FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bio na prozivci danas.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Gle'aj Vase jest ofalio,ko da je dobio nutriocinsticki plan za dijetu,a ne za pripreme.
Eh sad ko covjek da uzmem i da procitam kako prodje danas

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
vidi vece karikature a eno i savica viri iz coskaLudLo 4 je napisao/la:
Gle'aj Vase jest ofalio,ko da je dobio nutriocinsticki plan za dijetu,a ne za pripreme.
Eh sad ko covjek da uzmem i da procitam kako prodje danas

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Samo i moze viriti iza coska, nije dobio ni program po kom ce trenirati za pauzu. A i beze zauzima mjesto na klupi nekom od mladjih igraca, igraca koji nije u prvom planu nije se tesko odreci.astra1922 je napisao/la:vidi vece karikature a eno i savica viri iz coska
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
mozda je glupo pitanje al stvarno dugo me nije bilo na forumu a mrsko mi vala citat
pa ako nije frka da mi neko napise imal kaki zvucnih pojacanja mislim da se razgovara sa nekim i sta je sa bekricem ako je ikad uopste ista i bilo 

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
Ubleha neka garant, sta sa njim !? niti je bio na prozivci, niti se spominje da dolazi na probu a o potpisivanju ugovora da ne govorimzuka_TM je napisao/la:[youtube][/youtube]

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
Pored fudbalera pod ugovorom, očekuje se dolazak i nekoliko igrača na probni rad. Jedan od njih je i Slobodan Marković dosadašnji fudbaler mađarskog Kaposvara
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... ipremama-0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... ipremama-0" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cuo sam da bi vam mogli neki Afrikanci doci 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
E onda se izvinjavam, cijeli dan gledam i pratim portale o početku pripreme i tek sad saznah za Markovićalottdogg je napisao/la:Pored fudbalera pod ugovorom, očekuje se dolazak i nekoliko igrača na probni rad. Jedan od njih je i Slobodan Marković dosadašnji fudbaler mađarskog Kaposvara

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
Slobodan Marković (24.)
veznjak, po transfermarktu vrijednost 100.000 eura
Klubovi :
10/11 07.2010 iz Kaposvári Rákóczi FC u Napredak Krusevac
09/10 06.2010 iz FC Heviz u Kaposvári Rákóczi FC
09/10 02.2010 iz Kaposvári Rákóczi FC u FC Heviz
09/10 09.2009 iz FK Spartak Zlatibor Voda Subotica u Kaposvári Rákóczi FC
veznjak, po transfermarktu vrijednost 100.000 eura

Klubovi :
10/11 07.2010 iz Kaposvári Rákóczi FC u Napredak Krusevac
09/10 06.2010 iz FC Heviz u Kaposvári Rákóczi FC
09/10 02.2010 iz Kaposvári Rákóczi FC u FC Heviz
09/10 09.2009 iz FK Spartak Zlatibor Voda Subotica u Kaposvári Rákóczi FC
Oslobodjenje 24.1.2012
http://img708.imageshack.us/img708/1584/16962714.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Na pripreme cemo potrosit 100.000 KM,sto je dosad rekord u BiH,ima se može se...
http://img708.imageshack.us/img708/1584/16962714.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Na pripreme cemo potrosit 100.000 KM,sto je dosad rekord u BiH,ima se može se...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Obavljen prvi dio testiranja
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ob ... testiranja" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ob ... testiranja" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- napoli1991
- Kontakt:
Oce li biti manijaka na prijateljskoj utakmici u Medjugorju u Subotu????
Odakle li Markovica izvadise.On je posle Kaposvara igrao u Napretku,ali ove sezone mu se gubi svaki trag,ne secam se nesta da je igrao za Krusevljane.
U pocecima karijere bio pristojan polivalentni veznjak koji je mogao da pokrije dosta opcija kvalitetno,ali je onda nestao sa fudbalske mape,tesko da ce on proci probu,ali ako prodje zanadati se da ce se vratiti bar u onu formu koja ga je preporucila KAposvaru da ga dovede iz Spartaka.

U pocecima karijere bio pristojan polivalentni veznjak koji je mogao da pokrije dosta opcija kvalitetno,ali je onda nestao sa fudbalske mape,tesko da ce on proci probu,ali ako prodje zanadati se da ce se vratiti bar u onu formu koja ga je preporucila KAposvaru da ga dovede iz Spartaka.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Realno, po ovom što sam vidio na klipu (mada klipovi nisu neko mjerilo, a i gledao sam samo 2-3 minute gdje je lik 5 puta dodao igraču do sebeDevil je napisao/la:Odakle li Markovica izvadise.On je posle Kaposvara igrao u Napretku,ali ove sezone mu se gubi svaki trag,ne secam se nesta da je igrao za Krusevljane.![]()
![]()

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
10 000 !!! Ja glupa pitanja.napoli1991 je napisao/la:Oce li biti manijaka na prijateljskoj utakmici u Medjugorju u Subotu????
Ko je bio danas najbolji na testiranjima zna li iko ?
svoj ti pos'o !
- diplomatija
- Kontakt:
koliko cemo dobiti od cocalicevog transfera, hoce li nam bar pripreme moci platit?
52 500 € za pripreme se ne sekirajdiplomatija je napisao/la:koliko cemo dobiti od cocalicevog transfera, hoce li nam bar pripreme moci platit?

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 47 gostiju.