Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Pauk
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Pauk » 25 jan 2012, 23:21

[youtube][/youtube]

Gledajte sve dok engleski savez ne vidi ovaj video klip :D
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 25 jan 2012, 23:23

Edin Dzeko

----------- Liga - Kup
Utakmica - 18 - 9
Goals ------ 11 - 4
Assists ----- 3 -- 3

Kun "Tevez" Aguero

----------- Liga - Kup
Utakmica - 21 - 9
Goals ----- 14 -- 3
Assists --- 4 --- 0

Dadobg
Kontakt:

Post Postao/la Dadobg » 25 jan 2012, 23:27

Buducnost je napisao/la:Edin Dzeko

----------- Liga - Kup
Utakmica - 18 - 9
Goals ------ 11 - 4
Assists ----- 3 -- 3

Kun "Tevez" Aguero

----------- Liga - Kup
Utakmica - 21 - 9
Goals ----- 14 -- 3
Assists --- 4 --- 0
Lik ima 4 asistencije u ligi, nisu uneli onu asistenciju iz utakmice sa spursima.

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 25 jan 2012, 23:27

Dzeko pogodio i protiv Liverpula,odlicno..samo neka ovako nastavi! gledao sam utakmicu,prvo poluvrijeme je bio los,ali drugo odlican.... on je igrac koji kad ima samopouzdanje sve razvaljuje,niko mu nista ne moze...naredne 3 utakmice sigurno igra,jer nema Balotelija,i moze s eskoncentrisati samo na igru,uz 1-2 gola sebi ce zacementirati mjesto u prvoj postavi zajendo sa Aguerom koji veceras usput da kazem nista nije pokazao... protiv Liverpula je dosta tesko igrati,pogotovo postici im 2 gola na njihovom stadionu,imaju jaku i visoku odbranu,ali eto City im je dao 2 gola sto je ipak nedovoljno,zbog poraza na Etihadu(Dzeko bio na klupi) znaci Edin je svoje odradio i moze biti miran!

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 25 jan 2012, 23:51

Ja ne mogu da vjerujem da je Kolarov onako dobro ubacio,stvarno kapu dole, ali prerijetko to radi(ubacuje dobro), i by the way ovo je bila ujedno i prva asistencija Kolarova za Dzeku. DZeko je masina u sesnestercu, ubica jos iz doba Njemacke, steta sto to Englezi ne znaju iskoristiti, ne igraju na centafora, vec su svi svijetske zvijezde i svi su zeljni golova. Edin odlican u drugom poluvremenu onaj pas za Johnsona Wolrd Class, ono je i iznad Silvinog nivoa, ima cojvek pas za deset, Adam upropasti priliku, a mogao je dodati Agueru koji je bio u naletu. Augero pokusava skarama da postigne pogodak umjesto da vrati povratnu DZeki, to je do trenera 100%, on je kriv kad nema autoritet nikakav. Edina ocekujem sada protiv Evertona i nekoliko golova, kad jednom krene tesko ga je zaustaviti.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 25 jan 2012, 23:54

Dadobg je napisao/la:

----------- Liga - Kup
Utakmica - 18 - 9
Goals ------ 11 - 4
Assists ----- 3 -- 3

Kun "Tevez" Aguero

----------- Liga - Kup
Utakmica - 21 - 9
Goals ----- 14 -- 3
Assists --- 4 --- 0
Lik ima 4 asistencije u ligi, nisu uneli onu asistenciju iz utakmice sa spursima.
Da Edin ima 4 assist ali Aguero ima 6 assist,,, transfermarkt.de pa provjerite.

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 25 jan 2012, 23:59

To je sa zvanicne stranice Man City-a.. Pa ako vise vjerujete transfermarkt.de onda neka bude tako kako vi kazete ;)

A ovi podatci su uzeti sa stranice Man City-a..

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 26 jan 2012, 00:02

Citam komentare na ovoj temi od pocetka utakmice i zaista mi nije jasno kakav smo mi to narod? Mjesto da se ponosimo ovim momkom, da nam bude "dika" sto jedan Bosanac igra u EPL, mi seremo na njega. Volim sto im je Dzeko veceras zacepio gubicu, nego da sam dobio Jackpot na Bingu.

Dzeko majstore, samo tako nastavi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 26 jan 2012, 00:03

Buducnost je napisao/la:To je sa zvanicne stranice Man City-a.. Pa ako vise vjerujete transfermarkt.de onda neka bude tako kako vi kazete ;)

Ti podaci nisu tacni, dokaz zasto Edin nije dobio asist sada protiv Tottham. A na transfermarku.de je dobio uglavnom sve je tamo ispravno i sve imas detaljne analize u kojim je utakmicama dao gol assit koliko je igrao min. itd itd, imas sve tamo.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 26 jan 2012, 00:05

sanji je napisao/la:
Buducnost je napisao/la:To je sa zvanicne stranice Man City-a.. Pa ako vise vjerujete transfermarkt.de onda neka bude tako kako vi kazete ;)

