FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

astra1922
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la astra1922 » 26 jan 2012, 21:04

mma_hz je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:ressspekt za pojacanja iznenadili ste me al pozitivno do jaja ni evropa nije daleko :D ;)
a oko moje,falis ih kao da nisu doveli igrace koje je kako ti kazes "raspadajuce i bez feninga "Sarajevo otpustilo kao visak... :D :D
javi se poslije prvog kola :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 jan 2012, 21:07

astra1922 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:ressspekt za pojacanja iznenadili ste me al pozitivno do jaja ni evropa nije daleko :D ;)
a oko moje,falis ih kao da nisu doveli igrace koje je kako ti kazes "raspadajuce i bez feninga "Sarajevo otpustilo kao visak... :D :D
javi se poslije prvog kola :D
u Tuzli tesko ko moze boda uzeti,a pgt Sarajevo na koje su max napaljeni...al evropa..daj odvadi malo...
Nisu odigrali u polusezoni 4 meca zajednoo..a ti bi s njima u evropu.. :? :?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 jan 2012, 21:11

za evropu malo sale ali brat bratu dobru su ekipu satavili u kakvim su financiskim problemima

Nova sezona nova nafaka

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 jan 2012, 21:12

Jeste u Tuzli tesko moze ko boda uzeti a Olimpic nas razvalio 4-1 a mi smo za vas mesari,
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 26 jan 2012, 21:13

mma_hz je napisao/la:
Kakav visak,ljudima(pojedinim) niste platili marke,i Haskic vam je l' visak?Plata po ugovoru 2 milje,dobijes nekad milju i pol,nekad milju,a u vecini slucajeva je nema i po 2 mjeseca...Vi mi sposobni neki visak imat...puu :lol:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 jan 2012, 21:17

Arsenalisation je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Kakav visak,ljudima(pojedinim) niste platili marke,i Haskic vam je l' visak?Plata po ugovoru 2 milje,dobijes nekad milju i pol,nekad milju,a u vecini slucajeva je nema i po 2 mjeseca...Vi mi sposobni neki visak imat...puu :lol:
kakve veze ima Haskic.. :roll: :roll: to ti on prico jel :mrgreen: ...na ovom vaktu 800 stoju bi mu ja dao mjesecno za ono sto pruza i da se nogom u guzicu udara...
a Hadzic i Smigalovic su bili visak zato su s njima raskinuti ugovori odnosno nisu produzeni... ;) ;)
Bgt ,slabo se ti razumijes u PL BIH ,idi prate topnike ahahahahah :lol: :lol:
FK SARAJEVO.

medjed_orijas
Kontakt:

Post Postao/la medjed_orijas » 26 jan 2012, 21:37

kakva pojacanja i qurac gdje su ta pojacanja igrala prethodnu polusezonu za njih imaju novce a za NASU djecu nemaju NASU djecu koja su izgurala godinu bez prebijene pare..... ne treba nam Stana,Halil Joge,Zole,Mujka i ostali.....NASA djeca trebaju da se odreknu svojih potrazivanja da bi se platili neki hadzici ostali... aferim

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 jan 2012, 21:41

medjed_orijas je napisao/la:kakva pojacanja i qurac gdje su ta pojacanja igrala prethodnu polusezonu za njih imaju novce a za NASU djecu nemaju NASU djecu koja su izgurala godinu bez prebijene pare..... ne treba nam Stana,Halil Joge,Zole,Mujka i ostali.....NASA djeca trebaju da se odreknu svojih potrazivanja da bi se platili neki hadzici ostali... aferim
;) ;) tako je pasha...vasa djeca su uvijek bila u vrhu i jedna od najboljih ,al u Slobodi nikako da dodzu do izrazaja...
FK SARAJEVO.

medjed_orijas
Kontakt:

Post Postao/la medjed_orijas » 26 jan 2012, 21:49

zato imaju menageri da guraju svoje igrace

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 jan 2012, 21:50

medjed_orijas je napisao/la:kakva pojacanja i qurac gdje su ta pojacanja igrala prethodnu polusezonu za njih imaju novce a za NASU djecu nemaju NASU djecu koja su izgurala godinu bez prebijene pare..... ne treba nam Stana,Halil Joge,Zole,Mujka i ostali.....NASA djeca trebaju da se odreknu svojih potrazivanja da bi se platili neki hadzici ostali... aferim
na mjestu ti je ta nema govora.al treba ti biti jasno da joge mujkic stana slomic i drugi nebi sada bili u slobodi da nisu dobili pare nije niko budala dzabe igrat ;)

Nova sezona nova nafaka

medjed_orijas
Kontakt:

