Neke se stvari nikad ne mjenjaju
Moderator/ica: vlakanje
A ti bi malo da nam oduzimas bodove? Masa klubova krade na sve strane a ti bi Borcu oduzimao? Ma more, nemoj da nas zajebavas ovdje!Marin je napisao/la:Ako je tako bilo,a ne čudi me puno jer nije prvi put da se dešava kod nas onda treba kazniti Borac ili novčano ili još bolnije, oduzimanjem boda/ovoa!
Ovo je prevršilo svaku mjeru jer su u sudci počeli suditi domaćinski po nekom automatizmu iz straha i kad ih nitko ne tjera na to.
tako su ti zrinje, udaraju po svakome a nece da vide kako im njihova avlija izgleda...Simpatizer je napisao/la:A ti bi malo da nam oduzimas bodove? Masa klubova krade na sve strane a ti bi Borcu oduzimao? Ma more, nemoj da nas zajebavas ovdje!Marin je napisao/la:Ako je tako bilo,a ne čudi me puno jer nije prvi put da se dešava kod nas onda treba kazniti Borac ili novčano ili još bolnije, oduzimanjem boda/ovoa!
Ovo je prevršilo svaku mjeru jer su u sudci počeli suditi domaćinski po nekom automatizmu iz straha i kad ih nitko ne tjera na to.
a reci mi za onu parolu hordi za lesinare jednom braca uvijek braca jel istina to ili price posto me bas zanima?Schlager je napisao/la:Horde zla i Vulturesi su prije rata bili bratske grupe,oko 1500 hordasa je bilo ovde protiv Proletera...naravno da to vise nije tako jer je u ovom ratu sve otislo u vrazju mater pa tako i to pobratimstvo,sadasnjim Lesinarima su braca Red Firm iz Novog Sada......a tu utakmicu o kojoj pricas je Borac izgubio a momak iz Vulturesa koga pominjes je imao nadimak Gicko,ne znam mu pravo ime,znam da je bosnjacke nacionalnosti i da sada zivi u skandinaviji negdje...inace,najbolje se Gicko pokazao na Grbavici te godine (rez 1-0 za Zelju),ispao je pravi fajter u onoj makljazi ispred stadiona i naglo mu je porastao autoritet nakon te utakmice,a ostali vidjeniji likovi iz tog doba su uglavnom mrtvi, Kico (prirodna smrt,rak),Koncar (poginuo u ratu 1991),Jajar (poginuo u saobracajki u Boriku) ili u zatvoru,ili invalidi (Grebo) ili su iselili iz BL....
Malo nas je uopste iz tog filma u BL...
Iako je tada bio bolji fudbal i liga i sve,moram priznati da danasnji Lesinari navijaju bolje od nas i brojniji su na gostovanjima...mi stvarno nismo znali navijati,dodjemo na utakmicu 2-3 sata ranije,deremo se kao ludi,cugamo,i kad utakmica pocne nema nas nigdje,a ova danasnja djeca se samo oglase kad ulaze na tribinu i kao normalni,pametni ljudi cekaju pocetak utakmice da krenu sa navijanjem...
Schlager je napisao/la:Horde zla i Vulturesi su prije rata bili bratske grupe,oko 1500 hordasa je bilo ovde protiv Proletera...naravno da to vise nije tako jer je u ovom ratu sve otislo u vrazju mater pa tako i to pobratimstvo,sadasnjim Lesinarima su braca Red Firm iz Novog Sada......a tu utakmicu o kojoj pricas je Borac izgubio a momak iz Vulturesa koga pominjes je imao nadimak Gicko,ne znam mu pravo ime,znam da je bosnjacke nacionalnosti i da sada zivi u skandinaviji negdje...inace,najbolje se Gicko pokazao na Grbavici te godine (rez 1-0 za Zelju),ispao je pravi fajter u onoj makljazi ispred stadiona i naglo mu je porastao autoritet nakon te utakmice,a ostali vidjeniji likovi iz tog doba su uglavnom mrtvi, Kico (prirodna smrt,rak),Koncar (poginuo u ratu 1991),Jajar (poginuo u saobracajki u Boriku) ili u zatvoru,ili invalidi (Grebo) ili su iselili iz BL....
Malo nas je uopste iz tog filma u BL...
Iako je tada bio bolji fudbal i liga i sve,moram priznati da danasnji Lesinari navijaju bolje od nas i brojniji su na gostovanjima...mi stvarno nismo znali navijati,dodjemo na utakmicu 2-3 sata ranije,deremo se kao ludi,cugamo,i kad utakmica pocne nema nas nigdje,a ova danasnja djeca se samo oglase kad ulaze na tribinu i kao normalni,pametni ljudi cekaju pocetak utakmice da krenu sa navijanjem...
Pročitaj i drugi komentar koji sam napisao. Mislio sam generalno da treba početi oduzimati bodove ili financijski kažnjavati kad se napadaju sudci,a ne da treba oduzeti samo Borcu.Simpatizer je napisao/la: A ti bi malo da nam oduzimas bodove? Masa klubova krade na sve strane a ti bi Borcu oduzimao? Ma more, nemoj da nas zajebavas ovdje!
pametno zborisharinjo je napisao/la:e svašta pričate o osamdesetim i devedesim vrijeme bratstva i jedinstva tada se nije gledalo ime, boja kože samo se navijalo za svoj klub, pogledajte današnje klubove samo grbove svi hrvati imaju šahovnicu željo sarajevo sloboda i čast borcu su ostavili stare grbove evo i velež neka kažu lešinari koji su zadnji put bili na grbavici jeli bilo nacinalnog vrijeđanja ja mislim da nije,mogu se javiti i ultrasiko gotivi nacionalizam dabogda bio vazda na dnu I NEKA JE BORAC OVE GODINE JAK BOLJI ONI NEGO MODRIČA borac je borac ime B I H fudbala
ILI LIŠTICA za mlađe današnji veliki široki brijeg
volim te željo
Ej vidi drug Borac nije ostavio stari grb nego ga je yamjenio novim i u ovom vremenu prikladnijim grbom...borac_sampion je napisao/la:pametno zborisharinjo je napisao/la:e svašta pričate o osamdesetim i devedesim vrijeme bratstva i jedinstva tada se nije gledalo ime, boja kože samo se navijalo za svoj klub, pogledajte današnje klubove samo grbove svi hrvati imaju šahovnicu željo sarajevo sloboda i čast borcu su ostavili stare grbove evo i velež neka kažu lešinari koji su zadnji put bili na grbavici jeli bilo nacinalnog vrijeđanja ja mislim da nije,mogu se javiti i ultrasiko gotivi nacionalizam dabogda bio vazda na dnu I NEKA JE BORAC OVE GODINE JAK BOLJI ONI NEGO MODRIČA borac je borac ime B I H fudbala
volim te željo
Stari....harinjo je napisao/la:e svašta pričate o osamdesetim i devedesim vrijeme bratstva i jedinstva tada se nije gledalo ime, boja kože samo se navijalo za svoj klub, pogledajte današnje klubove samo grbove svi hrvati imaju šahovnicu željo sarajevo sloboda i čast borcu su ostavili stare grbove evo i velež neka kažu lešinari koji su zadnji put bili na grbavici jeli bilo nacinalnog vrijeđanja ja mislim da nije,mogu se javiti i ultrasiko gotivi nacionalizam dabogda bio vazda na dnu I NEKA JE BORAC OVE GODINE JAK BOLJI ONI NEGO MODRIČA borac je borac ime B I H fudbala
volim te željo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.