EP u rukometu 2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko ce da osvoji EP ?

Hrvatska
46
21%
Francuska
55
26%
Nemacka
8
4%
Danska
42
20%
Srbija
34
16%
Norveska
1
0%
Svedska
1
0%
Island
2
1%
Spanija
20
9%
Ostali
5
2%

Ukupno glasova: 214

Robertmkd
Kontakt:

Re: EP u rukometu 2012

Post Postao/la Robertmkd » 26 jan 2012, 15:21

E velika stvar igrati u egalu sa oavakva Francija ? koja gletko gubi od Madzare. Nie im bilo do rukometa.

Hrvatska ko uvek se malo podjebava na pocetak turnirima, igrajo onolku koliko sta im treba. Imale + 3 golova Hrvatska minuta do kraj.

Ja i dalje mislim da Slovencima sa samo 4 bodovo njeverovatno eftino dosle do ovakva situacije.

Toa u istorije Ep-a se nie dogodilo ekipa sa 4 bodova da igra za peto mesto. Ali im se sklopilo neverovatno, em tri tima sa 2 bodova u prva grup faza em Francuze koj im zabole.

Brinim se jer nasi se jako umorni a smo igrale daleko bolji rukomet od Slovenija na ovo EP u puno jaca skupina, no sutra nece bit toliko o kvalitet nego povise o energije.

Robertmkd
Kontakt:

Post Postao/la Robertmkd » 26 jan 2012, 15:24

Najace scenario bi bilo ako Makedonija sutra dobie a onda Srbija da osvoi EP, onda Slovenaca ide u OI kvale sa 2 pobedi i 5 poraza :lol:

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 26 jan 2012, 15:32

legenda reala je napisao/la: Ne slažem se ni da je Štrlek poslije Genshaimera najbolje desno krilo
Tvedten,Egert,Genshaimer,Kalman, juče sam nabrajo ima negdje.
Pred Štrlekom su godine ,ali on još nije taj nivo,a ionako protiv Srba neće biti kontri puno,tako da se krila ne bi trebala razigrati ni donositi prevagu.
Nisam rekao da je poslije njega on sam. Nego da spada u skupinu koja slijedi iza Genshajmera. A svatko ima svoje mišljenje ali po meni on više nije toliko mlad da je samo talent. Trpao je golove velikim golmanima. Samo njegov je problem što, mislim već 3-4 sezone zaredom je najmanje ozljeđen u kontinuitetu po barem 4-5 mjeseci. To ga svakako spriječava da uđe u kontinuitet.
Čupić uz Ekberga i Lindberga jeste u TOP 3 sigurno.
Iako ja volim stil malog Ekberga koji sigurno u budućnosti prvo krilo svijeta ;)
Teško po meni da je on već sada taj. Možda u budućnosti ali samo možda ... ali naravno, to je moje mišljenje.
Ma mene od današnje ekipe Hrvata jedino imprsionira "mali" Duvnjak i on je trenutno baš svjetska klasa u Hrvata uz Čupića,ostali i nisu za mene ;)

U Srba Ilić i Vujin ,su Svjetske klase ,i mislim da bi Marko sutra mogo razbijati odbranu 6:0 dalekometnim šutevima sa 10 metara .
Slažem se.
Golmani su tu negdje ,rezerve Losert je bolji od Marijanca
Lijevo krilo:Nikčević-Ninčević tu negdje
Desno krilo: Čupić -Prodanović -bolji Hrvati
Lijevi bek :Ilić-Lacković tu negdje ,mala prednost za Srbe ,Lac zna puno lopti potrošiti kad ga ne ide i lakše ga je zaustaviti.
Srednji bek: Duvnjak ,Balić-Pavle Čutura :mrgreen: ,Šešum -jači podosta Hrvati
Desni bek :Kopljar ,Buntić- Vujin u svjetu rukometa srbski bek je daleko jači
Pivot : Vori ,Musa -Stojković,Toskić u trenutnoj formi su podjednaki ;) -inače u svijetu rukometa je Vori bolji ;)

Sutrašnji meč će odlučiti 1-2 lopte ,moje mišljenje
Ne bi me iznenadilo ni da se ode u produžetke ;)
Slažem se.
Momče Hercegovče

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 26 jan 2012, 16:09

Očekuju nas zanimljiva polufinala i može se reći sasvim realna. Mislim da će Španci u finale, ali nikada se ne zna sa Danskom koja igra toplo-hladno, pa vrlo lako može kiksati ali isto tako ostvariti pobjedu. Sa druge strane očekujem prolaz Srbije zbog vjerovatno pakla u areni, vjerujem da će Srbi napraviti odličnu atmosferu u kojoj bi Hrvati mogli podleći. Mada se nikada ne zna i zaista je nezahvalno bilo šta prognozirati jer su i Hrvati pokazali da je to reprezentacija za svaki respekt. Po meni su šanse 55%-45% u korist Španaca i Srba, ali opet kažem da ovdje nema favorita i da svako svakoga može pobijediti što smo već uvidjeli na ovom prvenstvu.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 26 jan 2012, 16:10

Ja iskreno jedva cekam da pocne utakmica sutra vece. Radujem se dobrom rukometu, nadam se da nervoza nece pokvariti utakmicu, jer je to ipak polufinale evropskog prvenstva.