Ti podaci nisu tacni, dokaz zasto Edin nije dobio asist sada protiv Tottham. A na transfermarku.de je dobio uglavnom sve je tamo ispravno i sve imas detaljne analize u kojim je utakmicama dao gol assit koliko je igrao min. itd itd, imas sve tamo.
Ima 7 asis u svim takmicenjima

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 26 jan 2012, 00:27

ma ja ba, ko ce dat loptu ako nece Kolarov , ratna veza :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 jan 2012, 01:24

Pustite Dzeku, meni nikako ne izlazi iz glave koliko je ovaj Savic los. Treba mu otvorit posebnu temu, jer lik je fenomen.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 jan 2012, 01:26

Cartman je napisao/la:Pustite Dzeku, meni nikako ne izlazi iz glave koliko je ovaj Savic los. Treba mu otvorit posebnu temu, jer lik je fenomen.
Pa ono,91-vo je godiste,doveli su ga zbog onoga sto bi mogao postati,a ne radi onoga kakav je trenutno.
Uostalom,ne moze biti svako Phil Jones :P
S obzirom da je dobar s Dzekom,necemo ga puno kritikovati :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 26 jan 2012, 08:30

sanji je napisao/la:
Dadobg je napisao/la:

----------- Liga - Kup
Utakmica - 18 - 9
Goals ------ 11 - 4
Assists ----- 3 -- 3

Kun "Tevez" Aguero

----------- Liga - Kup
Utakmica - 21 - 9
Goals ----- 14 -- 3
Assists --- 4 --- 0
Da Edin ima 4 assist ali Aguero ima 6 assist,,, transfermarkt.de pa provjerite.
Oba imaju po 5 asistencija prema fantasy.premierleague.com, sa tim da se Edinu broji 5 tekmi u kojima je igrao manje od 10 minuta, dok Kuhn nema takvih utakmica.
Cuva Bog Zelju svog!

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 26 jan 2012, 09:13

onaj mali aguerac, silvinac i lazljivac-nasrinac se nisu vidili, Dzeko zabijo, Dzeko djelio lopte, Dzeko King, Dzeko oni ti ga ...

ps: puna podrska Koloravu i Savicu
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 26 jan 2012, 09:18

'ta će Aguero :mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 26 jan 2012, 09:35

Ne znam ni sam sto uvijek sebe patim i gledam ovaj City, valjda radi meraka kad prebacim na Barcu, jer stvarno katastrofa...Inace mi se ne svidja engleska liga, to kruzenje oko sesnaest metara, pa kome dosadi...Katastrofa kazem!
Ali City u tome prednjaci, a Edina mi je zao jer se ne sjecam kada je izasao sam na golmana, da se kaze, u pravom smislu rijeci, da je imao 100% priliku... Osim toga, sinoc je dao gol, ali je odigrao jako losu utakmicu, uostalom mozda je bolji nego ostali, ali realno ljudi...I one lopte sto primi, djeluje prenesigurno, i dosta ih gubi, zatim skok itd., medjutim vecinim ni to nije njegova ni krivica, nego posljedica sveopceg stanja tog klupa...
Uglavnom neka Edin zabija, elhamdulillah, a ostalo se zaboravlja...

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 26 jan 2012, 09:36

Poslije gola igrao je dosta dobro , medjutim do gola neznam nekako mi je tromb , spor neznam sta bih rekao ... al nije samo do njega vidi se da od kako nema YAYE Tourea da je slab protok lopte prema napadacima pa i KUN je sinoc bio ****... A mozda jednostavnno manchini daje mu takve zadatke da se on nemoze uklopiti u to tj dzeko , neznamo mi sta on njemu govori u svlacionici , bar se meni cini ne izvlaci iz dzeke maksimum i to je to LP.

ps. nekad se mora priznati da je bio los , mozda ne njegovom krivicom al je do gola bio totalno odsjecen
>>No body likes us but we dont care<<

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 26 jan 2012, 09:43

bosnas_ je napisao/la:Cestitke Dzeki na golu,ali nazalost ipak je City ispao,malo je falilo,ali pored skandalozne odbrane i nije se moglo vise,jos da im nije bilo onako rapsolozenog Harta primili bi jos koji gol! Savic definitivno nije igrac za City,cak ni za mnogo slabiji klub! sad se vraca Kompani i Savic ce ostatak polusezone presjediti na klupi... sa Kompanijom ce to biti sasvim druga prica,sigurnost u odbrani itd.. sada slijedi 7 dana pauze i utakmica protiv Evertona u gostima pa Fulama kuci..uz te dvije pobjede City ce biti na korak do titule,pogotovo jer im se nakon toga vracaju braca Toure sa AKN!..
15 gol Dzeke u ovoj sezoni,masallah!
Ja sam rekao nakon prosle utakmice da City-u ostaje da se svi onako kolektivno pomole da se Kompani ne povrijedi i ne dobije crveni dok je u City-u. Odbrana bez njega-0 bodova. 8-)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 26 jan 2012, 10:05

joj ono kad pjevaju edin dzeko ooo, bude mi isto ko da meni pjevaju :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek i 22 gosta.