EP u rukometu 2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko ce da osvoji EP ?

Hrvatska
46
21%
Francuska
55
26%
Nemacka
8
4%
Danska
42
20%
Srbija
34
16%
Norveska
1
0%
Svedska
1
0%
Island
2
1%
Spanija
20
9%
Ostali
5
2%

Ukupno glasova: 214

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Re: EP u rukometu 2012

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 26 jan 2012, 13:25

Kako stvari stoje,pobjednik meča za 5.mjesto će izboriti mjesto na kvalifikacionom turniru za OI u aprilu...a moguće je i da se 6. domogne kvalifikacione vize.Sve u svemu,mislim da je Makedonija zaslužila bar 5.mjesto.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

ultraCP
Kontakt:

Post Postao/la ultraCP » 26 jan 2012, 13:29

Tritolone je napisao/la:
ultraCP je napisao/la: Zbog čega,definitivno vaš odličan igrač ,Manuel se zove ?! :)

Doduše i naš Nikčević je imao problema i sigurno da ni on nije najspremniji, možeš li nam nešto više reći o povredi Štrleka i o tom Batinoviću,meni je nepoznat poprilično njegov potencijal?
Štrlek se ozljedio protiv Spanjolaca, mislim da su u pitanju ligamenti, vec dugo vremena ima problema sa njima i svako malo se ozljedi.
Iskreno da ti kazem neznam ni ja ovog Batinovica, malo sam trazio po netu podatke o njemu ali nisam bas puno nasa, na 24sata.hr pise da igra za Split i da je najbolji strijelac hrv. lige. Rođen 1988, mislim da do ovog prvenstva nije nikad igra za reprezentaciju.
Hvala ti na informaciji,sam znaš kako EHF vodi brigu o svojim takmičenjima i sajtu ;) :)

Hendikep za vas,doduše protiv nas će vjerovatno Goluža pokušati što više kroz sredinu (preko Vorija i Muse) i pokušajima ulaza Lackovića i Duvnjaka. Ni mi nismo baš tako odmoreni i fizički spremni, kažem Nikčević se žali na neke konstantne probleme, Momir nije onako frišak kao na početku EP,a Stojkoviće takodje nije potpuno fit. Dodamo li tome pojedince koji se nisu željeli bavit rukometom u januaru,te neke odluke Vukovića, jasno je da ovo nije sve najbolje što Srbija ima.

Tritolone (oprosti ako griješim) ti kao navijač Hr vjerovatno pratiš i vaše medije, kakva su njihova očekivanja od utakmice,jel postoji taj pritisak na Golužu,poredjenje sa Červarom, ima li kakvih priča o atmosferi u samoj reprezentaciji? Pitam te ovo sve jer sam na fb (gdje se svašta piše) čitao nekakva anonimna pisma nekih rukometaša Zagreba koji su optuživali Golužu i co za neka pozivanja u reprezentaciju ;)
Kao mali vječito jeo kamenje,valjda zbog toga u ovim srednjim godinama često imam problema sa želucem.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 jan 2012, 13:30

Pa navijacka logorska vatra! salim se. to ti je balkanska nekultura! kako god, srbi dobijaju hrvate. to je bitno.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

ultraCP
Kontakt:

Post Postao/la ultraCP » 26 jan 2012, 13:32

ŠB.TRN je napisao/la:Ocekujem pobjedu nasih,al moze biti svasta.Ovo paljenje auta je stvarno dno dna,sta tu ima navijackoga?

Vidi nov sam na forumu iz poštovanja prema ljudima koji ga vode pokušaću ti odgovoriti na najkulturniji način.

Kome je smetala zastava Srbije u Zadru? Složićeš se da odgovorom na to pitanje dobijaš odgovor na pitanje oko paljenja auta hrvatskog navijača!
Kao mali vječito jeo kamenje,valjda zbog toga u ovim srednjim godinama često imam problema sa želucem.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 26 jan 2012, 13:36

Nerealno je bilo očekivati da će scelo prvenstvo proteći bez incidenata između srpskih i hrvatski naijača...pa to je 1/1 :mrgreen: ...Što više,ja sam i zadovoljan,jer moglo je biti i gore.Još dugo vremena će biti tih vrbalnih i fizičkih sukoba zbog stvari koje su uzrok nekih prošlih vremena i nemaju veze sa sportom,ali šta je tu je...Uglavnom ne treba generaliozvati neke stvari i blatiti cjeli narod i društvo,zbog postupaka pojedinaca..
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 26 jan 2012, 13:38

