Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Toxicity
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Toxicity » 23 jan 2012, 15:13

L_blancos je napisao/la:Moze se samo skinuti kapa Bielsi na sinocnjoj postavci ..
Nevjerovatno je da su u ekipi koja je sinoc istrcala jedino Iraola i Iraizoz iznad 30,ostali su svi do 25 godina.. Koliko ja znam nisu u nekoj krizi pa bi ostanak sadasnjeg kadra trebao biti prioritet,+ su u trci za Aduriza,igraca koji bi bio savrsen djoker..
Da je Real dobio 1-0 ja bih bio prezadovoljan,bas zbog cinjenice sto su igraci uzdrmani poslije poraza od najljuceg rivala..
Toliko smo navikli na ove poraze protiv Barce da vazda nabijemo idućeg protivnika koji nam dođe nakon njih :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 23 jan 2012, 15:16

Ja ne znam sto zvizde Mourinju navijaci Reala,cuo sam da je izjavio bice vam zao jednog dana..
Vi ste prvi sa 5 bodova prednosti ispred barce,istina je da ne mozete pobijediti barcu,ali sumnjam da bi to iko uspio uraditi,jos pogotovo kad se igraju 2 utakmicu..
Bas me interesuje kad bi navijaci reala mogli birati trenera,koga bi izabrali.. :D

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 jan 2012, 15:26

Narin je napisao/la:Ja ne znam sto zvizde Mourinju navijaci Reala,cuo sam da je izjavio bice vam zao jednog dana..
Vi ste prvi sa 5 bodova prednosti ispred barce,istina je da ne mozete pobijediti barcu,ali sumnjam da bi to iko uspio uraditi,jos pogotovo kad se igraju 2 utakmicu..
Bas me interesuje kad bi navijaci reala mogli birati trenera,koga bi izabrali.. :D
Guardiola 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 23 jan 2012, 16:01

Narin je napisao/la:Ja ne znam sto zvizde Mourinju navijaci Reala,cuo sam da je izjavio bice vam zao jednog dana..

ma debili,koga god da izaberu ,slabiji je od Mourinha ;)

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 23 jan 2012, 16:15

Sinoc nisam mogao gledati tekmu pa me zanima kako su odigrali Kaka i Ozil?
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 jan 2012, 16:27

Raul7 je napisao/la:Sinoc nisam mogao gledati tekmu pa me zanima kako su odigrali Kaka i Ozil?
Najbolji.Oni moraju biti naši Messi i Iniesta :cry:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 23 jan 2012, 16:57

LBJ MVP je napisao/la:
Raul7 je napisao/la:Sinoc nisam mogao gledati tekmu pa me zanima kako su odigrali Kaka i Ozil?
Kaka i Ozil su najinteligentiji igraci u Realu i moraju zajedno igrati. Al et bitno je da je CR nedodirljiv ma kako god da igrao

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 23 jan 2012, 17:05

Raul7 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Kaka i Ozil su najinteligentiji igraci u Realu i moraju zajedno igrati. Al et bitno je da je CR nedodirljiv ma kako god da igrao
sta sve covjek moze ovdje procitat :D ako je ko inteligentan to su ozil ,di maria,xabi alonso ! kakav crni kaka jbt,pa taj ne zna sta ce s loptom kad mu je u nogama.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 23 jan 2012, 17:11

Reci da se salis il' zovem hitnu. :roll:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 jan 2012, 17:13

tyler durden je napisao/la:
sta sve covjek moze ovdje procitat :D ako je ko inteligentan to su ozil ,di maria,xabi alonso ! kakav crni kaka jbt,pa taj ne zna sta ce s loptom kad mu je u nogama.
Ozil i Kaka su igrači s najviše inteligencije,talenta,potencijala i svega ostalog u Madridu 8-) Nadam se da će doći neki trener koji će uspjeti to izvući iz njih.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 23 jan 2012, 17:14

A_d_0 je napisao/la:Reci da se salis il' zovem hitnu. :roll:
vuces batine vec dugo Ado ;) 8-)
LBJ MVP je napisao/la:
Ozil i Kaka su igrači s najviše inteligencije,talenta,potencijala i svega ostalog u Madridu 8-) Nadam se da će doći neki trener koji će uspjeti to izvući iz njih.
Ozil da , Kaka ne ;)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 23 jan 2012, 17:15

