FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nema razloga za brigu,Sarajevo prolazi 100 %,,moje peto i po culo nikad ne grijesi 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
- Kontakt:
Ne znam da li znate,ali pogledajte ko vam sudi sutra u Rumuniji:
Referee
Duarte Nuno Pereira Gomes (POR)
Ako ima neko kojima nije jasno,Cluj je više portugalska ekipa,samo što se nalaze na teritoriji Rumunije,pola ekipe su rumuni,trener isto,a važe kao i filijala Benfike.
Čudi me pa neko iz rukovodstva Sarajeva nije uložio žalbu na delegiranje sudija iz Portugala.
Referee
Ako ima neko kojima nije jasno,Cluj je više portugalska ekipa,samo što se nalaze na teritoriji Rumunije,pola ekipe su rumuni,trener isto,a važe kao i filijala Benfike.
Čudi me pa neko iz rukovodstva Sarajeva nije uložio žalbu na delegiranje sudija iz Portugala.
Dok je BOSANACA I HERCEGOVACA,ovim forumom neće vladati rušitelji REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!!
Vjerovatno si htio reci portugalcipresley_sa je napisao/la:Ne znam da li znate,ali pogledajte ko vam sudi sutra u Rumuniji:
Referee

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Da da mislio sam portugalci... greska malo pomijesali mi se ovi cigani,isti su..
iako nisam navijač sarajeva,realno svim srcem cu navijati za vas iako bi mi onda valjalo da prozivljavam razne zajebancije... 

Dok je BOSANACA I HERCEGOVACA,ovim forumom neće vladati rušitelji REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!!
Ajmo momci jos jednom pa da nastane haos u nasem gradu obradujte nas jos jednom svi ko jedan sutra! Ko ce docekati sutrasnji dan!
- antipolitikaa
- Kontakt:
Da nismo jedini mi koji bi radije na TV-u gledali Sarajevo, Zrinjski i Slaviju, potvrđuju brojni mailovi upućeni na našu adresu u kojem naši posjetitelji izražavaju negodovanje zbog ovakvog maćehinskog odnosa državne televizije, ali i tekst pod naslovom Domaće je najgore objavljen u današnjem Avazu, u kojem između ostalog stoji da je zaista nevjerovatno da gledaoci u BiH, navijali za Sarajevo ili ne, neće moći gledati utakmicu koja će možda ući u historiju našeg sporta. Nevjerovatno je da državna televizija baca naše pare na putovanje reportera na Svjetsko atletsko prvenstvo u atletici, a da ne može platišama pretplate osigurati utakmicu koja nas se tiče mnogo više od spola Caster Semenije.
Krivac stanuje u Sivom domu na Alipašinom Polju i odlučuje šta je nama važno, a šta nije. Za šta ima para, a za šta nema. Eto, sada znamo za šta nema para. Zato uzmite kokice, prebacite na Zvezdu, ako je bude, i zamislite da je Sarajevo, a u poluvremenu provirite da li je Pedro otrovao punicinog psa. I ni slučajno ne zaboravite odvojiti novac za pretplatu.
s jednog drugog portala,sramota ,kao sto pise pred povjesnim uspjehom a ljudi u bih ne mogu pratit,e moj belmine sta nam radis!
Krivac stanuje u Sivom domu na Alipašinom Polju i odlučuje šta je nama važno, a šta nije. Za šta ima para, a za šta nema. Eto, sada znamo za šta nema para. Zato uzmite kokice, prebacite na Zvezdu, ako je bude, i zamislite da je Sarajevo, a u poluvremenu provirite da li je Pedro otrovao punicinog psa. I ni slučajno ne zaboravite odvojiti novac za pretplatu.
s jednog drugog portala,sramota ,kao sto pise pred povjesnim uspjehom a ljudi u bih ne mogu pratit,e moj belmine sta nam radis!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
SRCE NA TEREN.To je rjesenje u svakoj prethodnoj evropskoj utakmici bilo.SRCE NA TEREN je recept i sutra u revansu.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.
Kad sutra u srcu Pensilvanije zagrmi naša pjesma, ko može ostati imun na onakvu podršku da ne ostavi krv i znoj na terenu?!! J*bo cigane, hoćemo grupnu fazu europalige!!!
DAO BIH MILIJARDU DOLARA ZA JEDAN SEKUND SA HORDAMA
Kad bi se proveo anex 7 dejtonskog mirovnog sporazuma svi na svoje mali seljo bi ostao bez navijača u gradu Sarajevu
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
presley_sa je napisao/la:Ne znam da li znate,ali pogledajte ko vam sudi sutra u Rumuniji:
Referee
znamo

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
eeeeeee
decko me poslo da provjerim gdje moze da gleda utakmicu sutra, i nadjoh vas...je li ova stranica sigurna http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... e=football , i da li ima jos nekih rezervnih stranica, u slucaju ako ova ne radi?
hvala vam mnogo
decko me poslo da provjerim gdje moze da gleda utakmicu sutra, i nadjoh vas...je li ova stranica sigurna http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... e=football , i da li ima jos nekih rezervnih stranica, u slucaju ako ova ne radi?
hvala vam mnogo
ako ova nebude radila nece radit ni jedna ova je naj bolja ja sve utakmice pratim tu i kad repka igraabcdef je napisao/la:eeeeeee
hvala vam mnogo
a ako imas digitalnu imas preko thora digi kanal ce prenosit al kombinovan prenos sa jos 2 utakmice kosto je prenosijo i kad su na kosevu igraliabcdef je napisao/la:eeeeeee
hvala vam mnogo
hvala na brzom odgovoru, nadam se da ce sve proci sutra u redu 
pozdrav

pozdrav
mislis transilvanije ?heryerde je napisao/la:Kad sutra u srcu Pensilvanije zagrmi naša pjesma, ko može ostati imun na onakvu podršku da ne ostavi krv i znoj na terenu?!! J*bo cigane, hoćemo grupnu fazu europalige!!!

You are someone else I am still right here
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
sutra mi u ovo vrijeme slavimo prolazak u grupnu fazu europske lige 

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Bog te čuo !!!Mirza_Hordas je napisao/la:sutra mi u ovo vrijeme slavimo prolazak u grupnu fazu europske lige

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Na kanalu DIGIsport plus bice prenos. A u 21 sat prenose aek. Tako da mislim da ce od 18.45 prenositi samo cluj - sarajevo. IMAM NEKI DOBAR PREDOSJECAJ DA CEMO SUTRA U OVO VRIJEME SLAVITI.AKOBOGDA
http://tv-online-channels.com/online-tv ... ls-24.html evo stranice na kojoj imate digi sport kanal
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
na ovoj stranici imate i sport.ro i sport.club kanale jedan ce prenosit samo morate skinut sopcast jer bez njega nemozete gledatanes78 je napisao/la:http://tv-online-channels.com/online-tv ... ls-24.html evo stranice na kojoj imate digi sport kanal
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ANamelessGhoul, BeYaZ, deda, Evander, Haksss, inzomni, kupus army, ledesma, LegendKiller, mercurial, miguelramos, r3m1, rimljanin90, stokastoka23, ubipara, USB, Venom, ZaZelju i 197 gostiju.