Liverpool mi nesto koci tu...Edodabadu je napisao/la:STA MISLITE NA VELIKU UPLATU ?
BARCA - 1
LIVERPOOL - 1X
NAPOLI - INTER - 2-3
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
SAMO ČELIK !
- suicidesquad
- Kontakt:
Tiket - Derby:
Macerata - Roma 1 1,20
VT/Grčka - Crna Gora (s.p) X2 1,20
Barcelona - Real Madrid (sp) 1X 1,18
Oklahoma - New Orleans 1 1,10
Anthony C. (NY) (-27,5+) 1 1,95
Bryan/Bryan - Lindsted/Tecau 1 1,20
Macerata je bolja ekipa od Rome. Neki dan su ih dobili lagano 3:0 u prvenstvu. Nadam se da će to ponoviti i u Kupu. Crna Gora je kvalitetnija reprezentacija od Grčke i trebali bi proći u 1/2 finale. Barcu sam igrao dvoznak. Odgovara im neriješeno za prolaz dalje. Kvote na ova prva 3 para su pale u toku dana. Oklahoma igra odlično ove sezone i prva su ekipa na Zapadu. Od zadnjih 10 utakmica imaju 9 pobjeda i 1 poraz. Protiv NO su već jednom igrali ove sezone i to u gostima - bilo je 95:85 za OKC. Anthony je jučer dao samo 1 koš, ali i pored toga NY je odigrao dosta dobro - pobijedili su Charlotte 111:78 u gostima i prekinuli niz od 6 uzastopnih poraza. Anthony je prije utakmice sa CHA izjavio da neće puno forsirati šut i tako je i bilo. Na kraju je uzeo samo 7 šuteva i ništa nije pogodio. Nadam se da će i večeras tako biti. U Derbyu su stavili najveću marginu i najveću kvotu.
Zadnji par su braća Bryan. U dobroj su formi i brane titulu na AO (osvojili su 2006, 2007, 2009, 2010, 2011 AO). Ove godine imaju 8-0 na hardu. Prije AO osvojili su turnir u Sydneyu. Po meni su glavni favoriti za naslov i vjerujem da će ovo dobiti.
Macerata - Roma 1 1,20
VT/Grčka - Crna Gora (s.p) X2 1,20
Barcelona - Real Madrid (sp) 1X 1,18
Oklahoma - New Orleans 1 1,10
Anthony C. (NY) (-27,5+) 1 1,95
Bryan/Bryan - Lindsted/Tecau 1 1,20
Macerata je bolja ekipa od Rome. Neki dan su ih dobili lagano 3:0 u prvenstvu. Nadam se da će to ponoviti i u Kupu. Crna Gora je kvalitetnija reprezentacija od Grčke i trebali bi proći u 1/2 finale. Barcu sam igrao dvoznak. Odgovara im neriješeno za prolaz dalje. Kvote na ova prva 3 para su pale u toku dana. Oklahoma igra odlično ove sezone i prva su ekipa na Zapadu. Od zadnjih 10 utakmica imaju 9 pobjeda i 1 poraz. Protiv NO su već jednom igrali ove sezone i to u gostima - bilo je 95:85 za OKC. Anthony je jučer dao samo 1 koš, ali i pored toga NY je odigrao dosta dobro - pobijedili su Charlotte 111:78 u gostima i prekinuli niz od 6 uzastopnih poraza. Anthony je prije utakmice sa CHA izjavio da neće puno forsirati šut i tako je i bilo. Na kraju je uzeo samo 7 šuteva i ništa nije pogodio. Nadam se da će i večeras tako biti. U Derbyu su stavili najveću marginu i najveću kvotu.
Zadnji par su braća Bryan. U dobroj su formi i brane titulu na AO (osvojili su 2006, 2007, 2009, 2010, 2011 AO). Ove godine imaju 8-0 na hardu. Prije AO osvojili su turnir u Sydneyu. Po meni su glavni favoriti za naslov i vjerujem da će ovo dobiti.
Grande je napisao/la:Ko ima love neka sve stavi na Njemacku protiv Poljske ! ! !
Bolje da te nisu poslusali

- Emir ZENICA
- Kontakt:
St. Truiden - Westerlo 2 3,20
Srbija-Makedonija 2 1,90
Barcelona-Real Madrid 3+ 2,00 ili oba daju gol 1,70
Srbija-Makedonija 2 1,90
Barcelona-Real Madrid 3+ 2,00 ili oba daju gol 1,70
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
da se malo igramo
))
Eupen - Tubize(p/k) 2/1 28,00
Barcelona/gol - Real M.DA 1,15
Panathinaikos - UNICS 1 1,15
D.Andersen (Siena) (12,5) 25.1. 20:00 Više 1,85
B.McCalebb (Siena) (16,5) 25.1. 20:00 Više 1,85
L.Žorić (Un.Malaga) (14,5) 25.1. 20:30 Više 1,85
H.Domercant (UNICS) (14,5) 25.1. 20:45 Manje1,85

