FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hoomer

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hoomer » 22 jan 2012, 15:14

Mali pitići se digli :lol: gledam spominju extra pojačanje da im dolazi, ja pogledam kad ono Edin Husić u pitanju :mrgreen:

1. http://sportsport.ba/bh_fudbal/husic-ze ... eljo/69787" onclick="window.open(this.href);return false;
2. http://www.transfermarkt.de/de/nk-karlo ... 10314.html" onclick="window.open(this.href);return false;

momak prvi na listi odlaska u Karlovcu i to u Želju :D ma ako Bekrić dodje ne treba nam relano samo bi pravio gužvu u svlačionici isto Savić zato je Savić i otišao :lol: :mrgreen:
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 jan 2012, 15:32

Plivadon vjeruj mi Zelji kao i nama i Borcu.... Trebaju 100x bolji igraci nego sto posjedujemo.Suludo je pricati o grupnoj fazi jer i sam si vidio sta se desilo ove godine nama i vama :cry:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

harson
Kontakt:

Post Postao/la harson » 22 jan 2012, 15:42

nime_tm87 je napisao/la:
deyo je napisao/la:
mirsoalfakat je napisao/la:slika

Dresovi za sezonu 2012/13 :D
:roll:
de ba

slika
Jako dobri dresovi nadam se da ce nam macron obnoviti malo dresove jer onaj font qrcu nevalja. A ni kvaliteta stampe (CODE) nije na nekom nivou tako da..
koliko kostaju ovi dresovi???
i gdje se mogu kupit

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 22 jan 2012, 15:55

Mogu se kupiti u svim bolje opskrbljenim apotekama.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 22 jan 2012, 15:59

90 KM plavi salon...

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 22 jan 2012, 16:11

nime_tm87 je napisao/la:90 KM plavi salon...
Ma tih dresova uopste nema ba sta vam je, prvi dres je skica il ti ga želja navijača da izgleda tako a drugi su mogući dresovi za sljedecu sezonu, postoje dakle plavi ili bijeli dres isti oni prvog tima i onaj jubilarni povodom 90.godina znam samo da je ovom jubilarnom cijena sad 80KM a bila je cini mi se 90 ili 100KM :D
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 22 jan 2012, 16:37

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: prvo nyema nije bio doveden za DMF, vec za stopera, silom prilika je otisao na DMF i tu se fenomenalno snasao(za nasu ligu) i on jeste kvalitetan igrac, ali za nasu ligu, u nekoj jacoj ligi, nevjerovatno je, koliko bi ga ljudi levatili, zna ispasti samo tako, ali ga vi/mi gotivimo zato sto je crnac i odma mislimo da je bolji od nasih igraca, a trenutno, kakva je Zeljo sila, golman je potreban tu da popuni broj igraca na terenu :mrgreen:
I ne moze se porediti Adi sto je branio kod nas i Adi sto je branio u Sarajevu, da nije bilo Guše, pola nas bi dalo sve da imamo Adija na golu, toliko o tome
da doveden je za stopera, al pogledaj koja mu je prirodna pozicija bila ;) u njegovom bivšem timu........
Arogantni je napisao/la: Na kakvim si ti tabletama, on je jedini golman koji je uspio iz auta primit gol...
primio bi i ti da te prebaci onako tvoj igrac, da te zajebe, pogledaj ostale situacije..kako vadi vruc krompir :)
Sarajlijc@ je napisao/la:Plivadon vjeruj mi Zelji kao i nama i Borcu.... Trebaju 100x bolji igraci nego sto posjedujemo.Suludo je pricati o grupnoj fazi jer i sam si vidio sta se desilo ove godine nama i vama :cry:
Treba ti nova formacija, brži igrači i da su odlučniji...ništa više..pogledaj samo onaj makabi što smo igrali s njim na koševu :) da im nije medunjanina i onog napadača..**** bi bili ;) nego njih dvojca nekako se skontaše pa nam dadoše 2 :)

