Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 jan 2012, 16:54

cestitam na pobjedi jedinom pravom i iskrenom navijacu citya na ovom forumu, a to je@ tevezito :D ;) , svi vi ostali ste to samo kad pobjedjuju, a kad gube nema vas nigdje :lol: , nisam gledao tekmu, ali sam ocekivao ovaj broj golova(i na kladari sam stavio vise od tri)..a nemojte samo one price da webb sudi za united jer kad svira penal u 90 i nekoj min za glavne rivale ,penal na koji nemam primjedbe, sve tvrdnje o tome da webb sudi za united padaju u vodu..a ovi liverpoolovi navijaci bi mogli uskoro trazit i spajanje tema citya i liverpoola, koliko ih je na ovoj temi i sa kakvim zarom bodre city... tevezito jos jednom cestitke i mozes li mi reci kako je igrao dzeko, jer nisam gledao tekmu :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 22 jan 2012, 16:54

SamoZeljo je napisao/la:
ragazzidelsud1987 je napisao/la:NAFAKASI BOZIJI TOTTENHEM CIJELU UTAKMICU IGRA SA VAMA VIKTORIJE I U SUDIJSKOJ NADOKNATI ZABIJETE IZ PENALA FUJ, A IGRA VAM JE KATASTROFA DODJETE DO GOLA VRACATE LOPTU NA CENTAR A TAKVE IGRACE IMATE SRAMOTA SAMO TAKA !
look who's talking :lol:
Neko ko je za United govori o nafaki..... :lol:

A sad realno, City je imao srece. Na covjeku koji je trebao dobiti crveni je napravljen penal i onda je on izveo penal i dao gol. Taj isti igrac koji je trebao biti iskljucen. Mislim da ce balotelli naknadno biti kaznjen za ovaj, haman pokusaj ubistva. Ovo je nivo Pepea!
Bilo kako bilo, penal je bio, tu nema dileme, 100% penal.

P.S. Ova pobjeda mi je neizmjerno draga zato sto se sada jedu oni koji su pola svojih pobjeda dobili na slican nacin. :mrgreen: Jos da Arsenal danas pobijedi...... :mrgreen:

Mi imamo makar igru neku vi nemate ;)
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 jan 2012, 16:56

ragazzidelsud1987 je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:
ragazzidelsud1987 je napisao/la:NAFAKASI BOZIJI TOTTENHEM CIJELU UTAKMICU IGRA SA VAMA VIKTORIJE I U SUDIJSKOJ NADOKNATI ZABIJETE IZ PENALA FUJ, A IGRA VAM JE KATASTROFA DODJETE DO GOLA VRACATE LOPTU NA CENTAR A TAKVE IGRACE IMATE SRAMOTA SAMO TAKA !

A sad realno, City je imao srece. Na covjeku koji je trebao dobiti crveni je napravljen penal i onda je on izveo penal i dao gol. Taj isti igrac koji je trebao biti iskljucen. Mislim da ce balotelli naknadno biti kaznjen za ovaj, haman pokusaj ubistva. Ovo je nivo Pepea!

P.S. Ova pobjeda mi je neizmjerno draga zato sto se sada jedu oni koji su pola svojih pobjeda dobili na slican nacin. :mrgreen: Jos da Arsenal danas pobijedi...... :mrgreen:

oni barem nemaju sudije iza leđa :lol:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 jan 2012, 16:59

k_c je napisao/la:Baloteli mislim da nije imao namjeru da zgazi igraca,ali ipak ocekujem da ce dobiti 2-3 utakmice kazne!? mada opet ne mora znaciti,jer je sudija bio blizu i sve je vidio... Vazna pobjeda Citya,sa malo srece,ali to je sve fudbal,ovo je pobjeda za titulu! ito bez dva najbolja igraca Kompanija i J.Tourea,ujedno igraci koji su na svojim pozicijama mozda i najbolji na svijetu,kad se oni vrate City ce biti mnogooo jaci i zadati zavrsni udarac svim protivnicima!..
cuj kompany najbolji na svijetu na svojoj poziciji :lol: :lol: :lol: , e neka sam i ovo cuo.. :lol: :lol: razmisljas li ti kad pises ovakve stvari :lol: :mrgreen: puyol, pique, vidic, terry, tiago silva, nesta, vermalen itd su svi redom igraci bolji od kompanya..i jos par kojih se nisam uspio sjetiti sad :mrgreen: ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 22 jan 2012, 17:02