Post Postao/la medjed_orijas » 26 jan 2012, 22:05

astra1922 je napisao/la:
na mjestu ti je ta nema govora.al treba ti biti jasno da joge mujkic stana slomic i drugi nebi sada bili u slobodi da nisu dobili pare nije niko budala dzabe igrat ;)
a tko kaze da su u Slobodi ko je od tih spomenutih stavio svoj potpis

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 26 jan 2012, 22:06

Medjede odakle ti ta informacija da nam ne trebaju Stana Joge Zole Mujka i ostali... Ti svi igraci su poceli pripreme sa Slobodom i igrace za Slobodu do kraja prvenstva. I jel starno mislis da bi oni dosli na pripreme da nisu zavrsili pregovore za rukovodstvom kluba i dobili neki dio dugovanja, jel sam Vojvoda izjavio da nijednog igraca nece dovest dok se prvo ne rjese igraci koji su izgurali jesen :?: :?: :?: :?:

Sta tu bezveze laprdas i lijecis neke svoje komplekse. Sta treba da nikog ne dovecemo pa da "poginemo" na Tusnju kad nam dodje Sarajevo Zeljo Zrinski Borac :?: :?: :?:
medjed_orijas je napisao/la: a tko kaze da su u Slobodi ko je od tih spomenutih stavio svoj potpis
Nema potrebe da stavljaju potpis svi kad je samo Stani isteko ugovori, ovi ostali imaju klauzule u ugovoru da poslije 6 mjeseci mogu dobit papire ako ne dobiju dogovoreno ;)

Takodje nas Malkic je sinoc izgubio oca. Pocivaj u miru gospodine Malkic :(
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

medjed_orijas
Kontakt:

Post Postao/la medjed_orijas » 26 jan 2012, 22:10

mali ne seri..... svi na netu znate sve a kad treba podrska nema vas ni jednog

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 jan 2012, 22:12

Ja glupana majko mila, sta ti laprdas matereti, cuj ne treba nam Joge, Stana, Mujkic, ti veze nemas o fudbalu jarane nije to za tebe vjeruj, slazem se da treba nasu omladinu forsirati ali ne mozes ti igrati bez iskusnih igraca, sta mislis ti da Sloboda igra sa igracima do 21 godinu? pa takva ekipa bi primila svaku po pet komada.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

medjed_orijas
Kontakt:

Post Postao/la medjed_orijas » 26 jan 2012, 22:14

fukara87 je napisao/la:Ja glupana majko mila, sta ti laprdas matereti, cuj ne treba nam Joge, Stana, Mujkic, ti veze nemas o fudbalu jarane nije to za tebe vjeruj, slazem se da treba nasu omladinu forsirati ali ne mozes ti igrati bez iskusnih igraca, sta mislis ti da Sloboda igra sa igracima do 21 godinu? pa takva ekipa bi primila svaku po pet komada.
ne kontas

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 26 jan 2012, 22:17

medjed_orijas je napisao/la:mali ne seri..... svi na netu znate sve a kad treba podrska nema vas ni jednog
Sit ja svoje lafine ;)
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 26 jan 2012, 22:53

Idemo net huligan(C)i iz ostalih gradova .. Drž' te se svoje teme ,nama ostavite naše ;) Niko ni kod vas (makar od ovih ovdje) ne lupeta gluposti na temi o vašem klubu ;) ajmo vozića
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 27 jan 2012, 01:01

POJACANJA su iskusni,provjereni igraci koji su bili standardni u ekipama u kojima su igrali..neki mozda i nosioci igre te ekipe za koju su nastupali...ovi sto su dosli tek treba da pokazu i dokazu dali su POJACANJA...zato ne trcite pred rudu...doste toga ce bit jasno vec 3.marta predvece
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 jan 2012, 05:19

Hadzic nam ne treba, ali Smigalovic je nase djete tako da ne vidim nikakav problem u njegovom dovodjenu u nas klub....Hadzic nam mozda nije potreban ali sta je tu je...Da ga ebes danas malo kojeg stopera mozes dovesti iz nase skole , a nama jedan treba i on vjerovatno nece biti iz nase skole sto ne vidim nikakav problem...Ako mozemo vratiti neke igrace koji su nekad nosili nas dres na toj poziciji onda ok mislim da je dovoljno da budemo u sredini tabele.

Ipak mislim da i bez novog stopera necemo imati problema za opstanak, tako da ne treba trositi beze pare i treba isplatiti nasim igracima neka dugovanja...Mi da imamo sansu za evropu, pa i ja bi se slozio, ali ovako sredina nam je zacementirana ili u najgorem slucaju do nekog sestog mjesta...volio bi da grijesim, ali je tako...Znaci ipak nismo dovodili igrace sa strane izuzev Hadzica , tako da ne vidim razlog da se protivis nesto
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 27 jan 2012, 14:51

Huseinovic aka. seljacina nece u Slobodu ,trazi strani angazman ;) Toliko o tome sto ste ga hvalili
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.