Sigurdsson je napisao/la:
Vujin koji je bio i najbolji strelac Lige Šampiona je daleko kvalitetniji iznad ove dvojice bekova.Ko je to čuvao Ćupića i Štrleka.Da li si siguran da će oni igrati toliko u kontarama !? Veoma brzi su i Prodanović i Nikčević,a i na klupi je mladi Dobrivoje koji je bio u mlađim kategorijama sa Srbijom svjetski prvak.Vori je prekvalitetan za Stojkovića.Balić je doveo rukomet na novi nivo.Što se tiće golmana nije bitno da li je on najbolji ili ne,dosta važi od odbrane i faktora kako igra napad a i kako je golman raspoložen.Prošli put je Srbija dobila na kupu 4 nacije (ako se ne varam) Hrvatsku i pokazali da su kvalitetniji,iako tada nisu igrali Manojlović i Čutura.Klupa Srbije i Hrvatske je podjednaka.Pa šta vam je nije ni Srbija za odbaciti.Pogledaj tu je sin od velikog Rnića,Dobrivoj Marković,Petar Nenadić,Alem Toskić,Beljanski.Sve su to igrači koji mogu kvalitetno i u napadu i odbrani da odigraju,pogotovo Toskić i Beljanski.
Slazem se, Vujin jest jedan od najboljih svjetskih bekova ali nekako mi na ovom prvenstvu ne pokazuje bas najbolje igre, misljenja sam da treba uzimati vise suteva i da je on taj koji uz Ilica treba da nosi napad Srbije, jer ima taj kvalitet, samo malo riskira. Puno cesce treba da sutira jer svi znamo kakav sut ima.
Po meni su Čupić i Štrlek bolja krila nego Prodanovic i Nikcevic, sto pokazuje i klubovi u kojima igraju.
Odbrana je kljucni faktor. Izuetno je vazno raspolozenje oba golmana, a najvazniji ce biti kriterij sudjenja, mora biti jednak jer je to zavrsnica evropskog prvenstva. Ne smije biti vise vjetra u ledja domacinu, kojeg je bilo do sad u ovim utakmicama i to ne moze niko negirati. Klupu ne treba komentarisati, mislim da je hrvatska u prednosti tu, jer ipak Bicanic, Buntic, Horvat, Nincevic, ako nisu kvalitetniji, onda vise pokazuju na ovom prvenstvu. MIslim da Nenadic uopste ne igra na ovom prvenstvu, Rnic dobija skroz malu minutazu,ipak konkurencija mu je Ilic koji je igracina.