Đaba Amaru 4 5 1...to bgm slabo prolazi, nek se orjentiše na 4 4 2 ili 4 3 3 (riskantno, al bez rizika nema ni dobiti) pa nek udara pa da vidimo, je*eš ovo sad :) kad bi dobili bekrića mogla bi se sastavit' fina formacija za 4 3 3
............Golman............ ( ne znam vala kojeg da stavim )
Čolić Vasilić Bogičević Kvesić
...........Nyema...............
........Zeba....Bekrić.........
Bešlija.....Adilović.....Drakul

al da ne se?em sad puno, svi ćete ismijavat' odma ove formacije..nego uglavnom...treba nam Brz, dobar,stamenit napadač (pa nek ulozi malo para, ne može đaba) treba nam golman neki dobar, vitak, fleksibilan, visok i po mogućnosti odbrambeni igrač..ako zafali ili se neko povrijedi :)

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 22 jan 2012, 16:38

Hoomer je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:90 KM plavi salon...
Ma tih dresova uopste nema ba sta vam je, prvi dres je skica il ti ga želja navijača da izgleda tako a drugi su mogući dresovi za sljedecu sezonu, postoje dakle plavi ili bijeli dres isti oni prvog tima i onaj jubilarni povodom 90.godina znam samo da je ovom jubilarnom cijena sad 80KM a bila je cini mi se 90 ili 100KM :D
:lol: i drugi je skica ili želja navijača da izgleda tako,ali malo bolja skica :D
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 22 jan 2012, 16:45

Plivadon je napisao/la: ............Golman............ ( ne znam vala kojeg da stavim )
dobra ti ova formacija :D

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 22 jan 2012, 16:50

Plivadon je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: prvo nyema nije bio doveden za DMF, vec za stopera, silom prilika je otisao na DMF i tu se fenomenalno snasao(za nasu ligu) i on jeste kvalitetan igrac, ali za nasu ligu, u nekoj jacoj ligi, nevjerovatno je, koliko bi ga ljudi levatili, zna ispasti samo tako, ali ga vi/mi gotivimo zato sto je crnac i odma mislimo da je bolji od nasih igraca, a trenutno, kakva je Zeljo sila, golman je potreban tu da popuni broj igraca na terenu :mrgreen:
I ne moze se porediti Adi sto je branio kod nas i Adi sto je branio u Sarajevu, da nije bilo Guše, pola nas bi dalo sve da imamo Adija na golu, toliko o tome
da doveden je za stopera, al pogledaj koja mu je prirodna pozicija bila ;) u njegovom bivšem timu........
Arogantni je napisao/la: Na kakvim si ti tabletama, on je jedini golman koji je uspio iz auta primit gol...
primio bi i ti da te prebaci onako tvoj igrac, da te zajebe, pogledaj ostale situacije..kako vadi vruc krompir :)
Sarajlijc@ je napisao/la:Plivadon vjeruj mi Zelji kao i nama i Borcu.... Trebaju 100x bolji igraci nego sto posjedujemo.Suludo je pricati o grupnoj fazi jer i sam si vidio sta se desilo ove godine nama i vama :cry:
Treba ti nova formacija, brži igrači i da su odlučniji...ništa više..pogledaj samo onaj makabi što smo igrali s njim na koševu :) da im nije medunjanina i onog napadača..**** bi bili ;) nego njih dvojca nekako se skontaše pa nam dadoše 2 :)

Đaba Amaru 4 5 1...to bgm slabo prolazi, nek se orjentiše na 4 4 2 ili 4 3 3 (riskantno, al bez rizika nema ni dobiti) pa nek udara pa da vidimo, je*eš ovo sad :) kad bi dobili bekrića mogla bi se sastavit' fina formacija za 4 3 3
............Golman............ ( ne znam vala kojeg da stavim )

al da ne se?em sad puno, svi ćete ismijavat' odma ove formacije..nego uglavnom...treba nam Brz, dobar,stamenit napadač (pa nek ulozi malo para, ne može đaba) treba nam golman neki dobar, vitak, fleksibilan, visok i po mogućnosti odbrambeni igrač..ako zafali ili se neko povrijedi :)
Drakula ubacio, a Smajica izbacio :?
Ako bude golman dolazio onda mora biti bolji od Guse, a u PL trenuntno nema boljeg. Svi su u nivou sa Karicem i Bukvicem. Tako da nam i ni je potreban.