rio_Ferdy88 je napisao/la:cestitam na pobjedi jedinom pravom i iskrenom navijacu citya na ovom forumu, a to je@ tevezito :D ;) , svi vi ostali ste to samo kad pobjedjuju, a kad gube nema vas nigdje :lol: , nisam gledao tekmu, ali sam ocekivao ovaj broj golova(i na kladari sam stavio vise od tri)..a nemojte samo one price da webb sudi za united jer kad svira penal u 90 i nekoj min za glavne rivale ,penal na koji nemam primjedbe, sve tvrdnje o tome da webb sudi za united padaju u vodu..a ovi liverpoolovi navijaci bi mogli uskoro trazit i spajanje tema citya i liverpoola, koliko ih je na ovoj temi i sa kakvim zarom bodre city... tevezito jos jednom cestitke i mozes li mi reci kako je igrao dzeko, jer nisam gledao tekmu :mrgreen:
Prvo hvala na cestitkama.Penal je bio cist kao suza.Dzeko nije nesto specijalno odigrao ali iskreno nije ni imao nekih dobrih lopti.Ali ipak imao je asistenciju za drugi gol.Sve u svemu onako zadovoljan sam sa njim.Napokon City da da gol u sudijskoj nadoknadi za pobjedu.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 jan 2012, 17:05

Nakon uspavanke u prvih 45 minuta, htio sam prebaciti na Lecce - Chievo. :mrgreen: Kontam, tamo će barem biti golova, prilika i lijepih akcija. :mrgreen: No, dobro je pa sam se natjerao i odgledao i drugih 45 minuta.

Možda bi najpravednije bilo da je utakmica završena 2:2. Sjetimo se samo one prilike Defoea kada je promašio čist zicer. Ni sad mi nije jasno kako je mogao zakasniti na onaj centaršut. :?

Savić nakon doktorskog prvog, u drugo poluvrijeme ušao kao pacijent. :mrgreen: Koje greške čovječe. :mrgreen: Al', spasio ga je Baloteli sa golom u posljednjim trenucima. No, svejedno će ga dobro izribati Talijan. Ima Savić predispozicije da bude odličan stoper, samo treba posložiti neke stvari u glavi. Nekako mi djeluje dekoncetrisano.

City bez Tourea druga ekipa. Ne može se tako brzo prenijeti lopta sa jedne na drugu stranu te se vidi da im nedostaje još jedan igrač u ofanzivi. Toure je u tom segmentu bolji od Barryja. Mislim da će i City poput Newcastlea navijati za ekspresno vraćanje igrača koji su na AKN-u. :mrgreen:

Mislim da je Lescott morao biti kažnjen zbog udaranja Kaboula. Nadam se da će FA to ocijeniti kao namjerno udaranje i zalijepiti neku kaznu. Isti slučaj je i sa Mariom i namjernim udaranjem Parkera. Dobro su rekli komentatori na Skyju:"Nikad ne znaš koliko te može koštati Mario". Danas je donio 3 boda, al' ukoliko ne bude igrao narednih 5-6 utakmica, onda... :roll:

Bilo kako bilo, sve oči su sada uprte u United. Moraju dobiti u Londonu ukoliko žele biti i dalje u igri (mada, još je puno do kraja). :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 22 jan 2012, 17:08

[youtube][/youtube]

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 22 jan 2012, 17:14

ragazzidelsud1987 je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:

