Rukomet do smrti je napisao/la:
Pa gdje su bili prije tog svjetskog prvenstva u Austriji??? Eto napravili tim za to prvenstvo i bili 9. pored domaceg terena, i nigdje ih poslije nema. Hoces reci da bi Makedonce mogli izbaciti u barazu pa ovi bi ih rastavili na dijelove. I Češka bi to riješila. Nisam mislio da su nula kao npr VB ili Kipar ali nista oni posebno nisu.
Pa nigdje ,ali od ovih iz kvalifikacija,možda imaju najbolje šanse za plasman
Ma sve to tu negdje Crnogorci,Rumuni,Austrijanci,mi po 1-2 dobra igrača i ostalo prosjek .
Igrali su i na SP 2011.
Pobjedili Brazil,od ostalih protivnika gubili tjesno u svim mečevima,baš se sad sjetih da sam gledo većinu njihovih utakmica sa SP .
Mađare i Islanđane imali do pred sami kraj,vodili čitavo vrijeme ,i na kraju izgubili nisu imali snage do kraja da izdrže
Imaju nastup na EP i SP ,imaju bolje lobije u EHF-u finasijski su najjači .
Sigurno ako se od oovih slabiji bude ko gurao,to će biti oni
I sigurno ih ne bi tako lahko pobjedili Česi i Slovaci npr,ni Makedonci nisu neka sila ,ovo je samo jedan bljesak,ne bi me iznenadilo da se na prvenstvo u Španiju nikako i ne plasiraju .
Ja bi volio da mi dobijemo Makedonce uz Terzića smo tu s njima ,ovdje pobjeda 2-3 gola razlike ,uvjek smo ih dobijali,tamo ginuti pa šta bude .
Iako sam uvjeren da nas čeka Njemačka,Švedska,Norveška,Mađarska i neko od tih renomiranih protivnika
Danci ni u najačem sastavu ovoj Španiji ne mogu ništa

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.