Slazem se da svako imao svoje misljenje, al ovo tvoje izaziva smijeh. Kaka ne da je mozda najinteligentniji igrac Reala uz Ozila, vec ga strucnjaci svrstavaju u najinteligentnije veznjake posljednje 2 decenije.
Zadnja izmjena: A_d_0, dana/u 23 jan 2012, 17:20, ukupno mijenjano 2 puta.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 23 jan 2012, 17:17

Kako se moglo i očekivati, Takmičarska komisija RFEF-a (Fudbalskog saveza Španije) potpuno je izignorisala moment prve utakmice četvrtfinala Kupa kralja između Real Madrida i Barcelone (1:2) u kojem je Pepe s očitom namjerom nagazio ruku Lea Messija koji se nalazio na zemlji! To znači da je Pepe za svoj divljački čin prošao nekažnjeno!
Za sličnu akciju koju je jučer "izveo" nad Scottom Parkerom iz Tottenham Hotspura, igrač Manchester Cityja Mario Balotelli je dobio četiri utakmice kazne!

Evo sa Barcinog fan pageu na fbu.. :D
Ali opet mislim da Pepe nece igrati protiv Barce u srijedu..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 jan 2012, 17:22

@tyler dobro trolaš ;)
@Narin Pepe polako gubi mjesto u ekipi.U sredini je potpuno beskoristan,a mladi Varane ima potencijal da ostavi dubok trag u historiji Madrida i svjetskog fudbala.Zajedno s Ramosom bi mogao postati jedan od legendarnih stoperskih tandema.I Ramos je još mlad :D

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 23 jan 2012, 17:22

Narin je napisao/la:Kako se moglo i očekivati, Takmičarska komisija RFEF-a (Fudbalskog saveza Španije) potpuno je izignorisala moment prve utakmice četvrtfinala Kupa kralja između Real Madrida i Barcelone (1:2) u kojem je Pepe s očitom namjerom nagazio ruku Lea Messija koji se nalazio na zemlji! To znači da je Pepe za svoj divljački čin prošao nekažnjeno!
Za sličnu akciju koju je jučer "izveo" nad Scottom Parkerom iz Tottenham Hotspura, igrač Manchester Cityja Mario Balotelli je dobio četiri utakmice kazne!

Evo sa Barcinog fan pageu na fbu.. :D
Ali opet mislim da Pepe nece igrati protiv Barce u srijedu..
Slicnu ?
Ja,vrajt.. :D

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 23 jan 2012, 17:37

A_d_0 je napisao/la:Slazem se da svako imao svoje misljenje, al ovo tvoje izaziva smijeh. Kaka ne da je mozda najinteligentniji igrac Reala uz Ozila, vec ga strucnjaci svrstavaju u najinteligentnije veznjake posljednje 2 decenije.

Kaka je mozda bio najinteligentniji igrac Milana, dok u Realu on to definitivno nije. Sto pokazuje sama njegova igra.

@LBJ MVP

ne trolam uopste, trolanje je ovaj tvoj post iznad koji kaze ovo za Ozila(u njegovom slucaju ok) i Kaku "Nadam se da će doći neki trener koji će uspjeti to izvući iz njih."

;)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 23 jan 2012, 18:22

A_d_0 je napisao/la:Slazem se da svako imao svoje misljenje, al ovo tvoje izaziva smijeh. Kaka ne da je mozda najinteligentniji igrac Reala uz Ozila, vec ga strucnjaci svrstavaju u najinteligentnije veznjake posljednje 2 decenije.

Kaka je mozda bio najinteligentniji igrac Milana, dok u Realu on to definitivno nije. Sto pokazuje sama njegova igra.

@LBJ MVP

ne trolam uopste, trolanje je ovaj tvoj post iznad koji kaze ovo za Ozila(u njegovom slucaju ok) i Kaku "Nadam se da će doći neki trener koji će uspjeti to izvući iz njih."

;)
Hoces da kazes da je neki igrac inteligentniji od Kake' il da je ovaj "naglo oglupio"?

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 23 jan 2012, 19:29

slika

[youtube][/youtube]
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 23 jan 2012, 22:53

[youtube][/youtube]

Vodja ekipe, jednostavno zvijer 8-)

StevieM
Kontakt:

Post Postao/la StevieM » 24 jan 2012, 00:29

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.