Jeste, igra koja je poznata po imenu "Six and the City" :mrgreen:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 jan 2012, 17:15

oni barem nemaju sudije iza leđa :lol:
pa kad imamo te sudije iza ledja, zasto je onda webb kojeg oznacavate kao 12-og igraca :lol: uniteda svirao penal u 90 i nekoj min za nase glavne rivale, penal je bio i trebao je svirati ;) , ali po toj vasoj teoriji zavjere :lol: on to ni u kojem slucaju ne bi smio svirati jer je on nas 12 igrac...daj pusti teorije zavjere i pogledaj nekad stvarne cinjenice ;) :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 22 jan 2012, 17:16

Narin je napisao/la:slika

slika

Hajmo sad malo branite Balotellia.. :)
Koji idioti, ovo se mora kazniti naknadno
100% sportski i krajnje opušten potpis

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 23 jan 2012, 08:22

Omerbavarac je napisao/la:Koja razlika izmedju dva poluvremena.
U prvom dijelu nista nije bilo vrijedno pomena, jednostavno se igralo sigurno i oprezno, narocito odbrane, dok se u drugom dijelu krenulo mnogo riskantnije a rezultat je 5 golova.

Sto se tice penala, isti je postojao i Webb nije pogrijesio sto je svirao.
Jeli Balotelli trebao biti na terenu kad je bio penal? Webb je direktno utjecao na rezultat utakmice
Audere est Facere

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 23 jan 2012, 08:32

Balotellija kazniti maksimalno...
Nemam riječi za ovakav start divljački...
poslije tekme, da sam onaj igrač, sačekao bih ga ispred svlačionice pa kome obojci kome opanci...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 jan 2012, 16:01

M. Scofield je napisao/la: Jeli Balotelli trebao biti na terenu kad je bio penal? Webb je direktno utjecao na rezultat utakmice
To je vec drugi par cipela.
Da je Webb dodijelio crveni karton vjeorvatno ne bi pogrijesio ali to ne more da znaci de se neko drugi ne bi nasao na mjestu Balotellija i iznudio penal. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 23 jan 2012, 16:12

Vazna pobjeda jucer sa kojom se ostalo na plus 3.Dakle bez posljedica barem sto se tice prvenstva prolazi se period bez Kompanyja.Slijedi gostovanje Liverpoolu u CC koje igraci mogu odigrati opusteno jer nece biti neka tragedija ako se ne udje u finale a i ja cu napokon moci gledat jedan mec Cityja onako opusteno.Nadao sam se nekom cudu pa da Obala Bjelokosti ispadne u grupi ali nista od toga, s obzirom na ove ekipe koje sam do sad gledao ne gine im finale.Jucer velika sreca i istina zasluzen penal za City.Sto se tice onog starta Super Maria nad Parkerom.Izgleda jako opasno.Ali su mi cudne dvije stvari Webb koji je bio jako blizu dogadjaja ne reaguje te jos cudnije da nikakve reakcije nema od Parkera ili od nekog igraca Spursa u momentu tok dogadjaja.Sto se tice njegove eventualne kazne postoje dvije solucije.Ako Webb izjavi da je to vidio i da nije smatrao da je namjerno to Mario uradio od eventualne kazne nece biti nista.Ukoliko Webb kaze da nije vidio taj detalj tada savez moze eventualno donijeti kaznu.Ja vjerujem da kazne nece biti jer je savez vec suspendovao Kompanyja bez razloga i sad ce oni izvrsiti kompenzaciju i Mario nece dobiti kazne.To je moje misljenje koje ne mora biti tacno.Ali jucer me najvise nasmijao jedan komentar forumasa koji navija za united i rijec nafaka.Ajde da je dosao navijac Liverpoola Arsenala pa rekao City ima nafake.Hahahahaah.Dva finala lige prvaka na mrtvu srecu uzeli.Cuj neko Bayernu daje 2 gola iz kornera na kraju meca.I John Terry covjek od kamena se oklizne kod odlucujuceg penala.Ako to nije nafaka ne znam sta jest.Ma ne kad United dobije na taj nacin to je pobjednicki mentalitet ali kod drugih je nafaka. :? I na kraju ste reci koju posluku porati nego.WHY ALWAYS ME.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 23 jan 2012, 17:05