Pa nepostoji neki ogroman pritisak, iskreno vise se paznje daje ovim neredima nego utakmici, pokusava se rasteretit ekipu da napokon dođu do tog jedinog zlata koje im fali :)

Ocekivanja su naravno da pobjedimo, znas kako to ide, izvlace se međusobni susreti i tako :) a ovo za Goluzu ja nisam bas primjetio da ga optuzuju/pritiscu, bilo je nekih nesuglasica sa njim i Zrnicem ali to je proslo.
Moje skromno misljenje je da Goluza i nije neki izbornik, ali bio mi je drag kao igrac i kapetan tako da ga nemogu osuđivat zbog nekih losih poteza. On uziva ogromnu protekciju od Gobca koji je Bog i batina u hrv. rukometu tako jos nema nekih negativnih pisanja o njemu. Atmosfera je idealna, ipak smo napokon skinili te Francuze i djelomicno im naplatili sve patnje ovih par godina :D
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Feudalac
Kontakt:

Post Postao/la Feudalac » 26 jan 2012, 13:49

Ovi Srbi su stvarno kerovi.Naprave evropsko prvenstvo i sve mora biti u domacinskim bojama,sve sto odgovara domacinu.A kerovi su zato sto su dobili povjerenje EHF-a i ovakvo vazno takmicenje a prave incidente.Sve to treba po kratkom postupku...(huligane)
Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 26 jan 2012, 13:50

mnogo_smo_jaki je napisao/la: Ali i mi konje za trku imamo :lol: :D ...Stanić ,koji je u životnoj formi,Ilić,Vujin,Nikčević,Čutura,Šešum(koji je podigao formu zadnja 2 meča) pa sjajni odbrambeni Manojlović ,Stojković i Beljanski...

Kolega forumaš, a ne samo tebi, obraćam se i ostalima koji slabije prate rukomet. Primjetio sam da mnogi dosta toga vide pogrešno jer manje prate rukomet. Nabrajao si hrvatske igrače pa evo i citirane srpske.
U Barci je dobar igrač Abidal (jel no on igra tamo) ili onaj Afelaj. Ali posebna klasa, oni koji donose prevagu su Messi, Xavi i Iniesta. Oni su ona posebna klasa koja treba nekom klubu da bi osvajao medalje.

Tako i u rukometu. Najkompletniji srpski igrač je Ilić jer igra i odbranu i napad, pored toga što je jak šuter odličan je i asistent. Te klase je još možda Vujin. Da igra odbranu barem upriliku mogao bi u istu ravnu sa Ilićem. Čutura jeste iznenađenje za neke ali on ipak nije ta klasa. Kao ni Šešum. A ipak mislim da su dva igrača te najviše klase ipak premalo za osvajanje. Premalo jer su ostali dosta ispod njih. Čutura malo niže i Nikčević recimo, ostali još niže.

U Hrvatskoj Balić jeste ona top klasa samo na trenutke ili na pojedine utakmice bolje reći. Prije je bio neprikosnoven a sada da ne ulazimo u razloge nije više tako. Jeste ponekad ali ne stalno.
Hrvatska kada je osvojila dva zlata u dvije godine je bila najjača na svijetu i tada je imala najveću koncetraciju tih top klasa igrača. Džomba, Metličić, Balić, su bili najbolji igrači na svojim pozicijama. Lacković možda nije bio najbolji na svojoj poziciji ali teško da je bilo boljega od njega. I sa Vorijem je ista situacija bila.
A danas je hrvatska reprezentacija drugačije koncipirana. Onda gotovo da i nije imala klupe a sada doslovno ima svugdje po dva igrača koji se mjenjaju i nije sav teret na 6-7 igrača. Ali danas nema više tih klasa da možemo za njih reći da su neprikosnoveni ili najbolji na svojim pozivijama. Ali dosta ovih igrača sada su jedni od najboljih na svojim pozicijama i možda nisu najbolji ali jesu alpari sa nekolicinom najboljih.
Recimo, Genshajmer i Abalo su možda najbolji na svojim pozicijama ali Štrlek i Ćupić su odmah tu, tik ispod njih. Tako je i na drugim pozicijama. Tako da taj skup igrača je dovoljan za velike domete. I zbog toga je po kvaliteti, realno, Hrvatska ispred Srbije. Ali kako rekoh, u ovakvim utakmicama to vrijedi ali ne toliko koliko druge stvari.

