Makedonija je velesila za ekipe kao Bosna, Litvanija, Portugalija... To su ekipe koji nemaju ni navijaca...legenda reala je napisao/la:Pa nigdje ,ali od ovih iz kvalifikacija,možda imaju najbolje šanse za plasmanRukomet do smrti je napisao/la: Pa gdje su bili prije tog svjetskog prvenstva u Austriji??? Eto napravili tim za to prvenstvo i bili 9. pored domaceg terena, i nigdje ih poslije nema. Hoces reci da bi Makedonce mogli izbaciti u barazu pa ovi bi ih rastavili na dijelove. I Češka bi to riješila. Nisam mislio da su nula kao npr VB ili Kipar ali nista oni posebno nisu.![]()
Ma sve to tu negdje Crnogorci,Rumuni,Austrijanci,mi po 1-2 dobra igrača i ostalo prosjek .
Igrali su i na SP 2011.
Pobjedili Brazil,od ostalih protivnika gubili tjesno u svim mečevima,baš se sad sjetih da sam gledo većinu njihovih utakmica sa SP .
Mađare i Islanđane imali do pred sami kraj,vodili čitavo vrijeme ,i na kraju izgubili nisu imali snage do kraja da izdrže![]()
Imaju nastup na EP i SP ,imaju bolje lobije u EHF-u finasijski su najjači .
Sigurno ako se od oovih slabiji bude ko gurao,to će biti oni![]()
I sigurno ih ne bi tako lahko pobjedili Česi i Slovaci npr,ni Makedonci nisu neka sila ,ovo je samo jedan bljesak,ne bi me iznenadilo da se na prvenstvo u Španiju nikako i ne plasiraju .![]()
Ja bi volio da mi dobijemo Makedonce uz Terzića smo tu s njima ,ovdje pobjeda 2-3 gola razlike ,uvjek smo ih dobijali,tamo ginuti pa šta bude .
Iako sam uvjeren da nas čeka Njemačka,Švedska,Norveška,Mađarska i neko od tih renomiranih protivnika
Danci ni u najačem sastavu ovoj Španiji ne mogu ništa
Makedonija je u igri za 5 mjesto na Europsko i plasman u Londonu..