Naravno da je veliki napredak za njega. Da je ostao jos jednu godinu u Lyonu propo bi ko kauc. Ovako je uradio pravu stvar, igra od pocetka svaku utakmicu, asistira, postigao je i 2 gola i jos uz to je jedan od najvaznijih igraca kluba. Pjana majstore, samo tako nastavi.Goalgetter je napisao/la:Igra u jacoj ligi, postigao 2 gola, 6 puta asistirao, u ligi odigrao sve i jednu utakmicu od pocetka, sad kad uporedim sa onom situacijom u Lyonu, sigurno veliki napredak za Pjanica.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- el-fighter
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sad tek naidjoh na ovu asistenciju od Pjanica protiv Novarre. Pa koja majstorija
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Kakav ce to biti igrac za koju godinu...
Ima da vrijedi 40 miliona eura 

a i nama lijepo radilica na terenu ko edgar davids
samo još da imamo odbranu kako treba i jedno desno krilo 

- L' Imperator
- Kontakt:
20:45, Juventus - Roma
ROMA (4-3-3): Stekelenburg; Taddei, Kjaer, Heinze, Josè Angel; Simplicio, Gago, Pjanic; Lamela, Totti, Bojan.
Ima direktan prenos na SPORTKLUB-u, za sve ostalo tu je @panties
ROMA (4-3-3): Stekelenburg; Taddei, Kjaer, Heinze, Josè Angel; Simplicio, Gago, Pjanic; Lamela, Totti, Bojan.
Ima direktan prenos na SPORTKLUB-u, za sve ostalo tu je @panties

#samoRudar #zauvijek
Ovaj Pjanic melje u Romi, fakat bezobrazno od njega
pljuvaci su....

@panties je postala krajnje neodgovorna, mislim , ne ide to .......
Sent from my Commodore 64
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo,kad nema panties-a da postavi linkove, pa cu ja to u njenom odsustvu uraditi
Ima dosta dobrih sopcast linkova:
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports

Ima dosta dobrih sopcast linkova:
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports
@panties sto ti ne mogu slati pp,hajd kad vidis nekako mi odgovori gdje nalazis sve one sopcast linkove ti naljepsa zeno vremena svih.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- Goalgetter
- Kontakt:
Pogledaj na moj post, i vidjecesHenry je napisao/la:@panties sto ti ne mogu slati pp,hajd kad vidis nekako mi odgovori gdje nalazis sve one sopcast linkove ti naljepsa zeno vremena svih.

Hvala ti najljepsa zeno vremena svih.Goalgetter je napisao/la:Pogledaj na moj post, i vidjecesHenry je napisao/la:@panties sto ti ne mogu slati pp,hajd kad vidis nekako mi odgovori gdje nalazis sve one sopcast linkove ti naljepsa zeno vremena svih.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Wiziwig.tv vam je nova myp2p.eu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Principatus
- Kontakt:
Ubise ih.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
A jest rosa ovaj Toti,pa mog'o bi nekad dati da Pjanke izvede slobodnjak...
Henry je napisao/la:Hvala ti najljepsa zeno vremena svih.Goalgetter je napisao/la:Pogledaj na moj post, i vidjecesHenry je napisao/la:@panties sto ti ne mogu slati pp,hajd kad vidis nekako mi odgovori gdje nalazis sve one sopcast linkove ti naljepsa zeno vremena svih.

fakat je ovaj totti, mogo bi s vremena na vrijeme pustit i njega da slobodnjak koji izvede.
...
Uh,zamalo Mire sa 35 metara iz slobodnjaka da ga zavuce. 

Fakat ova Roma tako neorganizovana drama. Desna strana veze nemaju gdje ko stoji a pogotovo ovaj plavi.
Ko je njega ucio postavljanje jooojjjj ... igraju zonu a ode za igracem do pola terena osta rupaa
Pjanic isto izgubljen isto kao ono kad si u liftu pa guzva nikako da se namjestis ee tako mi je Pjanic danas ..non stop se nalazi u nekoj cudnoj situaciji u fazi napada isto kao da smeta. Bogami s ovako stidljivom igrom nece nigdje prispjet.
Lamela (kao da je i on latino) majki neda loptu..
Ko je njega ucio postavljanje jooojjjj ... igraju zonu a ode za igracem do pola terena osta rupaa

Pjanic isto izgubljen isto kao ono kad si u liftu pa guzva nikako da se namjestis ee tako mi je Pjanic danas ..non stop se nalazi u nekoj cudnoj situaciji u fazi napada isto kao da smeta. Bogami s ovako stidljivom igrom nece nigdje prispjet.
Lamela (kao da je i on latino) majki neda loptu..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Mire je stvarno doktor na sredini terena. Samo 21 godina, a s kakvom lahkoćom igra, za ne povjerovati. Ono sve hladno, gotovo svaki pas je tačan, ma milina ga gledati.
Još i ovaj slobodnjak
Još i ovaj slobodnjak

Ne gledam utakmicu i hajde rekoh procitacu kako igra Pjanke na forumu.
Zadnji post dr. Pjanic predzadnji izgubljen slucaj
Zadnji post dr. Pjanic predzadnji izgubljen slucaj

Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.