NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA season 2011-2012
Drago mi je sto je konacno igrao Bibby volim njegov style on i Jason Williams su mi pravo cool igraci za gledat
RIP SALE VILENJAK
- adriano_leite
- Kontakt:
Sutra ce biti dobra tekma, oba tima igraju up-tempo offense, te ce biti sigurno dobrih akcija, pogotovo ako mi dobijemo Miami, 3 razlike za njih, ali sudije nas kradu otvoreno. Nama sviraju 8 9 faula u napadu, a sada Bosh isto uradi, sudije zanijemile, i onda pogadja za 2 poena i dodatni faul. **** ti sudije u picku, ako Miami mora da dobije nek dobije, ali nije mi jasno zasto moraju tako otvoreno krasti.Carlo je napisao/la:111-78 konačan rezultat. napokon da nekoga razvalimo. steve novak 5 minuta na terenu 3/3 za tri poena, zatim jeremy lin 8 poena... igrači koji na kapaljku dobijaju šansu sada su je maksimalno iskoristili
nadam se da Carmelo nije ozbiljnije povrijeđen, sada je u pitanju ručni zglob desne ruke...
sutra protiv cavsa
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
baš sad gledam i faul varejaoa... niđe veze s vezom.adriano_leite je napisao/la:Sutra ce biti dobra tekma, oba tima igraju up-tempo offense, te ce biti sigurno dobrih akcija, pogotovo ako mi dobijemo Miami, 3 razlike za njih, ali sudije nas kradu otvoreno. Nama sviraju 8 9 faula u napadu, a sada Bosh isto uradi, sudije zanijemile, i onda pogadja za 2 poena i dodatni faul. **** ti sudije u picku, ako Miami mora da dobije nek dobije, ali nije mi jasno zasto moraju tako otvoreno krasti.Carlo je napisao/la:111-78 konačan rezultat. napokon da nekoga razvalimo. steve novak 5 minuta na terenu 3/3 za tri poena, zatim jeremy lin 8 poena... igrači koji na kapaljku dobijaju šansu sada su je maksimalno iskoristili
nadam se da Carmelo nije ozbiljnije povrijeđen, sada je u pitanju ručni zglob desne ruke...
sutra protiv cavsa
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
jbm ti Carmela,unisti me na svakom fantasyu 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
@johnhollinger says #wizards have a 0.2% chance of making playoffs; CHA has a 0.0% chance. Should be a GREAT game tonight!
hahah imaju i ovi Ameri smisla za humor
inace Kevin Love produzio ugovor sa Minesotom na 4 godine
hahah imaju i ovi Ameri smisla za humor
inace Kevin Love produzio ugovor sa Minesotom na 4 godine
Thomas Müller - Fußballgott
-
- Kontakt:
http://www.nba.com/2012/news/01/25/kevi ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
@adriano_leite, baci kakav dobar link kada počne tekma 

- adriano_leite
- Kontakt:
http://www.firstrow.tv/watch/104070/1/w ... nicks.html" onclick="window.open(this.href);return false; evo gledam na ovom, a imas na vrhu gore 3 linka, pa probavaj, tako ja radim hehehe. Sretno veceras.Carlo je napisao/la:@adriano_leite, baci kakav dobar link kada počne tekma
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
hvala za link, sretno i vama. ovi skokovi vas baš idu večerasadriano_leite je napisao/la:http://www.firstrow.tv/watch/104070/1/w ... nicks.html" onclick="window.open(this.href);return false; evo gledam na ovom, a imas na vrhu gore 3 linka, pa probavaj, tako ja radim hehehe. Sretno veceras.Carlo je napisao/la:@adriano_leite, baci kakav dobar link kada počne tekma

