ma nema veze, nebitnopile87 je napisao/la:Zasto fizicki nemoguce ne kontam ? Meni nije cista logika...seven je napisao/la:fizički nemoguće, zdrav razum i čista logika, ko ne vjerije neka broji sa slika

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ma nema veze, nebitnopile87 je napisao/la:Zasto fizicki nemoguce ne kontam ? Meni nije cista logika...seven je napisao/la:fizički nemoguće, zdrav razum i čista logika, ko ne vjerije neka broji sa slika
šta te briga šta imam s tim, ovo nije "vaša" tema nego članova ss.ba forumaAvanes je napisao/la:Svi imaju svog UPS-a i svi UPS-ovi se naklate na nasu temu.
I da prima 2.000 sta ti imas s tim?
" onclick="window.open(this.href);return false;seven je napisao/la:šta te briga šta imam s tim, ovo nije "vaša" tema nego članova ss.ba forumaAvanes je napisao/la:Svi imaju svog UPS-a i svi UPS-ovi se naklate na nasu temu.
I da prima 2.000 sta ti imas s tim?
" onclick="window.open(this.href);return false;seven je napisao/la:ne možemo svi imati isto mišljenje treba poštovati i drugačije stavove a ne odmah napadati i vrijeđati, valjda možemo toliko, ako svi mislimo isti znači da ne mislimo dovoljno
Evo ja cu se slozit da nije niko bio! Al daj mi obijasni sto je nemoguce fizicki da bude 12 000 ljudi?seven je napisao/la:ma nema veze, nebitnopile87 je napisao/la:Zasto fizicki nemoguce ne kontam ? Meni nije cista logika...seven je napisao/la:fizički nemoguće, zdrav razum i čista logika, ko ne vjerije neka broji sa slika, evo složiću se da je bilo po 20 000
pa koliko prima sjeverna tribina bez one zdenke a koliko jug, pred sobom imam neke građevinske podatke o stadionu Grbavica pa sad gledaj kako ćeš slagati[/quote][/quote][/quote][/quote][/quote]seven je napisao/la:[quote="pile87]Evo ja cu se slozit da nije niko bio! Al daj mi obijasni sto je nemoguce fizicki da bude 12 000 ljudi?
sta je nasao se uvrijedjen !? pa prije nego li pocnes lupati ko Maxim po diviziji pogledaj podatke i statistiku, nezz cemu vodi ta tvoja tvrdnja evo da ti malo dočaram :seven je napisao/la:Hoomer je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e budalopratis bh.fudbal i prilike u njemu koliko i ja američki fudbal, hajd pogledaj posjetu na Grbavici u utakmicama protiv Borca,Sarajeva,Širokog ili protiv Laktaša na proslavi titule prije nego ti se pocnu smijati ostali forumasi
nema potrebe za vrijeđanjem, ni u jednoj od pomenutih utakmica nije bilo 12 000
pa koliko prima sjeverna tribina bez one zdenke a koliko jug, pred sobom imam neke građevinske podatke o stadionu Grbavica pa sad gledaj kako ćeš slagati[/quote][/quote][/quote][/quote]seven je napisao/la:[quote="pile87]Evo ja cu se slozit da nije niko bio! Al daj mi obijasni sto je nemoguce fizicki da bude 12 000 ljudi?
pa koliko prima sjeverna tribina bez one zdenke a koliko jug, pred sobom imam neke građevinske podatke o stadionu Grbavica pa sad gledaj kako ćeš slagati[/quote][/quote]seven je napisao/la:[quote="pile87]Evo ja cu se slozit da nije niko bio! Al daj mi obijasni sto je nemoguce fizicki da bude 12 000 ljudi?
[/quote]avlami97 je napisao/la:pa koliko prima sjeverna tribina bez one zdenke a koliko jug, pred sobom imam neke građevinske podatke o stadionu Grbavica pa sad gledaj kako ćeš slagatiseven je napisao/la:[quote="pile87]Evo ja cu se slozit da nije niko bio! Al daj mi obijasni sto je nemoguce fizicki da bude 12 000 ljudi?
pa koliko prima sjeverna tribina bez one zdenke a koliko jug, pred sobom imam neke građevinske podatke o stadionu Grbavica pa sad gledaj kako ćeš slagati[/quote][/quote][/quote]seven je napisao/la:[quote="pile87]Evo ja cu se slozit da nije niko bio! Al daj mi obijasni sto je nemoguce fizicki da bude 12 000 ljudi?
Na sadašnjoj Grbavica je ukupno bilo postavljeno 8988 stolica (jug 3068; zapad 543 i sjever 5377), da bi se sa sjeverne tribine skinulo 950 stolica-zdenka, tako da je na Grbavici trenutno 8038 stolica. Znači da na sjeveru ima 4427 stolica i kapacitet sjevera je automatski povećan, kada su skinute stolice sa zdenke. Bez ikakve gužve na sjever može stati blizu 6000 navijača.mma_hz je napisao/la:avlami97 je napisao/la:pa koliko prima sjeverna tribina bez one zdenke a koliko jug, pred sobom imam neke građevinske podatke o stadionu Grbavica pa sad gledaj kako ćeš slagatiseven je napisao/la:[quote="pile87]Evo ja cu se slozit da nije niko bio! Al daj mi obijasni sto je nemoguce fizicki da bude 12 000 ljudi?
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bvsic, samoFKS i 21 gost.