EDIT: Medvjediiiiiiiiiiiii

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
takođerViper je napisao/la:Juventus gooooooooool 1-0 imam ih na jednom listicu 1 a na drugom prolaz 1
Medeki gooooooooooool 3-5 Bravo Medekiii![]()
Besiktas gooooooooooool 1-1 ajde sad Besiktas jos jedan
i mene yebena roma za 69 KMKB-TM87 je napisao/la:Što me Roanne poravni za 75KM, X odigrali, kvota 15
i mene je to izvukloMaestro^^ je napisao/la:Besiktas , 96 minut , 3-2![]()
Ja igram svaku utakmicu protiv njih od ovog dogadjajaANTIFA ! je napisao/la:Dobija li Club Brugge Lokerena veceras![]()
ja sam ih igraoANTIFA ! je napisao/la:Dobija li Club Brugge Lokerena veceras![]()
i ja sam 1 igro , valjalo bideno_TM87 je napisao/la:ja sam ih igraoANTIFA ! je napisao/la:Dobija li Club Brugge Lokerena veceras![]()
imaju zadnja dva poraza, a bore se za titulu sa Gentom i Anderlechtom mada prvoplasirani Anderlecht ima prednost od dvanaest bodova a Gent samo prednost od tri boda, a ima jos dosta da se igra i mislim da ce Club Brugge veceras upisati pobijedu
.
I ti samo na njima zijaniogospodin Seljakovic je napisao/la:
jutros ustanem i da se ne logujem na Wwin fino provjeravam lagano dok doruckujem na ****, onako jedan po jedan, veci je merak, sinoc si upisao na kog sam stavio, al nisam pisao protiv koga su igrali i s gustom zavrsim jelo i ulogujem se kad tamo 0.00 na racunu, je*eni Phoenix, ja mislio da sam hokej stavio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.