Ako Danska remizira sa Švedskom i Makedonija ne pobjedi Srbiju ,Poljaci prolaze.
Ako Danci pobijede ,sve kalkulacije padaju u vodu i Srbija prolazi kao prva ,a Danska kao druga.
Sjajni Accambray 10/11.Genijalno.91%

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
U pravu simnogo_smo_jaki je napisao/la:Rukomet do smrti je napisao/la:Koja borba Nijemaca i Poljaka na kraju nevjerovatno. Poljaci jedva dobiše 33 32. Još uvijek su četiri ekipe u igri za polufinale Njemačka, Danska, Poljska i Makedonija. Ako Danci pobijede Šveđane idu u polufinale, ali ako izgube Makedonce pobjeda nad Srbijom vodi u polufinale.
Ne mogu švabe ni u kom slučaju.
Rukomet do smrti je napisao/la:U pravu simnogo_smo_jaki je napisao/la:Rukomet do smrti je napisao/la:Koja borba Nijemaca i Poljaka na kraju nevjerovatno. Poljaci jedva dobiše 33 32. Još uvijek su četiri ekipe u igri za polufinale Njemačka, Danska, Poljska i Makedonija. Ako Danci pobijede Šveđane idu u polufinale, ali ako izgube Makedonce pobjeda nad Srbijom vodi u polufinale.
Ne mogu švabe ni u kom slučaju.
Čista štimaljka ,isto kao i Srbija-Slovačkaspielführer_21 je napisao/la: A cirkus je i rezultat Francuska-Island, bem ti rukomet
Vanjska linija Ilic-Balic-Lazarovmnogo_smo_jaki je napisao/la:Posmatram sve ove naše EX-YU ekipe ovde...i se kontam kakva bi to velesila bila u rukometu![]()
.....Kakvi Francuzi,kakvi bakrači...Najteži posao bi bio izabrati igrače za prvenstvo,pored tolko sjajnih igrača na svim pozicijama...a mislim da bi bili ubjedljivo najjača reprezentacija.
Ma nema smisla,ali dobro zvuči...Golmani:Šarić,Alilović,Stanić,Ristovski,Tahirović,Škof..Dylan Dog je napisao/la:Vanjska linija Ilic-Balic-Lazarovmnogo_smo_jaki je napisao/la:Posmatram sve ove naše EX-YU ekipe ovde...i se kontam kakva bi to velesila bila u rukometu![]()
.....Kakvi Francuzi,kakvi bakrači...Najteži posao bi bio izabrati igrače za prvenstvo,pored tolko sjajnih igrača na svim pozicijama...a mislim da bi bili ubjedljivo najjača reprezentacija.
Ali mislim da nema smisla o tome pricati,sto je bilo,bilo je.
Ma ovo čitavo prvenstvo je cirkusVolimLiverpool je napisao/la:Čista štimaljka ,isto kao i Srbija-Slovačkaspielführer_21 je napisao/la: A cirkus je i rezultat Francuska-Island, bem ti rukomet
Aj *ebo ga ti ,nije ovo vaterpoloGrbavica moj zivot je napisao/la:Iz prve grupe Srbija i Danska idu dalje 100 %.Srbi ce pustit Makedoncima ali i Švedi Dancima.Al haj vidjet cemo sve.
Ma nemaju Švedi šta pustati Dancima ,ovi bi njih i da ne treba ni za šta pobjedilimnogo_smo_jaki je napisao/la:Aj *ebo ga ti ,nije ovo vaterpoloGrbavica moj zivot je napisao/la:Iz prve grupe Srbija i Danska idu dalje 100 %.Srbi ce pustit Makedoncima ali i Švedi Dancima.Al haj vidjet cemo sve.![]()
Danci realno jesu jaci,ali opet dobro susjedski odnosimnogo_smo_jaki je napisao/la:Aj *ebo ga ti ,nije ovo vaterpoloGrbavica moj zivot je napisao/la:Iz prve grupe Srbija i Danska idu dalje 100 %.Srbi ce pustit Makedoncima ali i Švedi Dancima.Al haj vidjet cemo sve.![]()
Od ovih Makedonci bi najviše zaslužili da prođu, iako je čisto sranje ovaj sistem da je četvrfinale nema ko je zaslužio ko nije već te jedna utakmica izbaci i da si bio savršen u grupilegenda reala je napisao/la: Ne znam ja bi ,zabranio 4-tu ekipu ,u polufinalu ,na ovom prvenstvu,jednostavno ni jedna nije zaslužila .
Jedino su Španci i Hrvati pristupili svim utakmicama ozbiljno,i vjerovatno će to uraditi i večeras .Srbi jednu nisu ozbiljno ,ove ostale jesu.
Dok da jedna Poljska ide u polufinale po meni je ne zasluženo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.