LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Imam ih i ja na tiketu..fin je dobitak,nadam se da ce se provuci 

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Pa sta je ovo , samo Kobe zna zabiti 

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Komedija se nastavlja u reziji klovna Brown-a
Serija gresaka
, izgleda Kobe treba pucati i 50 lopti
stvarno fatalne greske i sad ce mi neko reci da je Gasol dobro odigrao , kao all round jest po box-score , ali u stvarnosti
Fisher dozvoljava da mu igraci kampuju na liniji za tri poena , ma uzas sve skupa ovo je do trenera 

Serija gresaka

Brown nece jos dugo izdrzati na klupi Lakersa, a po meni on je najmanje za to kriv, jer izuzev Bryanta mi nemamo kvalitet u ekipi.
FO sto prije treba trejdovati Bynuma i Gasola dok su jos na "CIJENI" jer ukoliko nastavimo ovako dalje crno nam se pise. Po meni njih dvojcu treba iskoristiti kako bi dobili kvalitet u prvoj petorci i na klupi i nije nuzno da to bude neka NBA zvijezda - mislim kao sto je uradio Denver kada je trejdovao Anthony-a.
FO sto prije treba trejdovati Bynuma i Gasola dok su jos na "CIJENI" jer ukoliko nastavimo ovako dalje crno nam se pise. Po meni njih dvojcu treba iskoristiti kako bi dobili kvalitet u prvoj petorci i na klupi i nije nuzno da to bude neka NBA zvijezda - mislim kao sto je uradio Denver kada je trejdovao Anthony-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- BernardBarnjak
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Brown nece jos dugo izdrzati na klupi Lakersa, a po meni on je najmanje za to kriv, jer izuzev Bryanta mi nemamo kvalitet u ekipi.
ovo da sam ja napisao...

u pravu si drug.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Kobe - He is so god damn soft
Mike - I hear ya
Kobe Pau's ****ing soft
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Strasno sta se desava sa LA Lakersim...
11 takmica u nizu u kojoj nisu dostigli 100 koševa. Najduža im je to negativna serija još od sezone 2003/04 kada nisu u 12 dvoboja zaredom došli do “stotke“.

11 takmica u nizu u kojoj nisu dostigli 100 koševa. Najduža im je to negativna serija još od sezone 2003/04 kada nisu u 12 dvoboja zaredom došli do “stotke“.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma to uopšte nije bitno, *ebo te rekorde (samo su u dvije od početka sezone primili preko 100 p.).BigBen je napisao/la:Strasno sta se desava sa LA Lakersim...![]()
Bitna stvar je da nema igre protiv pravih protivnika. Malo su zamazali oči dobrim rasporedom sa puno domaćih utakmica i to protiv uglavnom prosječnih timova.
Mislim da će ovo ovako ići do All Star vikenda, a onda će se odlučiti hoće li se povući neki trade koji će omogućiti borbu za vrh ili će se ići u rekonstrukciju ekipe (po Denver modelu).
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
meni ovo vise lici na:CLS je napisao/la:
Kobe - He is so god damn soft
Mike - I hear ya
Kobe Pau's ****ing soft
"this guy is off man. f***ing pau's off."
Znal ko skontat sta je Brown rekao?

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Howard ne treba ovoj ekipi.Treba joj širina tu je Kobe koji je još uvijek najbolji igrač lige i sigurno bolji vođa i od LeBrona i Duranta,Bynum je solidan drugi igrač no tu je onda rupa.Gasol koliko god da izgledao dobar nije ni blizu onog Paua iz šampionskih sezona.Za njega i jednog nebitnog bi mogli dobit i 3 korisna igrača da popune rupe.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
E moj CLS, ne znas citat sa usana...
Bihfan, rekao je:
uaauuuuu, ye ye aaauu
Bihfan, rekao je:
uaauuuuu, ye ye aaauu

