Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Sad kad nema Ballotelia naredne 4 utakmice, nadam se da ce Dzeko iskoristit svoju priliku.
adisice je napisao/la:Ja ba al najsmješnije kad kaže da ga navijači ne vole a što onda skandiraju njegovo ime??sanji je napisao/la:Ironicno je mislio decko.adisice je napisao/la:evo jednog bosanskog seljaka koji pljuje po Džeki a englezi ga brane kakav smo mi narod u PM "For me the best solution is sell Edin , get Cavani or Van Persie.... honestly Dzeko sucks , he is more for german or italian league...
and the fans don't like him at all , that is the first sign to leave..."
http://hr.wikipedia.org/wiki/Ironija" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo da nesto i naucimo ovdje

- twostepsfromhell
- Kontakt:
Kakva su vasa ocekivanja za vecerasnju utakmicu protiv L`Poll-a ?
Heben meč pravo,teško da će city išta moći,a Džeko uvijek ugine na terenu kad ga Škrtel čuvatwostepsfromhell je napisao/la:Kakva su vasa ocekivanja za vecerasnju utakmicu protiv L`Poll-a ?

Ljudska pamet je ograničena.Glupost nije.
City večeras mora napast!
Prema tome, velike su šanse da džeko započne utakmicu..
Prema tome, velike su šanse da džeko započne utakmicu..
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Koji je ovo kup i koliko se igra utakmica ?
- Giallorossi
- Kontakt:
Carling cup, utakmica pocinje u 20:45,sat prije bi trebali znati da`l Edin igra u prvih 11 ...Mouse je napisao/la:Koji je ovo kup i koliko se igra utakmica ?
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- Goalgetter
- Kontakt:
Hmm El Classico ili Dzeko ?
Jbg, Dzeko je Dzeko
Jbg, Dzeko je Dzeko

- maxuz baxuz
- Kontakt:
Valjda 90 minuta plus sudijska nadoknada.Mouse je napisao/la:Koji je ovo kup i koliko se igra utakmica ?

Jbg, mor'o.

League cup uzvratna utakmica.Mouse je napisao/la:Koji je ovo kup i koliko se igra utakmica ?
@maxuz baxuz Mislio sam igra li se uzvratna utakmica
Vidim da se Nasri vozika u ovome

Balloteli u ovome

E sad,pitam se u cemu se Dzeko vozika

Balloteli u ovome

E sad,pitam se u cemu se Dzeko vozika

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
@Dylan Dog
Golf 2, kao i svaki bosancero.
Golf 2, kao i svaki bosancero.

- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeko vozika Porschea, ako vas zanima 

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 25 jan 2012, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
dzeko d'ohGoalgetter je napisao/la:Hmm El Classico ili Dzeko ?
Jbg, Dzeko je Dzeko

...
- twostepsfromhell
- Kontakt:
E bratam kako im je odlicnoGoalgetter je napisao/la:Dzeko vozika Porschea, ako vas zanima

-
- Kontakt:
Zar ovaj Porsche nije Ćirin? Ja kol'ko znam Džekson voza neku bijesnu bijelu šesticu, golfa šesticu, jedino ako se nije ponovio s ovim čudomtwostepsfromhell je napisao/la:E bratam kako im je odlicnoGoalgetter je napisao/la:Dzeko vozika Porschea, ako vas zanima

je li ravno ovo? je li ravno?
svaki hajvan danas koji ima i 2 milje mjesecnu platu voza sesticu, a dzekson, koji kad prdne zaradi 200 milja, da voza isto auto....Boze zgembo....Zgembo Adislić je napisao/la:Zar ovaj Porsche nije Ćirin? Ja kol'ko znam Džekson voza neku bijesnu bijelu šesticu, golfa šesticu, jedino ako se nije ponovio s ovim čudomtwostepsfromhell je napisao/la:E bratam kako im je odlicnoGoalgetter je napisao/la:Dzeko vozika Porschea, ako vas zanima
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Goalgetter je napisao/la:Dzeko vozika Porschea, ako vas zanima
Ja ovaj Porsche cesto vidim po gradu, navodno ga vozi Edinov brat ili neko od rodbine. Uglavnom cesto ga vidim, auto je zvjer.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
@Limuntos...ehh ako je tako, onda kako bi ja volio da on meni jednom prdneLimuntos je napisao/la: svaki hajvan danas koji ima i 2 milje mjesecnu platu voza sesticu, a dzekson, koji kad prdne zaradi 200 milja, da voza isto auto....Boze zgembo....

Trenutno korisnika/ca: denza, Drum, izdzezveubrazil i 35 gostiju.