Kao sto James rece nemamo igraca ni da sastavimo dvije ekipe na treningu da odigramo izmedzu sebe.
Losa ekipa i odbrana znaci samo blamaza i golmana.
Zato je i James kobajagi povrijedzen.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jeste propao dok ga ne preuzmu ovi iz Dubajia...a to je kroz narednih 30 dana....pita cu te onda jesi li promjenio misljenjeharishp je napisao/la:Ma Portsmoth je propao ko zeton.Kompletna ekipa treba da se rasproda.A nikakvih kes injekcija nema.
Kao sto James rece nemamo igraca ni da sastavimo dvije ekipe na treningu da odigramo izmedzu sebe.
hahah pa ti i neznas citati, james kuka sto ih ima viska a ne manjkaa hahjahaharishp je napisao/la:Ma Portsmoth je propao ko zeton.Kompletna ekipa treba da se rasproda.A nikakvih kes injekcija nema.
harishp je napisao/la:Ma Portsmoth je propao ko zeton.Kompletna ekipa treba da se rasproda.A nikakvih kes injekcija nema.
Klubovi se kupuju i prodaju.a kupuju ih oni sto imaju pare sta je tu sad ko biva nejasno.NoName je napisao/la:E sad je ovo sukob interesa. Za one koji ne znaju, Suleyman Al Fahim je predsjednik uprave Hydra Group, koja je večinski vlasnik Man. City-a. Ne znam baš na šta PL počinje ličiti sa ovim arapima, rusima, amerikancima, bilo je tu i tajlanđana i sl. Bezveze.
Potpis.harishp je napisao/la:Klubovi se kupuju i prodaju.a kupuju ih oni sto imaju pare sta je tu sad ko biva nejasno.NoName je napisao/la:E sad je ovo sukob interesa. Za one koji ne znaju, Suleyman Al Fahim je predsjednik uprave Hydra Group, koja je večinski vlasnik Man. City-a. Ne znam baš na šta PL počinje ličiti sa ovim arapima, rusima, amerikancima, bilo je tu i tajlanđana i sl. Bezveze.
Uostalom na osnovu novca ili ulaganja klub i postize uspijeh.
Iliti prazna puska ne puca.A on sad sto je Arap ili Rus niko im nije kriv sto drugi nemaju dovoljno novca ili interesa da uloze u to.
Ti si komunista??NoName je napisao/la:tražili smo kapitalizam i eto, sad ga imamo.
Dobro veče Kretenie!Žil Kretenie je napisao/la:Ti si komunista??NoName je napisao/la:tražili smo kapitalizam i eto, sad ga imamo.
Super su utakmice, sve je to OK. Razumijem taj aspekt. Isto kao što je u bivšoj jugi bilo super dok je bio Marković a on je zapravio rušio državu iznutra a svi znamo kako se sve to završilo, ekonomski mislim, ne na rat. E tako će i ovo biti, imat ćemo par klubova koji drmaju a ostalih neće biti ni na mapi.Genghis je napisao/la:I ti si upravu, donekle. Ako krene tim putem onda ce se sigurno smisliti nesto, Platini je ionako "kivan" na to "preseravanje" ... Inace fudbal svake godine samo dobija na kvaliteti , mecevi su (barem meni) iz godine u godinu interesantniji, tako da se manje-vise sve svelo na odbrojavanje dana do sledeceg vikenda ili uskoro utorka-srijede, a i cetvrtkom se zna naci dobra tekma.
Sto se tice Engleza , njih jadne niko nista ne pita, pare cine svoje. Eto sad uzmi za primjer navijace Livpoola koji mole boga da ih kupi neki arap da i oni napokon dodju do neke finansijske injekcije.
Englez bi **** pojeo za deset funti to je vazda bilo.Eto u kojem smijeru ideNoName je napisao/la:U pravu ste vas dvojica, al samo donekle. Ne mislim da je generalno dobro za fudbal da se sve više pretvara isključivo u biznis i gubi na ljepoti a sve više liči na rovovsku borbu, gdje je sve isprogramirano. Ali, tražili smo kapitalizam i eto, sad ga imamo.
Zamislite, recimo, da se Man. City bori za prvaka. Šta mislite da li će recimo Portsmouth koji će realno biti u sredini tabele za sada pustiti građane a sa druge strane maksimalno zapeti protiv konkurenata City-a. Ili recimo, moguće je da neki igrač iz Portsmoutha namjerno povrijedi nekog od najboljih igrača iz konkurenata Citya ili slično. Čudan je biznis danas, ne preza se ni od čega a pogotovo kad se radi o vlasnicima koji dolaze iz zemalja nerazvijene demokratije.
Da malo dramatizujem: Po ovim pravilima Fahim ili Abramović mogu kupiti sebi još pokoji tim pa da njih dvojica budu vlasnici pola klubova iz PL. Onda bi PL ličila na pravu partiju šaha a glavni menadžeri Fahimovih i Abramovičevih ispostava u Engleskoj bi bili neki matematičari koji su na ti sa kombinatorikom.
Ono što mene čudi jesu ovi tradicionalisti, Englezi. Da oni ovo dopuštaju da ovo sve ide u ovom smjeru, to je meni glupo ali eto, može se naći opravdanje. A kamo to vodi to ostaje da vidimo.
Pozdrav.
miralem444 je napisao/la:
U formi sam
- Željno očekujem da dobijem pravo nastupa za BiH. Dolazim u ponedjeljak. Nadam se da će sve biti uredu i da će se papiri srediti. Moja je velika želja državni dres i ne bi bilo nikog sretnijeg od mene da se ovo što prije završi na opšte zadovoljstvo.
Na pripreme dolazim da branim. U formi sam i želim se pred selektorom pokazati u najboljem svjetlu - govori Begović.
EDIT: ja neznam saom sto sam citiro ovaj post...xD..Zvijer10 je napisao/la:Evo izgleda da je Asmir poslan u Yeovil Town(League One) to jeste druga liga. Evo linka
http://www.football.virginmedia.com/pag ... 48,00.html
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, zastitaIdentiteta i 21 gost.