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ove bi lejkerse i vogosca dobila.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ma najveci problem uopste nije centarska pozicija dobar je Bynum, nama prije svega treba novi PG koji moze da zabije otvoren sut, igrac koji ce iskoristiti rupe koje Kobe stvara.LBJ MVP je napisao/la:Howard ne treba ovoj ekipi.Treba joj širina tu je Kobe koji je još uvijek najbolji igrač lige i sigurno bolji vođa i od LeBrona i Duranta,Bynum je solidan drugi igrač no tu je onda rupa.Gasol koliko god da izgledao dobar nije ni blizu onog Paua iz šampionskih sezona.Za njega i jednog nebitnog bi mogli dobit i 3 korisna igrača da popune rupe.
To ovi iz FO znaju i zato su pokusali dovesti Paula. Blake je nako prosjecan play, igra toplo-hladno a to je premalo za prvu petorku Lakersa.
Medjutim ja se jos nesekiram previse jer sam nekako uvjeren da ce ova ekipa kad tad napraviti seriju pobjeda i tako se vratiti u vrh, nesto slicno kao prosle sezone kad se Bynum vratio.
hahahah je jesam los ne znam da citamEdin TM87 je napisao/la:E moj CLS, ne znas citat sa usana...
Bihfan, rekao je:
uaauuuuu, ye ye aaauu

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
http://games.espn.go.com/nba/tradeMachi ... Id=7x2lc37" onclick="window.open(this.href);return false;
Zao mi Kobia iz srca, ova ce ga zena raskucitiNakon što je u prosincu prošle godine 29-godišnja Vanessa Bryant objavila da se razvodi od supruga Kobea Bryanta, uskoro bivši supružnici su sada započeli sa podjelom imovine te se tako finaliziranje razvoda bliži kraju.
A kako Kobe i Vanessa prije braka nisu potpisali predbračni ugovor, već se sada čini da će poznati košarkaš to jako zažaliti. Tako Los Angeles Times izvještava da su sve tri kuće koje 33-godišnji Kobe posjeduje prebačene u Vanessino vlasništvo, tako da je poznati košarkaš praktički postao beskućnik. Vrijednost kuća, koje se nalaze u kalifornijskom gradu Newport Beach, se procjenjuje na 19 milijuna dolara.
No to nije sve, jer pošto predbračni ugovor nije nikada potpisan, po zakonima savezne države Kalifornije Vanessa ima pravo na pola od 150 milijuna dolara, koliko je Kobe 'težak', tako da su kuće vjerojatno samo početak 'nestajanja' Bryantovog imetka.
Bryant je inače Vanessu upoznao 1999., kad je imao 21 godinu, dok je ona

Kakva igra, zadnje tri glatko zijanili, osim ove protvin Indiane. Mora se nesto podhitno mjenjati, mogao bi play off doci u pitanje...Ma to uopšte nije bitno, *ebo te rekorde (samo su u dvije od početka sezone primili preko 100 p.).
Bitna stvar je da nema igre protiv pravih protivnika. Malo su zamazali oči dobrim rasporedom sa puno domaćih utakmica i to protiv uglavnom prosječnih timova.
Mislim da će ovo ovako ići do All Star vikenda, a onda će se odlučiti hoće li se povući neki trade koji će omogućiti borbu za vrh ili će se ići u rekonstrukciju ekipe (po Denver modelu).
Malte ne ista ekipa kao prije dvije godine, osim Odoma I Brown, a ovako lose partije.

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Necu da zvucim rasisticki al imate previse bijelaca . To je mozda razlog lose igre
U jednog lika jedno oko gleda u Atlantu a drugo u Filadelfiju
drugi opet mjenja ime
treci hebe koga stigne al makar zna igrati
drugi opet mjenja ime
Thomas Müller - Fußballgott
Brown se po medijima vise brine koju ce kaznu dobiti Griffinu zbog poteza u proslom okrsaju sa Clippersima, nego kako ce poboljsati igru ekipe.
Majko draga sta dva IDIOTA uradise od Lakersa. Bilo bi smijesno da nije zalosno.
Inace Robert Horry je jucer izjavio da je Phil Jackson glavni krivac sto su se posvadjali Bryant i O`Neal - odnosno da je on zapoceo tu svadju.

Majko draga sta dva IDIOTA uradise od Lakersa. Bilo bi smijesno da nije zalosno.
Inace Robert Horry je jucer izjavio da je Phil Jackson glavni krivac sto su se posvadjali Bryant i O`Neal - odnosno da je on zapoceo tu svadju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Upravu si treba im vise crnaca.don_burza je napisao/la:Necu da zvucim rasisticki al imate previse bijelaca . To je mozda razlog lose igre
drugi opet mjenja ime
What do you call a bench full of white guys? The NBA

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.