Ocekujem dosta zanimljivije drugo poluvrijeme. City mora napadati.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
To i nije neki problem dok u timu ima dovoljno kvaliteta._dreamer_ je napisao/la:City polako postaje procitana knjiga
x 1 2 1 1Nimla_RZ je napisao/la:Ma hajde Carling Cup manje-više... Nego, hajde @SamoZeljo, da te čujem za narednih 5 utakmica, šta kažeš?!
EVERTON - MAN. CITY
MAN. CITY - FULHAM
ASTON VILLA - MAN. CITY
MAN. CITY - BLACKBURN
MAN. CITY - BOLTON
Ovaj dio je dosta lagan, jedino ova prva bi trebala predstavljat neki problem... United ima Chelsea, Liverpool i Tottenham... Dobra prilika da se još odvoje...
Kiksace City najmanje 1 utakmicu i to protiv Evertona ili Aston Ville..Nimla_RZ je napisao/la:Ma hajde Carling Cup manje-više... Nego, hajde @SamoZeljo, da te čujem za narednih 5 utakmica, šta kažeš?!
EVERTON - MAN. CITY
MAN. CITY - FULHAM
ASTON VILLA - MAN. CITY
MAN. CITY - BLACKBURN
MAN. CITY - BOLTON
Ovaj dio je dosta lagan, jedino ova prva bi trebala predstavljat neki problem... United ima Chelsea, Liverpool i Tottenham... Dobra prilika da se još odvoje...
Sta da se zalim svako kolo neka pogresna ili sumnjiva odluka protiv Cityja.Sunderland pobjedjuje u prvenstvu golom iz offside.U F.A kupu Kompany dobija crveni ni zbog cega Giggs rusi covjeka ni zuti,Jones igra rukom nije penal,Evra udara laktom nista.Kazne Kompanyja kazne Super Maria.U carling cupu penal za City ne svira Liverpoolu svira sumnjiv penal.I sta tu vise da se zalim.Bas me zanima sta dalje slijedi sta god bude nece me iznenadit.rio_Ferdy88 je napisao/la:sta je ovo @tevezito, mancini se zali, a ti nisi..pa ako gotivis liverpool, priznaj i reci sudija nas zakinuo i to je to, a ti sa dobar sa ovim njihovim forumasima pa se ne bunis
![]()
![]()
MANCINI: NAD DŽEKOM JE BIO PENAL 200%
Dvije čudne sudijske odluke u prvom poluvremenu, po mišljenju mnogih, izbacile su Manchester City iz Carling Cupa. Prva je ona vezana za start Charleya Adama nad Edinom Džekom kada nije sviran prekršaj.
"Da, to je bio penal 200%", rekao je Mancini uz ironični osmjeh. "Ne 100%, nego 200%.", naglasio je on.
A na pitanje novinara, zašto niko nije protestvovao oko sudijske odluke, Mancini je ostao suzdržan.
"U ovom trenutku nemamo baš mnogo srće sa sudijama. Isto tako nije bilo penala kada je Richadrsa pogodila lopta u ruku. Lopta je prvo udarila u njegovu nogu i tek onda se odbila prema ruci. Šta je trebao uraditi Mike, odrezati ruku?", pita nasmijani Mancini.
"Zadovoljan sam nastupom i igrom moje ekipe. Doći u Liverpool i voditi 1:0, pa 2:1 je veliki uspjeh. Ali, izgubili smo zbog nekih tuđih grešaka i sa time nikako ne mogu biti zadovoljan.", završio je Mancini.
Ne vidim ni u ovoj prvoj problem. Pola tima fali Evertonu, ako ne dobiju ovu utakmicu onda i ne zaslužuju da osvoje titulu.Nimla_RZ je napisao/la:Ma hajde Carling Cup manje-više... Nego, hajde @SamoZeljo, da te čujem za narednih 5 utakmica, šta kažeš?!
EVERTON - MAN. CITY
MAN. CITY - FULHAM
ASTON VILLA - MAN. CITY
MAN. CITY - BLACKBURN
MAN. CITY - BOLTON
a ako dobije i united sta cemo onda ????emir_ je napisao/la:ako city dobije idućih 5 tekmi titula dolazi!!!
Necete nas dobit...motty je napisao/la:a ako dobije i united sta cemo onda ????emir_ je napisao/la:ako city dobije idućih 5 tekmi titula dolazi!!!
Ovo je jos laksih pet utakmica od onih proslih pet kad smo mi diskutovali ko ima laksi raspored, City ili United. Po broju bodova je imao City. City osvojio 10 a United 9 bodova. Znaci, bio sam u pravu. Ti si govorio da United ima laksi razpored od Cityja.Nimla_RZ je napisao/la:Ma hajde Carling Cup manje-više... Nego, hajde @SamoZeljo, da te čujem za narednih 5 utakmica, šta kažeš?!
EVERTON - MAN. CITY
MAN. CITY - FULHAM
ASTON VILLA - MAN. CITY
MAN. CITY - BLACKBURN
MAN. CITY - BOLTON
Eto, u tih 5 laksih utakmica, osvojise manje bodova. Kako?Nimla_RZ je napisao/la:Ja kad kažem da United ima lakši raspored u idućih 5 utakmica, onaj meni nešto priča...
Aaa znaci to je.Nimla_RZ je napisao/la:Pa United je im'o lakši raspored al je lošije igrao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.