Moje simpatije su na strani Hrvatske, volio bih da pobijede i osvoje to, kvalitetniji su od srba, a i zbog ovog sta se radi njihovim navijacima voliio bih da proututnjaju kroz Bg.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 26 jan 2012, 16:14

konacno ce sutra balkanski huligani doci na "svoje"..Kao da njih boli briga ko ce u finale, vazno je da se pokazes u svom pravom svjetlu
15.10 - 15.06 ...

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 26 jan 2012, 16:35

DANTES je napisao/la:e makedonac znas li da su slovenci umalo tukli hrvate i francuze, a drzali su se dobro i protiv spanaca. tako najpravednije je da vi to medjusobno rijesite! pa kom opanci kom obojci
Makedonci su bili puno puno bliže da tuku Dance i Nijemce i Švede zadnji napad im je odlučivao i eto tih nekoliko sekunda sa Danskom ih je koštalo polufinala.
To je još jedan dokaz kako sistem ne može biti gluplji da npr Slovenija sa SAMO 2 pobjede u toku čitavog prvenstva ima šansu za 5 mjesto stvarno smiješno ovaj EHF (a ni IHF ništa ne zaostaje) ubiše rukomet u pojam.
Makedonija je više zaslužila 5. mjesto, 3 pobjede 1 remi i 2 poraza, dok Slovenija sa samo 2 pobjede i 4 poraza nije ni zaslužila da igra za to mjesto a kamoli nešto više npr Poljska na čitavom prvenstvu ima 3 pobjede 1 remi i 2 poraza a Slovenci se sa tako malo pobjeda bore za 5 mjesto stvarno niđe veze.

P.S. Što se tiče Srbija Hrvatska, bilo bi bolje da Srbija prođe ne što nekog favoriziram već iz razloga da se taj sport više probudi u Srbiji, rukomet u Srbiji ima najgori status u odnosu na ostale zemlje ex yuge i nije isto za njih da npr osvoje zlato ili budu čevrti. Moji favoriti za zlato su Danci i za njih navijam :mrgreen:
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 26 jan 2012, 16:46

Realno reprezentacija Hrvatske je barem za klasu bolja od reprezentacije Srbije, jer imaju dosta bolje igrace na svim pozicijama.

Domacini sto su mogli, na silu i uz euforiju publike, to su i postigli ali polufinale je zadnja stanica za njih.

Ocekujem top 6 da bude ovako

1.Danska
2.Hrvatska
3.Spanija
4.Srbija
5.Makedonija
6.Slovenija
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

ugursuz
Kontakt:

Post Postao/la ugursuz » 26 jan 2012, 16:49

Mnogi od njih su mi prijatelji i žao mi je zbog ove situacije koja se dešava. Zbog napada huligana na navijače i što im lupaju kola. Ne bih voleo da bude nacionalnog naboja. Voleo bih i da sve što se desilo poslednjih dana ostane iza nas - rekao je Stojković.
ovako razmisljaju normalni ljudi

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 26 jan 2012, 16:51

Pauk je napisao/la:Realno reprezentacija Hrvatske je barem za klasu bolja od reprezentacije Srbije, jer imaju dosta bolje igrace na svim pozicijama.

Domacini sto su mogli, na silu i uz euforiju publike, to su i postigli ali polufinale je zadnja stanica za njih.

1.Danska
2.Hrvatska
3.Spanija
4.Srbija
5.Makedonija
6.Slovenija
De budi bar malo objektivan,o kakvoj sili pričaš?
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 26 jan 2012, 16:57

$ НА ПРВЕНСТВУ " $ ? , ' " " " " .... ' $ " $ ..

У ? $ СПЕНСА, & & " у ' са &, & " $ $, $ је & 4.000 " " $, а на $ " се, ', по " $ група $ $ &, " су са " ? „"“ " ?: „& не &, тај је ?“, " „&, &…“ ? су се " ' & ¥ & " – ', " у " ' $ на $ рат. У $ & су, ', ? " транспарент са " ?, ? је & $ ? " ?. " $ $ & ", та група је ? & $ $ " " на ? ", " " ? " " ? првенства, а у $ ¥ је $ " & првенства, $ " $ је ? $.
¥ ", 25.01.2012.

