić i donio 284 milion ( :O ). Doveo Škoru, Muslimovića free, Sašu Papca 1M, Vernesa Selimovića i Nermina Haskića sve zajedno 600k i krećem dalje :D

Ako ima kakvih dobrih i free igrača da dovedem javite ovdje :)
Nikola Popara li ti je on na pocetku free neznam kasnije ;)

Tuzla - Grad koji volim!

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 26 jan 2012, 23:12

@Martex
Ne uzimam nase timove,al' naravno da je moguce nakon 5-6 godina pobijedit',rekao sam gore sreca, cista sreca...A Barca i nije nesto napravljena na 2012(kao tim)i mnogo je teze dobit Reala...Npr.ja sam Barcu tukao sa Villom 5-2 na sred Nou Campa(vodio 5-0 i zaboravio namjestit formaciju,defanzivniju),pa sa Dortmundom 2 godine u grupi Barcu u oba susreta dobijao,Uniteda sa 5-0(ukupno) u polfuinalu LP itd i na kraju izgubim od Bayerna kojeg sam 4 puta tukao tokom sezone(super kup,2x liga i kup)... :lol:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.