Ali u svakom slučaju, neka pobjedi bolji, spretniji i sretniji. I neka ne ostane zle krvi iza utakmice. Previše je toga.
Zadnja izmjena: Josip321, dana/u 26 jan 2012, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
Momče Hercegovče

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 jan 2012, 13:51

Izostanak Strleka je veliki manjak za Hrvatsku.Sigurno da njegove zamjene ne mogu odigrati na njegovom nivou,uz Alilovica je bio najbolji igrac Hrvatske gledajuci sveukupno dosadasnji tok prvenstva.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

ultraCP
Kontakt:

Post Postao/la ultraCP » 26 jan 2012, 13:53

Feudalac je napisao/la:Ovi Srbi su stvarno kerovi.Naprave evropsko prvenstvo i sve mora biti u domacinskim bojama,sve sto odgovara domacinu.A kerovi su zato sto su dobili povjerenje EHF-a i ovakvo vazno takmicenje a prave incidente.Sve to treba po kratkom postupku...(huligane)

Dosta je žalostan ovaj tvoj post pa se prosto pitam ima li svrhe i ulaziti u diskusiju s tebi sličnima. Vjerovatno si golobradi pubertetlija koji želi uvrijedit nekog i steći simpatije curica....

Što je nekad neko reko,o čemu nemaš pojma nemoj ni pisat. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 26 jan 2012, 14:01

ultraCP je napisao/la:
Feudalac je napisao/la:Ovi Srbi su stvarno kerovi.Naprave evropsko prvenstvo i sve mora biti u domacinskim bojama,sve sto odgovara domacinu.A kerovi su zato sto su dobili povjerenje EHF-a i ovakvo vazno takmicenje a prave incidente.Sve to treba po kratkom postupku...(huligane)

Dosta je žalostan ovaj tvoj post pa se prosto pitam ima li svrhe i ulaziti u diskusiju s tebi sličnima. Vjerovatno si golobradi pubertetlija koji želi uvrijedit nekog i steći simpatije curica....

Što je nekad neko reko,o čemu nemaš pojma nemoj ni pisat. ;)
Najblaze receno zalostan. A ima ih jos, i to uvek od istih forumasa.

Duel Srbije i Hrvatske ce sam po sebi biti spektakl,koliko god da su jaki jedni ili drugi ,kao sto i drugi primetise,taj mec ce definitivno biti neizvestan. Hrvati imaju iskustvo u ovakvim utakmicama ,imaju igrace svetske klase ,a mi imamo veliku zelju da pobedimo pred svojom publikom i imamo nekoliko odlicnih pojedinaca,ali najbitnije je ono sto nas krasi ceo ovaj turnir a to su odlicna odbrana i timski duh.Da podsetim jos jednom utakmica se igra u petak u 20 i 15 u Beogradskoj areni.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jan 2012, 14:07

Ma nebitno je ko će pobjediti ,kad na kraju slave Španci :P

Dože hajmo mi na temu o našoj repci,da pišemo gluposti,a nek se komšije svađaju :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 jan 2012, 14:08

Josip321 je napisao/la:
Kolega forumaš, a ne samo tebi, obraćam se i ostalima koji slabije prate rukomet. Primjetio sam da mnogi dosta toga vide pogrešno jer manje prate rukomet. Nabrajao si hrvatske igrače pa evo i citirane srpske.
U Barci je dobar igrač Abidal (jel no on igra tamo) ili onaj Afelaj. Ali posebna klasa, oni koji donose prevagu su Messi, Xavi i Iniesta. Oni su ona posebna klasa koja treba nekom klubu da bi osvajao medalje.

Tako i u rukometu. Najkompletniji srpski igrač je Ilić jer igra i odbranu i napad, pored toga što je jak šuter odličan je i asistent. Te klase je još možda Vujin. Da igra odbranu barem upriliku mogao bi u istu ravnu sa Ilićem. Čutura jeste iznenađenje za neke ali on ipak nije ta klasa. Kao ni Šešum. A ipak mislim da su dva igrača te najviše klase ipak premalo za osvajanje. Premalo jer su ostali dosta ispod njih. Čutura malo niže i Nikčević recimo, ostali još niže.