? сата ", ? % " ¥ " на " " „?“ у ", ? се / " у & је ? 12 " " &, " ? $ $, " ' " $ ?. Група $ $ $ " је са петоро ? ? " " $ Новог $ $ '. " се на ' путу најпре " на " " у ", $ су " ? $ ' ", у ' " је " $ ? ". На $ " у ", " су ? " ? " ? $ певају % ', ? ?, $, а $ се " & ? $ $.

? ¥, & & ? ', $ $ " $ је & $ „су ? ? " $ су $ ? & је ? "“.
¥ ", 25.01.2012.

$ $ „& не & – ?“ " „&“ & $ ".

- То је потпуно ". & ' " $ " & $ & ? $ свој ", & $ " $ ? &. % ' $ $ ' – " је $ РСС ? ".
¥ ", 25.01.2012.

На & првенству у & пре " $, $ $ је $ $ се " све заставе ", јер је " ? & &. " " " ? $ % ? & ? пратње, а у ? $ је ? % " ", ? је ? $ о $ ". ¥ ", 25.01.2012.

- & су нас " „?“ $ су ? $ " овог првенства 2008 $? ? $ су ? % " " $. ? $ су ? „& на &“ & " ? $ ".

" " " " " ? $ се ? у " са $ $ на ¥ $, на ¥ ". Са $ стране $ се ? & $ " " $ $ став:

На $ на & " ? је & " " " " ?, & је ? протест $ " у & " ".
¥ ", 25.01.2012.

" на &:

" & "

$ " у $ & ЕП " ? " & & ". ? „"“ у " наврата су ? $ се - " у ". " ? " ? „$“ ? су ? ' у %, % су $ ? " у ? „? &“, $ са ? ЕХФ, $… ? " су ? у ? „"“.

& $ свега " овај ?:

„% $ $ све % је $ нас, ? у " " " је &. ? " $ $ 50.000 ? $ " све ? & &. ' $ се $ % ". $ % " ' $ " " $ % не $ у ", јер ? $ је то "“, & је $ & савеза & Зоран &.

& $ ? ? је " $ су $ " " ? ' за $ у $, % је $ " $ % савеза $ ?.

" $ " ? $ се не $ " ", ? & је " $ " $ се не % & " " $ & ".
&, 26.01.2012.

ko zna ćirilicu veoma interesntno za pročitati
$ ? $ ? ? " " ".

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 26 jan 2012, 17:05

mnogo_smo_jaki je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Realno reprezentacija Hrvatske je barem za klasu bolja od reprezentacije Srbije, jer imaju dosta bolje igrace na svim pozicijama.

1.Danska
2.Hrvatska
3.Spanija
4.Srbija
5.Makedonija
6.Slovenija
De budi bar malo objektivan,o kakvoj sili pričaš?
@mnogo_smo_jaki Mislim druže da se ne trebaš obazirati na ovo,a možda je i mislio sila u odbrani ?! Ko će znati,uglavnom Srbija igra polufinale kao i Hrvatska.A to realno da je jača Hrvatska pa i ne igra ovdje ulogu,baš kao ni derbi Sarajevo Željo ,Dinamo Hajduk,Zvezda Partizan...koliko god suprotna ekipa jača bila derbi je derbi.Druge stvari su u pitanju.
$ ? $ ? ? " " ".

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 26 jan 2012, 17:07

Pauk je napisao/la:

1.Danska
2.Hrvatska
3.Spanija
4.Srbija
5.Makedonija
6.Slovenija
Hahaha među top 6, četiri bivše jugoslovenske republike fale Bosna i CG pa da potpuno dominiramo :lol: :lol: :lol:
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 26 jan 2012, 18:15

Evo šta je Onesta rekao za svoj tim:

Nismo igrali na nivou ovaj EURO 2012 - rekao je Onesta, a na pitanje kolege iz Hrvatske, da li je ovo i kraj jedne velike generacije Francuza, Onesta je bio odrečan:

- Gospodine, vidimo se na Olimpijskim Igrama u Londonu narednog leta. Posle njih ćemo sesti, pa ćemo moći da kažemo, je li kraj ili nije.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 jan 2012, 18:47

Ma nije moguce da u hrvatskoj ima huligana koji su se umijesali medju normalne navijace i dosli da stvaraju frku?! kakav sok za trolove ove teme. ja vise ni rijeci o ovome necu napisati. sport prije svega
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Feudalac
Kontakt:

Post Postao/la Feudalac » 26 jan 2012, 19:03

ultraCP je napisao/la:
Feudalac je napisao/la:Ovi Srbi su stvarno kerovi.Naprave evropsko prvenstvo i sve mora biti u domacinskim bojama,sve sto odgovara domacinu.A kerovi su zato sto su dobili povjerenje EHF-a i ovakvo vazno takmicenje a prave incidente.Sve to treba po kratkom postupku...(huligane)

Dosta je žalostan ovaj tvoj post pa se prosto pitam ima li svrhe i ulaziti u diskusiju s tebi sličnima. Vjerovatno si golobradi pubertetlija koji želi uvrijedit nekog i steći simpatije curica....

