Citirat ću ti Bianconera:"Voli Juventus i mrzi inter".
Mi baš stari pored ovih mladih Juventina.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
MAURO U SREDINI,JA SAM GA ZAMRZIO ONDA KADA SE SMIJAO CAPELLU KADA GA JE OVAJ NA ANFIELDU IZVADIO NAKON 10 MIN IGRESoloJuve26 je napisao/la:Evo da ija pokusam dodati svoj sastav od kako sam poceo navijati ... ima tu dosta igraca koji bi trebali biti medju prvi al uvijek ima neki posebni ,, idemo ovako...
Supermen (Buffon)
Thuram Ferara Cannavaro Zambrotta
Camoranesi Davids Zidane
Nedved
Alex Trezeguet
..
I nadam se danas neki dolazak i neke odlazke... jedva cekam tekmu s Romom...
Forza Juve
PO MENI ASTORI JE JADAN OD NAJBOLJI ODBRAMBENIH IGRACA LIGE,STRASNO IGRABianconeri1988 je napisao/la:Šta je ba ovo!?![]()
Guarin danas potpisuje, a ne Caceres, tako barem kaže Guarinov agent, 4 miliona sad i 7 na ljeto...
Pa ko će nam igrati u odbrani dragi Marotta!? Neće valjda neki Astori iz Cagliarija...
Oni iz Seville neće da puste Caceresa ispod 10 miliona i pita, samo mi fali da na kraju ne dođe nijedan od ove dvojice...
Joj, joj,joj, bezveze me zaboli glava na sabahu.
TEK SADA DOSAO KUCI,BIO U CITAONICI PA KASNIMBianconeri1988 je napisao/la:Dobar je Astori, ali Caceres je bolji, u tome je poenta, mada bi nas Astori vrlo vjerovano koštao manje. Caceres ima prednost u odnosu na ostale jer može dobro pokriti sve pozicije u odbrani kako na štoperu tako i na lijevom ili desnom beku, njemu je svejedno, igra šta mu se kaže.
A ta izjava Guarinovog agenta se vrti jutros od 10 sati, pa evo još uvijek ništa zvanično, ima još nade za Caceresa.![]()
Sumnjam da bi Toni mogao pratiti ovaj ritam koji igramo svaku utakmicu, nije on fizički toliko izdržljiv, vidiš da nijedan igrač ne prestaje da trči, nema hodanja.
Ne brani mi ga matere ti, odigrao dvije tekme dobro, odmah najboljiSoni je napisao/la:De Ceglie je nedodirljiv sta vam je, nema nista od Caseresa.
harebianconero je napisao/la:Jestel primjetili kako De Ceglie ide agresivno na svaku loptu, ucio od Chiellinija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.