Oćemo ja i ti po avatar (sedmica, pobjednik bira) da neće preći kod vas ?Arnelinho je napisao/la:Za muštuluka si.Imaš od mene piće, samo ako se obistini.
A dolazi 99%.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Oćemo ja i ti po avatar (sedmica, pobjednik bira) da neće preći kod vas ?Arnelinho je napisao/la:Za muštuluka si.Imaš od mene piće, samo ako se obistini.
A dolazi 99%.
Da neće preći kod nas? Sada ili na ljeto? Ja mislim da će on doći do kraja ljetnog prelaznog roka, a ako hoćeš to da izazoveš onda slobodno.Johnyx95 je napisao/la:Oćemo ja i ti po avatar (sedmica, pobjednik bira) da neće preći kod vas ?Arnelinho je napisao/la:Za muštuluka si.Imaš od mene piće, samo ako se obistini.
A dolazi 99%.
Nisam ni mislio pod tim 99% doće kod nas ove zime, al' eto. Pošto si ponudi gre'ota je odbiti. Prihvatam!Johnyx95 je napisao/la:Sada, odmah. Do ljeta 'ko živ ko mrtav'. Ha ja.![]()
Uzmi ili ostavi.
Moze!Arnelinho je napisao/la:Za muštuluka si.Imaš od mene piće, samo ako se obistini.
A dolazi 99%.
Velja.Profesor je napisao/la:Moze!Arnelinho je napisao/la:Za muštuluka si.Imaš od mene piće, samo ako se obistini.
A dolazi 99%.
a posto smo obojica janezi naci cemo se
Oplako sam ti hahahahahaha koji kraljProfesor je napisao/la:
Ljudi, dize mi se!
walcott je najbolji bio kad je ulazio sa klupe, tad je protivnicima padao mrak na ociEdin.- je napisao/la:Mjera bi bilo da dodje Hazard. Gervinho i Hazard krila, da ne moramo gleda Walcotta u prvih 11. Iako je meni Walcott drag igrac, ali zadnje vrijeme ne pruza blistave partije, pa bolje je da ima konkurenciju nego da se glupira itd..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.