Što je nekad neko reko,o čemu nemaš pojma nemoj ni pisat. ;)
Prvo,napisao sam OVI Srbi,misleci na huligane a ne na srpski rod.
Drugo,nisam golobradi pubertetlija(jako mlad jesam) imam 17 godina.
Trece,OVI Srbi i jesu kerovi dok su u stanju zapaliti neciji automobil i nasrnuti na nekoga sjekirom.
Cetvrtvo,sve da moj post i jeste onakav kako si ga ti protumacio,ne moze se porediti sa: noz zica Srebrenica... :twisted: a nazalost,takvih jadnika ima mnogo vise.Ako ti podrzavas ove huligane,onda ja i ti nemamo sta pricat,kompleksasu jedan.
PS:moguce da si to izvukao iz ovoga :"Napravili evropsko prvenstvo...".Pa mislio sam da su kerovi i ti koji su preuzeli odgovornost organizovanja jednog ovakvog dogadjaja a sebi dozvolili ovakav incident.
A o tebi mislim da si obicni drkadzija iz RS-a koji jedva ceka sukob na nacionalistickoj bazi kako bi indirektno iskazao svoje opredjeljenje i opredjeljenje svih srba iz manjeg entiteta.-Bosna nije nasa drzava.
Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 26 jan 2012, 19:19

Rukomet do smrti je napisao/la:Evo šta je Onesta rekao za svoj tim:

Nismo igrali na nivou ovaj EURO 2012 - rekao je Onesta, a na pitanje kolege iz Hrvatske, da li je ovo i kraj jedne velike generacije Francuza, Onesta je bio odrečan:

- Gospodine, vidimo se na Olimpijskim Igrama u Londonu narednog leta. Posle njih ćemo sesti, pa ćemo moći da kažemo, je li kraj ili nije.

mislim da stoji što je rekao,nisu toliko stari da bio ovo bio kraj te generacije

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 26 jan 2012, 19:42

Ne mogu se oteti dojmu da ovo prvenstvo nije trebala organizirati Srbija.Kaze Gobac,nismo mogli jamciti sigurnost obiteljima igrača,pa gdje to ima???U Hrvatskoj je bilo bez vecih incidenata,al ocito je Hrvatska jedna druga dimenzija.Ovdje je greska EHF,pa nece ni Sjeverna Koreja dobiti organizaciju svjetskog prvenstva,pa tako ne bi trebala ni zemlja u kojoj je Dačić ministar policije,inače nasljednik Milosevicev i njegova osoba od posebnog povjerenja.Toliko o Srbiji!!!Kaze,sta oni nama rade :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 jan 2012, 19:51

Umjesto da se priča o rukometu, opet se priča o nečemu drugom. I to nije samo na rukometnom pdf, nego i na većini drugih, dovoljno je jedna varnica. Lako je prebacivat krivicu i ko bi šta bolje organizovao, ali čim se može ovde vrijeđat i čim se može drugi optuživat, odmah se onda vidi koliko je ukorijenjen taj nacionalizam među mnogima ovde na Balkanu. Pa ne možeš naći evo sad ovde ni jedan post koji jasno kaže da treba s tim ludorijama i divljaštvom prestat, nego samo iživljavanje, optuživanje i huškanje. A treba znat dovoljno je samo gledat okolo šta se dešava i skoro je ista odgovornost ko činit neke stvari. A mi stalno gledamo. A dok je nas Balkanaca svijet će se imat ćemu smijat.

A sutra se inace nadam dobrom rukometu i nek on nadvlada sve ostalo. Utakmice će biti vjerovatno obje jako tijesne.
Meni nekako najkvalitetnija djeluje Danska i tek se pravo zagrijala. Španci su teško proračunljivi, tim koji je već pokazao moral. Srbija je nošena euforijom i kao tim su nabrijani, željni uspjeha. Hrvati imaju isto veliki motiv u duelu protiv susjeda, a imaju i brojne velike utakmice na velikim takmičenjima, u kojima su se znali jako dobro nosit. Tako da je bilo šta jako teško prognozirat.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 26 jan 2012, 20:06

Danci su se vratili iz mrtvih i ostaju moji favoriti kao od prvog dana prvenstva.
Sutra igraju protiv veoma jake Španije koja mislim da nije još izgubila.Nadam se finalu Danska-Hrvatska.Od sutrašnji mečeva očekujem jako dobar rukomet i naravno da sve prođe bez incidenata posebno na meču Srbija-Hrvatska.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.