RK Čelik
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Re: RK Čelik
Ambasador Češke Republike u Bosni i Hercegovini, Nj.E. Tomaš Sunjog primio je u svojoj rezidenciji u Sarajevu predsjednika Rukometnog kluba ,,Čelik'' Paneta Škrbića. Razgovarano je o saradnji jednog od rukometnih klubova iz Češke Republike sa RK ,,Čelikom'', o pomoći od strane Ambasade i Češke Republike ovom zeničkom klubu i o izgradnji stadiona ,,Papirna''.
Ambasador Sunjog je predložio saradnju RK ,,Čelika'' i pobjednika Kupa Češke HC Karvina kod Ostrave, pa će na tu temu biti pokrenuta zvanična inicijativa - o prijateljstvu i saradnji ova dva kluba.
Razgovarano je i o mogućnosti da Ambasada Češke participira u pripremi dokumentacije i dogradnji Rukometnog stadiona ,,Papirna''. Ambasdor Sunjog je naglasio da se ne mogu očekivati veća sredstva za ove potrebe, ali da je realno da Češka ambasada može pomoći RK ,,Čeliku'' oko nabavke opreme, pa će RK ,,Čelik'' u tom smislu uputiti dopis Ambasadi u Sarajevu.
Izvor:ZB
Ambasador Sunjog je predložio saradnju RK ,,Čelika'' i pobjednika Kupa Češke HC Karvina kod Ostrave, pa će na tu temu biti pokrenuta zvanična inicijativa - o prijateljstvu i saradnji ova dva kluba.
Razgovarano je i o mogućnosti da Ambasada Češke participira u pripremi dokumentacije i dogradnji Rukometnog stadiona ,,Papirna''. Ambasdor Sunjog je naglasio da se ne mogu očekivati veća sredstva za ove potrebe, ali da je realno da Češka ambasada može pomoći RK ,,Čeliku'' oko nabavke opreme, pa će RK ,,Čelik'' u tom smislu uputiti dopis Ambasadi u Sarajevu.
Izvor:ZB
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Zna li neko kako zavrsi sinoc prijateljska sa Maglajom, kako su igrali ovi novi, naravno ako je ista odigrana obzirom da informacije oko termina odigravanja utakmica sa one zvanicne stranice cesto nisu tacne?
I za štandom i kod kuće, Gale pije, Gale loče, Gale majstoreeee, Gale majstoreee...
Pobijedio Celik 30 : 27. Dominikovic postigao 2, a Ivancev 1 gol. Za njihovu igru jos nisam upoznat. Kod nas standardno najvise golova dao Kadic (10 golova), a golman Starcevic imao 17 odbrana. Sabanovic nije branio. Eto toliko ja znam.tigar je napisao/la:Zna li neko kako zavrsi sinoc prijateljska sa Maglajom, kako su igrali ovi novi, naravno ako je ista odigrana obzirom da informacije oko termina odigravanja utakmica sa one zvanicne stranice cesto nisu tacne?
RZ88!
Hvala buraz, nadam se da je njihov(ove dvojice novih) veci od ovih skromno postignutih golova, ma ovo je tek prva utakmica, valjda ce se uigrati.pep3 je napisao/la:Pobijedio Celik 30 : 27. Dominikovic postigao 2, a Ivancev 1 gol. Za njihovu igru jos nisam upoznat. Kod nas standardno najvise golova dao Kadic (10 golova), a golman Starcevic imao 17 odbrana. Sabanovic nije branio. Eto toliko ja znam.tigar je napisao/la:Zna li neko kako zavrsi sinoc prijateljska sa Maglajom, kako su igrali ovi novi, naravno ako je ista odigrana obzirom da informacije oko termina odigravanja utakmica sa one zvanicne stranice cesto nisu tacne?

I za štandom i kod kuće, Gale pije, Gale loče, Gale majstoreeee, Gale majstoreee...
Ma samo nek mi pobjedjujemo to je bitnotigar je napisao/la:Hvala buraz, nadam se da je njihov(ove dvojice novih) veci od ovih skromno postignutih golova, ma ovo je tek prva utakmica, valjda ce se uigrati.pep3 je napisao/la:Pobijedio Celik 30 : 27. Dominikovic postigao 2, a Ivancev 1 gol. Za njihovu igru jos nisam upoznat. Kod nas standardno najvise golova dao Kadic (10 golova), a golman Starcevic imao 17 odbrana. Sabanovic nije branio. Eto toliko ja znam.tigar je napisao/la:Zna li neko kako zavrsi sinoc prijateljska sa Maglajom, kako su igrali ovi novi, naravno ako je ista odigrana obzirom da informacije oko termina odigravanja utakmica sa one zvanicne stranice cesto nisu tacne?

RZ88!
svaka cast mom celiku, samo naprijed, cuo sam za ove momke sto su dosli bice to dobro puno bolje nego sto je bilo na zadnjoj utakmici, nego pane cuvaj ti nama ovog davora kadica izgleda da momak stvarno vrijedi da nam ne bi gdje pobjego......volim te celik................

Svaka cast Celiku. Ne treba stati na ovome. Treba dovesti jos nekoliko igraca i jurisazti na titulu. Da ne govorimo o tome kako bi lijepo bilo naredne sezone gledati regionalnu ligu u ZE! Nije mi samo jasno kako nas klub nije uspio da iz Bosne koja je dala otkaz svim igracima dovede barem dvojicu - trojicu kvalitetnih igraca. Zar je moguce da im jedna Sloga ili Gorazde dadnu bolje uslove....
V'jesi rešma!
Mora da se salis!Jahorina je napisao/la:Zar je moguce da im jedna Sloga ili Gorazde dadnu bolje uslove....

Sloga je bila institucija i za recimo Izvidjac ali je iz onog kamenjara u posljednjih deset godina izniknuo klub koji je danas u rukometnom svijetu ima barem jednak pedigre. Od stare historije i rezultata se ne živi! Vrlo dobro ja znam sta je Sloga bila nekad u bivsem YU rukometu, ali u ovim uslovima i trci za prvaka ponovo mi nije jasno kako je jedna Sloga mogla dovesti igrace iz Bosne dok mi nismo...
V'jesi rešma!
Koliko god da smo pali u odnosu od prije 20 godine Sloga je i dalje za neke klubove institucija, pa tako druze moj i za vas!!! Ne brini se, dizemo se mi polako, stari dugovi se vracaju, finansijski stojimo dobro, pravit ce se nova dvorana.. Ove sezone imam budzet kada se sve sabere preko 400 000 km, nazalost dosta toga ide na vracanje starih dugova ali opet ima dosta za normalno funkcionisanje kluba!Jahorina je napisao/la: ali u ovim uslovima i trci za prvaka ponovo mi nije jasno kako je jedna Sloga mogla dovesti igrace iz Bosne dok mi nismo...
Pozdrav!

Veceras odigrana prijateljska utakmica sa Maglajem. Pobjeda Celika 35 : 28. Priliku su dobili svi igraci. Sto se tice pojacanja odlicna utakmica Dominikovica ( po mom misljenju najbolji igrac Celika u ovoj utakmici), Ivancev je solidno odigrao. Branio je i Sabanovic prvo poluvrijeme, imao dosta odbrana al moze to jos puno bolje od njega, vidi se da jos nije spreman.
Zadnja izmjena: pep3, dana/u 26 jan 2012, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
RZ88!
Kada tacno starata prvenstvo? Hoce li prije prve prvenstvene tekme biti jos neka prijateljska koja bi se mogla otici pogledati...
V'jesi rešma!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Petak 3.2.2012, nastavak prvenstva, dolazi Leotar u Arenu, ulaz ce biti besplatan
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
napisao Emir kad starta i sa kim.Jahorina je napisao/la:Kada tacno starata prvenstvo? Hoce li prije prve prvenstvene tekme biti jos neka prijateljska koja bi se mogla otici pogledati...
a ima večeras posljednja prijateljska sa Dereventom "gore". sinoć posljednja bila u Zenici sa Maglajom...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
Stvarno, kakav im je ovo termin uvijek u petak
Dajte subotu il nedjelju...

Čelik Zenica 1945
Ma oduvijek je tako, iz razloga sto se moraju klubovi dogovorit kad ce ko igrat. Tako da se rukomet igra petkom, a kosarka subotom il nedeljom. Po meni nije problem ni petak da se igra, samo bi bolje bilo da je satnica u 8 sati, jer bi sigurno bilo vise gledalaca, jer ovako ima dosta ljudi koji rade do 5, 6 il 7 sati, a sigurno niko nece odmah s posla na utakmicu.Nimla_RZ je napisao/la:Stvarno, kakav im je ovo termin uvijek u petakDajte subotu il nedjelju...
RZ88!
-
- Kontakt:
Cujem 3-4 razlike...termin je bio u 17 i 30 kuci tek u 16 , rucak, kahva...a posto znam da je dvorana ledena ...toliki mazohista nisam...Za prvenstvene se dvorana grije...Tako da cu celik pogledat kad dodju u prvenstvu, a tad ce bit druga prica, pune tribine, tekma za bodove...Pasha je napisao/la:pobjeda i u Derventi
Jel moramo završiti među prva 3 da bi izborili taj "play-off" ili šta već?
Moramo zavrsit medju prva tri tima, da bi igrali ligu za prvaka. Tu se prikljucuju Bosna, Borac i Izvidjac, i igra se liga a ne play-off.othello je napisao/la:Jel moramo završiti među prva 3 da bi izborili taj "play-off" ili šta već?
RZ88!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.