Evo i u Prijedoru se ozbiljno radi na stadionu, samo kod nas se ceka nesto.
NO PYRO NO PARTY

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 jan 2012, 17:21

Adilovic i Guso su jako slicni po kvaliteti ;)

Plivadon ma brate vi bi morali skoro citavu ekipu promjenit i tek onda pucat na grupnu fazu ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 22 jan 2012, 17:37

Sarajlijc@ je napisao/la:Adilovic i Guso su jako slicni po kvaliteti ;)

Plivadon ma brate vi bi morali skoro citavu ekipu promjenit i tek onda pucat na grupnu fazu ;)
Minimalno 5 igraca novih... kad bi se iz nase premijer lige napravila jedna ekipa tesko da bi mogla do grupne faze nekog takmicenja ,nazalost.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 jan 2012, 18:24

damirfile je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Adilovic i Guso su jako slicni po kvaliteti ;)

Minimalno 5 igraca novih... kad bi se iz nase premijer lige napravila jedna ekipa tesko da bi mogla do grupne faze nekog takmicenja ,nazalost.
upravo tako,jer su igraci prvve 4 ekipe na tabeli manje vise kvalitetom izjednaceni...tj limitirani i nebi nikada mogli izboriti grupnu fazu...al bi se sigurno casnije oprastali od evrope a ne peticama.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 22 jan 2012, 19:59

Loš je skauting kod ovih naših timova, bazira se samo na ove okolne državice :) ja to ne volim...eno olimpic doveo ono barcino dijete...nezz kakav je al kad je tamo bio mora valjat za naše lige i to 150%....vjeruj mi, da pošalju negdje skauta (ako ga i ima iko u našoj liGi) našli bi malu akademiju igrača koji su bolji od pola naših ( i to da djeca imaju oko 20tak godina)

Ja da imam nekako kontakt s amarom posl'o bi mu spisak dobrih golmana iz poljske (3) grčke (1) slovačka (1) slovenija (2) italija(4) danska (1)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 jan 2012, 20:06

Plivadon je napisao/la:Loš je skauting kod ovih naših timova, bazira se samo na ove okolne državice :) ja to ne volim...eno olimpic doveo ono barcino dijete...nezz kakav je al kad je tamo bio mora valjat za naše lige i to 150%....vjeruj mi, da pošalju negdje skauta (ako ga i ima iko u našoj liGi) našli bi malu akademiju igrača koji su bolji od pola naših ( i to da djeca imaju oko 20tak godina)

Ja da imam nekako kontakt s amarom posl'o bi mu spisak dobrih golmana iz poljske (3) grčke (1) slovačka (1) slovenija (2) italija(4) danska (1)
Sta ima "manager" koliko para toliko muzike.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 22 jan 2012, 20:08

Bukvic je jako dobar golman i treba ga forsirat , ako Bekric dodje mozemo igrat i bez golmana utakmice :mrgreen:

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 22 jan 2012, 20:21

Elegant je napisao/la:
Plivadon je napisao/la:Loš je skauting kod ovih naših timova, bazira se samo na ove okolne državice :) ja to ne volim...eno olimpic doveo ono barcino dijete...nezz kakav je al kad je tamo bio mora valjat za naše lige i to 150%....vjeruj mi, da pošalju negdje skauta (ako ga i ima iko u našoj liGi) našli bi malu akademiju igrača koji su bolji od pola naših ( i to da djeca imaju oko 20tak godina)

Dovoljno je sjetiti se Diallibe kako je došao u Želju, dok ga Meša nije preporučio bio je klinac sa ulice, vjerovatno bos i gladan ko i 99% Afrike, došao je kod nas odigrao dvije sezone i prodao se doduše za male pare i to zahvaljujuci prije svega tadasnjim ljudima u klubu, a evo ga sada igra u Belgiji i sebi obezbjedio egzistenciju, treba imati barem dvojicu skauta slati ih u Senegal,Nigeriju,Kongo itd. to je živa roba dovedeš ga za 0KM izvuces ga iz bijede dole pustis ga par sezona da odigra i prodas ga za dobre pare to je sve, čudi me sto Amar to ne radi ali eto ima on svoju viziju i vidjenje nekih stvari :D

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 22 jan 2012, 20:32

Elegant je napisao/la:

nisam "manager" samo imam informacije sa par foruma koje posjećujem..iz obične diskusije preraslo je u skauting i tako sam ih zapazio...klipovi slikice itd itd :)

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 22 jan 2012, 20:45

Proslijedite i meni kontakt od Amara, tražiću milju maraka od njega bar do 1. maja ako me može čekati.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 22 jan 2012, 20:51

sutra u 11h prozivka ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lokomotifa i 20 gostiju.