raul-zakon je napisao/la:E vidi sad ove situacije...Barca vidjela da je Mourinho jedini koji koliko-toliko prati njihovu igru, jer sam uvjeren da Mou nije tu da bi Barca sad opet imala 10-12 bodova prednosti u Ligi i da bi se u LP u najmanju ruku dobro pomučili...Svjesni su u Barci da ako Mou ode od Reala nema ništa, pa su pokrenuli medijski rat... i uspjeli su. Sada svi pričaju o nekakvom raspadu sistema, o Mourinhovim nasljednicima na ljeto...strašno. Ali razumijem Mourinha. Ni meni se ne bi dalo boriti protiv razularenih i kontrolisanih(by you know who) medija sa jedne i razmaženih kvazi-navijača s druge strane...mnogi su treneri iz Reala otišli iz ovih razloga, sjetimo se samo Capella koji je otišao jer mu nisu dali da samostalno obavlja svoj posao...

pa te price najvise serviraju madridski mediji marca as,procital se kad po koji list tih novina,nije tacno da katalonski mediji to forsiraju,kad god odem prva vrijest u vezi murinjovog odlaska je na marci vecinom ,a zna se marca kome je naklonjena,procitaj po koji blog na marci i asu ,vidices koliko su i novinari koji su branili citavo vrijeme murinja se okrenuli protiv njega ,dosta im i pepea i njegovih postupaka ,murinja i kukavicke igre i svega.
"pepe moj sin ne zeli tvoj dres "
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA