FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Što se tiče golmana, najbolje bi bilo da dovedemo jednog beton štopera koji bi u paru s Bogijem i Nyemom ispred njih jeo malu djecu za doručak, onda na gol neka stane Kjosevski, ionako neće niko opucati po našem golu
A neka se momak kali :ugeek:

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
- Kontakt:
Šta je ovo snijeg 20 cm svi u tenama, samo Osim čizme normala
!

- SiggiSmallz
- Kontakt:
Mislim da Elvis zasluzuje da stane na gol,momak ima iskustvo a dobar je golman,mali ima vremena da brani nek on jos malo grije klupu i davati mu sanse kao npr u kupu ili malo laksim utakmicama kad smo domacini.spielführer_21 je napisao/la:Što se tiče golmana, najbolje bi bilo da dovedemo jednog beton štopera koji bi u paru s Bogijem i Nyemom ispred njih jeo malu djecu za doručak, onda na gol neka stane Kjosevski, ionako neće niko opucati po našem goluA neka se momak kali :ugeek:

To za stopera se potpuno slazem,trebalo bi opet pokusati angazovati Semira Kerlu mislim da nije jos nasao angazman,tako da bi po meni bio solidan potez njega dovesti,cak i jako pametan.
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
-
- Kontakt:
drugovi, može li mi neko pls odgovoriti jel ovog vikenda sad prodaja šalova, kalendara i kapa u udruženju i ako neko zna jel u subotu ili nedjelju i u koliko sati?????
" onclick="window.open(this.href);return false;
Željo - Sarajevo 1999. / 2:0 (novi klip na youtubu)
Baho sve u superlativu 
Željo - Sarajevo 1999. / 2:0 (novi klip na youtubu)

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
Kerla sigurno više nikad neće zaigrati za Želju, bar dok je Amar trener.SiggiSmallz je napisao/la:Mislim da Elvis zasluzuje da stane na gol,momak ima iskustvo a dobar je golman,mali ima vremena da brani nek on jos malo grije klupu i davati mu sanse kao npr u kupu ili malo laksim utakmicama kad smo domacini.spielführer_21 je napisao/la:Što se tiče golmana, najbolje bi bilo da dovedemo jednog beton štopera koji bi u paru s Bogijem i Nyemom ispred njih jeo malu djecu za doručak, onda na gol neka stane Kjosevski, ionako neće niko opucati po našem goluA neka se momak kali :ugeek:
![]()
To za stopera se potpuno slazem,trebalo bi opet pokusati angazovati Semira Kerlu mislim da nije jos nasao angazman,tako da bi po meni bio solidan potez njega dovesti,cak i jako pametan.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Da hoće Ismar postaviti i ona video kad smo iz u Kupu uzeli 3:2.Hoomer je napisao/la:
Željo - Sarajevo 1999. / 2:0 (novi klip na youtubu)Baho sve u superlativu

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
nime_tm87 je napisao/la:http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=63
Opustajuca seansa pred medjugorje
Sve misic uz 3 % masti
A ko je ovaj lik sto je uz Zeba na drugoj slici ? Msm da znam frajera, prije je bio velika nada, a onda se ja msm baci na trenerske poslove, pa ako neko zna neka kaze, ja znam da smo ga mi zvali Lacio ( Lazio ) veliki zaljubljenik plave boje, a ako neko zna nesto vise, nek zeKa

Razumijes ti mene burazere moj 

Znam ga ja.. uglavnom radi kao trener mladjih kategorija ...Luca.Toni je napisao/la:nime_tm87 je napisao/la:http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=63
Sve misic uz 3 % masti
A ko je ovaj lik sto je uz Zeba na drugoj slici ? Msm da znam frajera, prije je bio velika nada, a onda se ja msm baci na trenerske poslove, pa ako neko zna neka kaze, ja znam da smo ga mi zvali Lacio ( Lazio ) veliki zaljubljenik plave boje, a ako neko zna nesto vise, nek zeKa
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ovo su bili derbiji **** ti zivot,a ne danasnji tuga i cemer !Hoomer je napisao/la:
Željo - Sarajevo 1999. / 2:0 (novi klip na youtubu)Baho sve u superlativu

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:

Moj izbor

Jesu sminka prava,ovi nasi igraci.Pocev od oblacenja pa kao su razvijeni

mirsoalfakat je napisao/la:Šta je ovo snijeg 20 cm svi u tenama, samo Osim čizme normala!
Mozda sto idu u Medjugorje.Gdje je suncano,jes razmisljo o tom.
Bit ce objavljenomadridista je napisao/la:drugovi, može li mi neko pls odgovoriti jel ovog vikenda sad prodaja šalova, kalendara i kapa u udruženju i ako neko zna jel u subotu ili nedjelju i u koliko sati?????

svoj ti pos'o !
-
- Kontakt:
Imal kakva naša ptica u onom Xamaxu, gledam svima podjeljeni otkazi, opšta jagma za igrače 

je li ravno ovo? je li ravno?
ma ko će iz Švicarske doći kod nasZgembo Adislić je napisao/la:Imal kakva naša ptica u onom Xamaxu, gledam svima podjeljeni otkazi, opšta jagma za igrače

DRUG NEBI TI PUNCA
@bagracavi to je onaj classic ali fakat je najljepsi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
" onclick="window.open(this.href);return false; Dobar klip vrijedi pogledat
Ma LAcio, sad vodi onaj malonogometni klub ''Sportu'', doduse djecu....nime_tm87 je napisao/la:Znam ga ja.. uglavnom radi kao trener mladjih kategorija ...Luca.Toni je napisao/la:nime_tm87 je napisao/la:http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=63
Sve misic uz 3 % masti
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
- harebianconero
- Kontakt:
Pozdrav, zanima me nesto: Zbog cega je Damir Rovcanin prodat u Velez ? Jel bio los ili .. ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Nije prodat, nego mu nije produžen ugovor, nakon što je istekla posudba u Veležu. Zbog povrede je procjenjeno da nemože napredovati do onog nivoa neophodnog klubu. Procjenjeno, što znači da se procjena nemora pokazati tačnom. Imao je Daka odličnih partija i bio jedno vrijeme sigurno jedan od najboljih igrača. Jedna povreda ga je izbacila iz ritma i do isteka ugovora nije se vratio u staru formu. Daleko od toga da nije pokazao kvalitet dok je igrao u Želji.harebianconero je napisao/la:Pozdrav, zanima me nesto: Zbog cega je Damir Rovcanin prodat u Velez ? Jel bio los ili .. ?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], roccosiffredi i 13 gostiju.