Mislim da ce se morati ozbiljno porazgovarati sa Saricem,nije da mi je drago,ali nam treba,itekako treba..
Inace,koliko se moze zakljuciti iz selektorovih izjava,ne ginu nam golmani Borca kao golmani reprezentacije,a iskreno raznih Ljubisica,Vujovica,Sabanovica na golu reprezentacije mi je puna kapa.
A gledam kakvu su nam ovi potencijalni protivnici u barazu,bar ovi do sada:
Rusiju ne bi zelio ni pod razno,znamo da nam jednostavno ne odgovaraju,lako su izlazili na kraj s nasom reprezentacijom,kao i ti isti igraci u dresu Cehovskih Dresova protiv nasih klubova,bilo u evropskim takmicenjima,bilo na Dobojskom turniru.
Norvezani nisu pokazali previse na ovom prvenstvu,ali bojim se da su opet tamam dovoljno dobri da nas izbace.
Slovaci su nezgodni,prevrtljivi,namuce Dance,izgube 20 razlike od Poljaka pa remiziraju sa Srbijom,nije da bi ocajavao da ih izvucemo,ali mi ipak nisu najpozeljniji protivnik.
Ceska-najstarija reprezentacija na prvenstvu,bez previse mastovitosti u igri,zaustavis im Jihu i uradio si pola posla(jest da to i nije bas lako s obzirom da je jedan od najboljih bekova svijeta),Jan Filip nije vise ubojito krilo kao sto je prije bio,ima tu dosta nimalo impresivnih igraca u reprezentaciji.Dakle,zelim ih u barazu.