U Hrvatskoj Balić jeste ona top klasa samo na trenutke ili na pojedine utakmice bolje reći. Prije je bio neprikosnoven a sada da ne ulazimo u razloge nije više tako. Jeste ponekad ali ne stalno.
Hrvatska kada je osvojila dva zlata u dvije godine je bila najjača na svijetu i tada je imala najveću koncetraciju tih top klasa igrača. Džomba, Metličić, Balić, su bili najbolji igrači na svojim pozicijama. Lacković možda nije bio najbolji na svojoj poziciji ali teško da je bilo boljega od njega. I sa Vorijem je ista situacija bila.
A danas je hrvatska reprezentacija drugačije koncipirana. Onda gotovo da i nije imala klupe a sada doslovno ima svugdje po dva igrača koji se mjenjaju i nije sav teret na 6-7 igrača. Ali danas nema više tih klasa da možemo za njih reći da su neprikosnoveni ili najbolji na svojim pozivijama. Ali dosta ovih igrača sada su jedni od najboljih na svojim pozicijama i možda nisu najbolji ali jesu alpari sa nekolicinom najboljih.
Recimo, Genshajmer i Abalo su možda najbolji na svojim pozicijama ali Štrlek i Ćupić su odmah tu, tik ispod njih. Tako je i na drugim pozicijama. Tako da taj skup igrača je dovoljan za velike domete. I zbog toga je po kvaliteti, realno, Hrvatska ispred Srbije. Ali kako rekoh, u ovakvim utakmicama to vrijedi ali ne toliko koliko druge stvari.

Ali u svakom slučaju, neka pobjedi bolji, spretniji i sretniji. I neka ne ostane zle krvi iza utakmice. Previše je toga.
Dosta realan post.
Hrvatska ima sirinu i na svakoj poziciji (sem na desnom beku) ima po dva klasna igraca. Srbija je dosta tanka na desnom krilu, a ima i dosta mediokriteta na klupi, ukljucujuci i selektora. Licno, mislim da je ovo 45-55% u korist Hrvatske, ako gledamo suvi kvalitet. Ali, u igri su i psihologija, tribine, pritisak, iskustvo, trener...
Mnogo je nepoznatih, da bi se jednostavno reklo: pobedjuje taj i taj. Uvek su ove utakmice rovovska borba, gde cesto slabiji uspe da pobedi jaceg. Iskreno, ne bih bio razocaran da nas Hrvatska dobije, jer je jaca. Od boljih izgubiti nije sramota, ali bolje pobediti - tako nastaje legenda. Videcemo.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 jan 2012, 14:11

legenda reala je napisao/la:Ma nebitno je ko će pobjediti ,kad na kraju slave Španci :P

Dože hajmo mi na temu o našoj repci,da pišemo gluposti,a nek se komšije svađaju :lol: :lol:
Nemoj tako. Nama fali malo tvoje mudrosti vezane za ovaj sport. Ocekujem 1 kvalitetan preview polufinalnih meceva. ;)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 jan 2012, 14:18

Meni bi jako drago bilo kad bi Hrvatska prosla u finale i osvojila prvesntvo islkljucivo radi stvari koje se desavaju van dvorana.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jan 2012, 14:29

MaGiCa je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Ma nebitno je ko će pobjediti ,kad na kraju slave Španci :P

Nemoj tako. Nama fali malo tvoje mudrosti vezane za ovaj sport. Ocekujem 1 kvalitetan preview polufinalnih meceva. ;)
Ma kasnije ili sutra ,će valjda biti .
Za titulu 50% šanse dajem Špancima .
20% Srbima
15% Hrvatima
15% Dancima

Za mene je sutra favorit Srbija pa ne znam,ne sviđa mi se ova Hrvatska nikako,nekad dok je Mirza ,Pero,Lac,Ivano,Kaleb ,Šola igrali sam navijo skoro ko i za BIH.
Sad navijam uvjek protiv njih ,ne sviđaju mi se igrači nimalo,sutra navijam za Srbiju :P

Ne slažem se ni da je Štrlek poslije Genshaimera najbolje desno krilo
Tvedten,Egert,Genshaimer,Kalman, juče sam nabrajo ima negdje.
Pred Štrlekom su godine ,ali on još nije taj nivo,a ionako protiv Srba neće biti kontri puno,tako da se krila ne bi trebala razigrati ni donositi prevagu.

Čupić uz Ekberga i Lindberga jeste u TOP 3 sigurno.
Iako ja volim stil malog Ekberga koji sigurno u budućnosti prvo krilo svijeta ;)

Ma mene od današnje ekipe Hrvata jedino imprsionira "mali" Duvnjak i on je trenutno baš svjetska klasa u Hrvata uz Čupića,ostali i nisu za mene ;)

U Srba Ilić i Vujin ,su Svjetske klase ,i mislim da bi Marko sutra mogo razbijati odbranu 6:0 dalekometnim šutevima sa 10 metara .

