nidjo_barca je napisao/la:![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Jes' vala. Al' aj ti to objasni Abidalu i Biskvitu.JuveSissoko je napisao/la:ne moze gol nikako bit cist jer se rukama ne smijes koristit prilikom udarca ili pred udarac ka golu, a vala znamo da se fudbal ne igra rukmaa.
Nisam ni rekao da je Alvaro bio los ,samo zelim rec i siguran sam da bi Karim one Pipitine prilike iz prvog pol. rutinski zavrsioArogantni je napisao/la:Kako jbg ti... Meni je uz Ozila ubjedljivo najjaci vas igrac bio Arbeloa....Kakve je nevjerovatno prolaze imao...Feco je napisao/la:Al dzaba sve ,jos nemogu prežaliti sto Karim nije zaigro u prvih 11 ,po meni jedino Ozil odigrao bolje od njega ,jer je duze silovao Kantalonce
Steta sto niste prosli, bolji ste bili dosta od Barce...
- Naravno, složio bih se sa tobom, ali ipak ne trebamo lako shvatiti Bayern & Chelsea koji će 100% baciti sve kartu na CL jer navedene momčadi su željne ovog trofeja dugi niz godina. Finale se igra na AA tako da je to još jedan veliki imperativ za Bayern kako bi pred svojom publikom došao do trofeja. Osim ovih momčadi naveo bih i Milan & Inter koji ove sezone igraju odlično, iako su na početku bili u dosta lošoj poziciji.L-Train je napisao/la:@Bernabeu,pa ja samo vidim jednu ekipu koja nas u CL moze zaustaviti (Barca),znaci malo srece u zdrijebu i eto nas u finalu na Allianz Areni,nadam se protiv Barce
a real ih ko nemaBernabéu je napisao/la:@messilla
Griješiš yarane, TC Barcelona ima mnogo glumaca tako da bih ja na tvome mjestu šutio.
ajd ti osim busketsa,alvesa i pedra navedi jos nekog u barci koji non stop upadajuBernabéu je napisao/la:^Naravno da ima, osim ADM, Pepea & CR-a navedi još nekoga ?
messilla je napisao/la:nidjo_barca je napisao/la:![]()
![]()
Ovo sam trazio.
Gori je od svakog igraca Barce ,znaci mesar+glumac , ne moze gore.
Kakve to veze ima sa mojim postom bgt ?Bernabéu je napisao/la:@messilla
Griješiš yarane, TC Barcelona ima mnogo glumaca tako da bih ja na tvome mjestu šutio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.