- adriano_leite
- Kontakt:
Wild Thing Andy ubi Knickse, 10 poena i 15 skokova, od toga 7 ofanzivnih. Kyrie najbolja asistentska noc za njega cini mi se, ali nije ga sut isao. Jos nije gotovo, ali veoma blizu je kraja. Ovakvi Knicksi bolje da ne idu u PO, jer ce metlu dobiti ili od Bullsa ili od Heata. Zaista nevjerovatno sta su uradili zbog Mela, imali onako dobru ekipu i ovo sebi dopuste.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
adriano_leite je napisao/la:Wild Thing Andy ubi Knickse, 10 poena i 15 skokova, od toga 7 ofanzivnih. Kyrie najbolja asistentska noc za njega cini mi se, ali nije ga sut isao. Jos nije gotovo, ali veoma blizu je kraja. Ovakvi Knicksi bolje da ne idu u PO, jer ce metlu dobiti ili od Bullsa ili od Heata. Zaista nevjerovatno sta su uradili zbog Mela, imali onako dobru ekipu i ovo sebi dopuste.
hebem ti cijeli istok ako ovakvi Knicksi udju u PO
Thomas Müller - Fußballgott
a sigurno Melo nije kriv za 25 izgubljenih lopti i 3/19 šut za tri poena. šta više, mislim da je upola smanjio broj šuteva od utakmice s denverom. ništa, d'antoniju treba dat nogu, ovo je prešlo sve granice ili barem čekati dok se oporavi Baron mada sumnjam da on može donijeti prevagu.adriano_leite je napisao/la:Wild Thing Andy ubi Knickse, 10 poena i 15 skokova, od toga 7 ofanzivnih. Kyrie najbolja asistentska noc za njega cini mi se, ali nije ga sut isao. Jos nije gotovo, ali veoma blizu je kraja. Ovakvi Knicksi bolje da ne idu u PO, jer ce metlu dobiti ili od Bullsa ili od Heata. Zaista nevjerovatno sta su uradili zbog Mela, imali onako dobru ekipu i ovo sebi dopuste.
Varejao je večeras pojeo Chandlera, prvi put da ga neko uzme na skoku tokom cijele sezone

- adriano_leite
- Kontakt:
Ma nije poenta sta Melo radi, on zabije 30 koseva itd. ali dali su 3 covjeka, Feltona koji je imao po nekih 8 9 asista, a danas nemaju playmakera, dali su Gala koji je bio 20+ igrac, kao i Chandler. Dali su to za jednog superstara, ostali bez klupe, bez brzog protoka lopte, jer Melo treba loptu u rukama itd. itd. itd. Sam Amare plus Galo i Wilson uz onakvog Feltona, su duplo jaci tim od ovog danas New Yorka.Carlo je napisao/la:a sigurno Melo nije kriv za 25 izgubljenih lopti i 3/19 šut za tri poena. šta više, mislim da je upola smanjio broj šuteva od utakmice s denverom. ništa, d'antoniju treba dat nogu, ovo je prešlo sve granice ili barem čekati dok se oporavi Baron mada sumnjam da on može donijeti prevagu.adriano_leite je napisao/la:Wild Thing Andy ubi Knickse, 10 poena i 15 skokova, od toga 7 ofanzivnih. Kyrie najbolja asistentska noc za njega cini mi se, ali nije ga sut isao. Jos nije gotovo, ali veoma blizu je kraja. Ovakvi Knicksi bolje da ne idu u PO, jer ce metlu dobiti ili od Bullsa ili od Heata. Zaista nevjerovatno sta su uradili zbog Mela, imali onako dobru ekipu i ovo sebi dopuste.
Varejao je večeras pojeo Chandlera, prvi put da ga neko uzme na skoku tokom cijele sezone
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
slažem se, ali ebiga ništa se sad tu ne možeadriano_leite je napisao/la:Ma nije poenta sta Melo radi, on zabije 30 koseva itd. ali dali su 3 covjeka, Feltona koji je imao po nekih 8 9 asista, a danas nemaju playmakera, dali su Gala koji je bio 20+ igrac, kao i Chandler. Dali su to za jednog superstara, ostali bez klupe, bez brzog protoka lopte, jer Melo treba loptu u rukama itd. itd. itd. Sam Amare plus Galo i Wilson uz onakvog Feltona, su duplo jaci tim od ovog danas New Yorka.Carlo je napisao/la:a sigurno Melo nije kriv za 25 izgubljenih lopti i 3/19 šut za tri poena. šta više, mislim da je upola smanjio broj šuteva od utakmice s denverom. ništa, d'antoniju treba dat nogu, ovo je prešlo sve granice ili barem čekati dok se oporavi Baron mada sumnjam da on može donijeti prevagu.adriano_leite je napisao/la:Wild Thing Andy ubi Knickse, 10 poena i 15 skokova, od toga 7 ofanzivnih. Kyrie najbolja asistentska noc za njega cini mi se, ali nije ga sut isao. Jos nije gotovo, ali veoma blizu je kraja. Ovakvi Knicksi bolje da ne idu u PO, jer ce metlu dobiti ili od Bullsa ili od Heata. Zaista nevjerovatno sta su uradili zbog Mela, imali onako dobru ekipu i ovo sebi dopuste.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
ja ovog gasola debila, nesto paula uhvatio da dira, nadji nekog sebi ravnog

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Denver
Ubjedljivo najjaca nasa divizija
cak 4 ekipe medju 8...

Ubjedljivo najjaca nasa divizija

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
kakva osveta Orlanda nad Bostonom dosad izgleda da im vracaju za onih 56 poena neki dan, 21 razlike na poluvremenu i uz to Orlando odigrao samo 6 min. sa Howardom koji je na klupi zbog licnih, ko zna sta bi tek bilo sa njim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.