tevezito je napisao/la:Vazna pobjeda jucer sa kojom se ostalo na plus 3.Dakle bez posljedica barem sto se tice prvenstva prolazi se period bez Kompanyja.Slijedi gostovanje Liverpoolu u CC koje igraci mogu odigrati opusteno jer nece biti neka tragedija ako se ne udje u finale a i ja cu napokon moci gledat jedan mec Cityja onako opusteno.Nadao sam se nekom cudu pa da Obala Bjelokosti ispadne u grupi ali nista od toga, s obzirom na ove ekipe koje sam do sad gledao ne gine im finale.Jucer velika sreca i istina zasluzen penal za City.Sto se tice onog starta Super Maria nad Parkerom.Izgleda jako opasno.Ali su mi cudne dvije stvari Webb koji je bio jako blizu dogadjaja ne reaguje te jos cudnije da nikakve reakcije nema od Parkera ili od nekog igraca Spursa u momentu tok dogadjaja.Sto se tice njegove eventualne kazne postoje dvije solucije.Ako Webb izjavi da je to vidio i da nije smatrao da je namjerno to Mario uradio od eventualne kazne nece biti nista.Ukoliko Webb kaze da nije vidio taj detalj tada savez moze eventualno donijeti kaznu.Ja vjerujem da kazne nece biti jer je savez vec suspendovao Kompanyja bez razloga i sad ce oni izvrsiti kompenzaciju i Mario nece dobiti kazne.To je moje misljenje koje ne mora biti tacno.Ali jucer me najvise nasmijao jedan komentar forumasa koji navija za united i rijec nafaka.Ajde da je dosao navijac Liverpoola Arsenala pa rekao City ima nafake.Hahahahaah.Dva finala lige prvaka na mrtvu srecu uzeli.Cuj neko Bayernu daje 2 gola iz kornera na kraju meca.I John Terry covjek od kamena se oklizne kod odlucujuceg penala.Ako to nije nafaka ne znam sta jest.Ma ne kad United dobije na taj nacin to je pobjednicki mentalitet ali kod drugih je nafaka. :? I na kraju ste reci koju posluku porati nego.WHY ALWAYS ME.
Sreća prati hrabre.. :D
Takodjer sam cuo da smo i prvi trofej lige prvaka uzeli nakon veoma cudne utakmice.. :D

Edit : Kako se moglo i očekivati, Takmičarska komisija RFEF-a (Fudbalskog saveza Španije) potpuno je izignorisala moment prve utakmice četvrtfinala Kupa kralja između Real Madrida i Barcelone (1:2) u kojem je Pepe s očitom namjerom nagazio ruku Lea Messija koji se nalazio na zemlji! To znači da je Pepe za svoj divljački čin prošao nekažnjeno!
Za sličnu akciju koju je jučer "izveo" nad Scottom Parkerom iz Tottenham Hotspura, igrač Manchester Cityja Mario Balotelli je dobio četiri utakmice kazne!

Ovo sam nasao na barcinom fanpageu na fbu (BiH)..

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 jan 2012, 20:08

henrywinter
Balotelli charged for stamping on Parker. No surprise. Four-game ban awaits. #mcfc.

...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

madrileno
Kontakt:

Post Postao/la madrileno » 23 jan 2012, 22:56

http://www.24sata.info/sport/fudbal/843 ... rkera.html" onclick="window.open(this.href);return false;

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 23 jan 2012, 22:57

Balotelliu treba zabraniti igrati nogomet dozivotno...nakon krvničkog starta na Scotta Parkera.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 24 jan 2012, 00:45

Zasluzeno lik je bezobrazan pravo i treba ga opet kaznit ocigledno da ne uci iz proslih gresaka ali ono sto je napravio vidi se iz aviona da je namjerno to uradio i zato ga i treba ovako kaznit.

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 24 jan 2012, 08:12

šta Spursima vrijedi što je on kažnjen 4 utakmice, volio bi da je prošao nekažnjeno
Audere est Facere

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: JackW, Venom i 5 gostiju.