Sta uradi Dominic Klein
Znaci ne vjerujem da jedan profesionalni sportista onako nesto moze uraditi svome kolegi,pa on Lijevskog,onako visokog covjeka u punom trku gurnu s leđa,svaka cast sudijama koji su mu dali odma direktan crveni karton,uz to pri padu Lijevski pada na Hassa,strasan sudar,moglo se lijepo cuti koliko je Hass urlao od boli,nadam se da ca Klein dobiti odgovorajucu suspenziju za ono sto je uradio
Sto se tice same utakmice,Poljaci pobjedili zasluzeno,svaka cast,odlicna utakmica,bilo je zanimljivih situacija tipa gdje se Nijemci sa 2 igraca manje odbrane i onda postignu gol

,pobjeda Poljaka je i veca kada vidis da oni prakticki igraju bez golmana,mislim da je imao cijelih 2 odbrane za citavo drugo poluvrijeme,citavo ovo prvenstvo imaju ubjedljivo najgore golmane,eh da je tu bio Smal kako bi to sve drugacije izgledalo,uvjeren sam da bi on napravio razliku u plasmanu Poljeske dobrano,na primjeru Poljske na ovom prvenstvu se bas vidi koliko je vazno imati dobrog golmana,takođe ostat ce mi enigma zasto je Bielecki imao ovako malu minutazu na prvenstvu,covjek sa mozda i najubojitijem dalekometnim sutem na svijetu,jedino ako su neki zdrastveni razlozi da ne moze igrati previse mi se cini logicnim
Uglavnom,ovom pirovom pobjedom Poljaci su i Nijemce sprijecili da odu u polufinale,povukli su i njih u ponor prosjecnosti sa sobom

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif