FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ko prenosi sutrasnju tekmu? 

Sportklubalacious je napisao/la:Ko prenosi sutrasnju tekmu?
Visca el Barça ! Mes que un club !
DesimaL je napisao/la:Sportklubalacious je napisao/la:Ko prenosi sutrasnju tekmu?
Nemam

Jel' ima jos neki..i dali neko zna jel prenosi neka Al jazera sport?
- hule_barca
- Kontakt:
ma jasta nego al jazeera prenosi, mislim da imas na jsc sports +2, +3, na ovom prvom je arapski komentator a na drugom engleski 

Mes Que Un Club
hule_barca je napisao/la:ma jasta nego al jazeera prenosi, mislim da imas na jsc sports +2, +3, na ovom prvom je arapski komentator a na drugom engleski
Hvala buraz

- hule_barca
- Kontakt:
ma joj buraz samo da mi njih sutra masakriramoalacious je napisao/la:
Hvala buraz

Mes Que Un Club
Maestro nek sretan !
I da veceras pokazes jos svoje magije !

I da veceras pokazes jos svoje magije !

Visca el Barça ! Mes que un club !
Citam tamo kod njih i oni pisu .... "da hoce biti cudo nocas..."hule_barca je napisao/la:ma joj buraz samo da mi njih sutra masakriramoalacious je napisao/la:
Hvala buraz

Na sta su spali - ocekuju cudo a nama bi bilo cudo da ih ne dobijemo u Hali....

A kod nas - samo dodzi

p.s. i jos to nazivaju - kraljevski klub.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- hule_barca
- Kontakt:
haha, ma kakvi kraljevici, ocekujem veceras 3-4-3 formaciju, da im sakrijemo loptu, da ju ne vide, embargo cemo im uvesti na loptubparena je napisao/la: Citam tamo kod njih i oni pisu .... "da hoce biti cudo nocas..."![]()
Na sta su spali - ocekuju cudo a nama bi bilo cudo da ih ne dobijemo u Hali....![]()
A kod nas - samo dodzi![]()
p.s. i jos to nazivaju - kraljevski klub.

Mes Que Un Club
@hule_barca
Imas na ranijim stranicama moj post sa HD skracenim snimkom zadnjeg klasika (1:2)..
10 min - 280 mb 720p
pozz
Imas na ranijim stranicama moj post sa HD skracenim snimkom zadnjeg klasika (1:2)..
10 min - 280 mb 720p
pozz
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Za nadati se da cemo proci 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- hule_barca
- Kontakt:
ok, krenuo sam skidati samo sto moram puno cekati prije nego krene skidatibparena je napisao/la:@hule_barca
10 min - 280 mb 720p
pozz

Mes Que Un Club
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Sretno !
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
sta imas to skidati, strpi se jos malo i veceras ce gledati reprizu te pobjede, i to jos ubjedljiviju i ljepsuhule_barca je napisao/la:ok, krenuo sam skidati samo sto moram puno cekati prije nego krene skidatibparena je napisao/la:@hule_barca
10 min - 280 mb 720p
pozz
nadam se da nasi nece oni kako znaju odigrati kulturno koliko treba i proci, nego da ce bas razbucati reala ko etiopljanin napolitanku, cisto zbog navijaca, ali i da se dodatno skrsi moral i medjuljudski odnosi u realu
budu li i veceras dozivljeli neki masakr, mislim da ce real i definitivno popucati po savovima, zato treba im trpati sto vise, petardu treba uvaljati a nasi velemajstori su i vise nego sposobni za to, samo treba igrati maximalno za gol vise, a ne povlaciti rucnu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
ma dovoljan i nerijesen ,samo za prolaza ,ne treba se zavaravat ,necemo im 5 icu uvalit veceras ,necemo im dugo onoliko puno golova uvalit ko onda na nou campu ,da je bogdom da se varamRomariooo je napisao/la:sta imas to skidati, strpi se jos malo i veceras ce gledati reprizu te pobjede, i to jos ubjedljiviju i ljepsuhule_barca je napisao/la:ok, krenuo sam skidati samo sto moram puno cekati prije nego krene skidatibparena je napisao/la:@hule_barca
10 min - 280 mb 720p
pozz
nadam se da nasi nece oni kako znaju odigrati kulturno koliko treba i proci, nego da ce bas razbucati reala ko etiopljanin napolitanku, cisto zbog navijaca, ali i da se dodatno skrsi moral i medjuljudski odnosi u realu
budu li i veceras dozivljeli neki masakr, mislim da ce real i definitivno popucati po savovima, zato treba im trpati sto vise, petardu treba uvaljati a nasi velemajstori su i vise nego sposobni za to, samo treba igrati maximalno za gol vise, a ne povlaciti rucnu

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
veceras ce Messih obrukati Pepea
imal gdje prenosa ili neki link
sportklub.rkbosna je napisao/la:imal gdje prenosa ili neki link
-
- Kontakt:

Koreo za večeras !! VISCA BARCA VISCA CATALUNYA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.