Golmani su tu negdje ,rezerve Losert je bolji od Marijanca
Lijevo krilo:Nikčević-Ninčević tu negdje
Desno krilo: Čupić -Prodanović -bolji Hrvati
Lijevi bek :Ilić-Lacković tu negdje ,mala prednost za Srbe ,Lac zna puno lopti potrošiti kad ga ne ide i lakše ga je zaustaviti.
Srednji bek: Duvnjak ,Balić-Pavle Čutura :mrgreen: ,Šešum -jači podosta Hrvati
Desni bek :Kopljar ,Buntić- Vujin u svjetu rukometa srbski bek je daleko jači
Pivot : Vori ,Musa -Stojković,Toskić u trenutnoj formi su podjednaki ;) -inače u svijetu rukometa je Vori bolji ;)

Sutrašnji meč će odlučiti 1-2 lopte ,moje mišljenje
Ne bi me iznenadilo ni da se ode u produžetke ;)
Elegant je napisao/la:Meni bi jako drago bilo kad bi Hrvatska prosla u finale i osvojila prvesntvo islkljucivo radi stvari koje se desavaju van dvorana.
Rukomet se igra u dvorani :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 jan 2012, 14:33

hrvati su dobri, ma sjajni uvjek bili u zadnjih 9 godina. taj sjaj je dosta potamnio. iskreno npr balic je izvikan igrac. jeste on pun trikova, ali u klubovima nista nije postigao. po meni su prevagu i trofeje donosili, pero, sola i moj omiljeni MIRZA DZO!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 26 jan 2012, 15:02

ultraCP je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Ocekujem pobjedu nasih,al moze biti svasta.Ovo paljenje auta je stvarno dno dna,sta tu ima navijackoga?

Vidi nov sam na forumu iz poštovanja prema ljudima koji ga vode pokušaću ti odgovoriti na najkulturniji način.

Kome je smetala zastava Srbije u Zadru? Složićeš se da odgovorom na to pitanje dobijaš odgovor na pitanje oko paljenja auta hrvatskog navijača!
Pa zastave su sve skinute da ne bi netko pravio incidente bas zbog vase zastave.Vidis koja je razlika????Ovdje su zapaljena tri auta,sto je najgore na kraju ce i od Srba i od nas nastradati netko tko nema veze s navijačima,kao one zene i djeca sto su ih napali.Al da ne kvarimo temu,nek bolji pobjedi!!
Zna li netko koji sudački par sudi ovu utakmicu,samo da nisu Česi i Rumunji koji su nam jučer sudili.Nadam se onoj dvojici norvezana,ili barem nek sudi netko gdje se igra kvalitetna liga a ne ovi česi,rumunji p....m...!!!!

Robertmkd
Kontakt:

Post Postao/la Robertmkd » 26 jan 2012, 15:04

mnogo_smo_jaki je napisao/la:Kako stvari stoje,pobjednik meča za 5.mjesto će izboriti mjesto na kvalifikacionom turniru za OI u aprilu...a moguće je i da se 6. domogne kvalifikacione vize.Sve u svemu,mislim da je Makedonija zaslužila bar 5.mjesto.

Makedonija zasluzile puno vise od 5 mesto zasluzila polufinale, osvoilo smo 7 bodova na ovo EP + dva ogromni peh protiv nemci a posebno Danaca. Bilo je cak i smijesno ako dansku osvoi EP a sigurno 5 sekunda pred kraj tekma lopta u rukama Lazarov Danaca povise mislilke za avio karta Beograd-Copenhagen nego polufinale. A dovolno nam bilo bod.

Slovenaca osvoile samo 4 bdova na ovo EP pa malo je njeverovatno da oni dosle do ovakva situacije, oni dobile Island koj dosla na EP bez 4 standardni igraca a dobile i Madzare i toa je sve. Njeverovatno eftino. Uz toa Francija pokazala stramotna motiuvacija na ovo EP pa ako ne im je do rukometa bolje klinaca nek igra. Razumem da tesko je bit motiviran kad je OI godina u pitanje posedbno kad imas 5-6 zlata sa redom. Ali onda bolje je dati klinaca sansa. Bila taj skupina puno slabije nego nasa s obizrom nemotivacija Francija.

Nasi sada se jako umorni kao i Slovenaca pa tekma je 50/50 pored mene, da se igrala na pocetak ovaj turnir MKD lako bi dosla do pobeda.

Sada postoi rizik Slovenaca ni krivi ni duzni do OI kvale jer sme umorni. A osvoile samo 4 poena a Makedonija 7 a + sme imale nesreca u porazima.

Zasluzile Makedonija polufinala a ako postoi sportska pravda Makedonija sutra dobie, ali umornosta jako mene brini. Pad protiv Poljake u drugo poluvreme je zaradi umornosti.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 jan 2012, 15:10

e makedonac znas li da su slovenci umalo tukli hrvate i francuze, a drzali su se dobro i protiv spanaca. tako najpravednije je da vi to medjusobno rijesite! pa kom opanci kom obojci
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.