Eupen - Tubize(p/k) 2/1 28,00
Barcelona/gol - Real M.DA 1,15
Panathinaikos - UNICS 1 1,15
D.Andersen (Siena) (12,5) 25.1. 20:00 Više 1,85
B.McCalebb (Siena) (16,5) 25.1. 20:00 Više 1,85
L.Žorić (Un.Malaga) (14,5) 25.1. 20:30 Više 1,85
H.Domercant (UNICS) (14,5) 25.1. 20:45 Manje1,85
Vidim odgodjen Senegal,zna li neko je li kvota 1 ili se ceka odigravanje meca?
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
^Odgodjen na neko vrijeme vjerovatno posto je ova prva utakmica kasnila oko sat vremena 

SAMO ČELIK !
moze da neko da link gdje se moze pratiti broj koseva igraca eurolige
hvala unaprjed
hvala unaprjed
- crvenocrni
- Kontakt:
http://www.euroleague.net/" onclick="window.open(this.href);return false;gundul je napisao/la:moze da neko da link gdje se moze pratiti broj koseva igraca eurolige
hvala unaprjed
Dobar si, dobarBranaVidara je napisao/la:pazite se reala kosarke,pada kvota na sienu,mozda bude kakav suprise..

Ah, brate, padoše u zadnjih 10 minuta, ne znam šta im bi.gospodin Seljakovic je napisao/la:@Claus, pa sunce ti tursko poljubim, Bursa zabije 2 komada u 2 minute, sad se samo mogu pomolit da ce drzat taj bunker o kojem si pricao i ovako zavrsit

- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
ma aj nema veze, nije jedino sto sam pao, danas sam se napadao kao nikad u zivotu i zavrsio dan s nulom na racunuClaus je napisao/la:Ah, brate, padoše u zadnjih 10 minuta, ne znam šta im bi.gospodin Seljakovic je napisao/la:@Claus, pa sunce ti tursko poljubim, Bursa zabije 2 komada u 2 minute, sad se samo mogu pomolit da ce drzat taj bunker o kojem si pricao i ovako zavrsitVodili su 0:2, dominirali u odnosu na protivnike, al' onda neobjašnjiv pad u igri i nastup golova u njihovoj mreži. Izbjeg'o sam Fener (sva sreća), al' ove nisam.
Hajde, više sreće drugi put, i ja sam razočaran.

-
- Kontakt:
heh krenulo jucer i danas neznam ni sam kako,jucer dobio 100 km,danas cekam jos barcu na 60 plus jos neki sistem,gdje sma pohlupao neke parove..izmedju ostalog i hrvate x,nekad ide a nekad bas nece..ebiga,takav ti je zivot nas kladionicaraFKKrajina je napisao/la:Dobar si, dobarBranaVidara je napisao/la:pazite se reala kosarke,pada kvota na sienu,mozda bude kakav suprise..Za sad
Svaka cast !

moze li dalas dobiti samo njih cekam?
Prvo jeb.em mater onom k'o dopusti da se odigra utakmica Gvineja-Senegal po onakvom kijametu od vremena,pa na onakvom terenu bi najbolje prosli izabranici Ratka Rudica u vaterpolu,pa onda jeb.em mater svim zvijezdama ekipe Senegala,Demba Ba,Cisse igraci,pu porijeklo vam karam.Na kraju je.bem i sam sebi mater,gdje njih nadjem da igram od ovakve ponude

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
-
- Kontakt:
drzi to barcelonaa..
Zadnja izmjena: BranaVidara, dana/u 25 jan 2012, 23:30, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
opet na nuli,eboga mis kakogospodin Seljakovic je napisao/la:ma aj nema veze, nije jedino sto sam pao, danas sam se napadao kao nikad u zivotu i zavrsio dan s nulom na racunuClaus je napisao/la:Ah, brate, padoše u zadnjih 10 minuta, ne znam šta im bi.gospodin Seljakovic je napisao/la:@Claus, pa sunce ti tursko poljubim, Bursa zabije 2 komada u 2 minute, sad se samo mogu pomolit da ce drzat taj bunker o kojem si pricao i ovako zavrsitVodili su 0:2, dominirali u odnosu na protivnike, al' onda neobjašnjiv pad u igri i nastup golova u njihovoj mreži. Izbjeg'o sam Fener (sva sreća), al' ove nisam.
Hajde, više sreće drugi put, i ja sam razočaran.

ja jos imao x2 i gledam 90 izjednacili haj reko super kad onokelner je napisao/la:Prvo jeb.em mater onom k'o dopusti da se odigra utakmica Gvineja-Senegal po onakvom kijametu od vremena,pa na onakvom terenu bi najbolje prosli izabranici Ratka Rudica u vaterpolu,pa onda jeb.em mater svim zvijezdama ekipe Senegala,Demba Ba,Cisse igraci,pu porijeklo vam karam.Na kraju je.bem i sam sebi mater,gdje njih nadjem da igram od ovakve ponude![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
o shitBranaVidara je napisao/la:drzi to barcelonaa..

- Emir ZENICA
- Kontakt:
ha jaEmir ZENICA je napisao/la:St. Truiden - Westerlo 2 3,20![]()
Srbija-Makedonija 2 1,90![]()
Barcelona-Real Madrid 3+ 2,00 ili oba daju gol 1,70![]()

Volim te Celik ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.