Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
Polo
-
Kontakt:
fera je napisao/la:berry pobjedio morecrafta i spasio karijeru... sad nek ga daju denisu tu borbu zelim vidjeti
nadam se da stojnic nece opet odabrati jako teske protivnike kao prosli put. mislim da bi berry bio najbolji za pocetak jer nije anonimus a nije ni vrhunski borac.
Valjda ne bira Denis protivnike?
Prvi je izgubio protiv Velasqueza zasluzeno a nije bio ni spreman spremo se svega 2 sedmice za tu tako tesku borbu a onu drugu protiv Struvea pobjedu dao njemu ubio ga ali nije imao srece.
-
Sarajlijc@
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijc@ » 22 jan 2012, 19:20
Citam u Ekspresu da ce Denis organizovati neku manifestaciju u Sa.Navodno treba da mu stigne kavez iz londona koji ce platiti 10.000 eura.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
mma_hz
-
Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:Citam u Ekspresu da ce Denis organizovati neku manifestaciju u Sa.Navodno treba da mu stigne kavez iz londona koji ce platiti 10.000 eura.
Taj kavez bi trebao biti u "sluzbi" kluba koji Denis ima namjeru otvoriti ..mma kluba eheh ..koliko znam nije niti za bilo kakvu manifestaciju..al naravno ako bude potreban siguran sam da ce ga Denis rado iznajmiti hehhe
P.S. naravno da Denis ne bira protivnike...kakve su to gluposti ...cccc

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
Sarajlijc@
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijc@ » 22 jan 2012, 19:35
Da li ce biti ista od tog kluba? Volio bih da se uclanim

-
Polo
-
Kontakt:
U Sarajevo ima vise klubova a eto taj Denisov bi sam po sebi postao popularan medju rajom pogotovu ako bi jos koga doveo iz Golden Glory-a na treninge i slicno.
-
mma_hz
-
Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:Da li ce biti ista od tog kluba? Volio bih da se uclanim

mislim da bi ti Pretorian (Edina Zrna) bio bolji jer tamo svi nasi ostali mma borci treniraju,al nezz dali sada primaju nove clanove...
Berin Balijagic,Tomislav Spahovic,Alen Dolicanin,Ermin Hodzic..donedavno Katica Sandin(sad je negdje u nekom Njemackom kampu..kao i Alija Tucak(al se vratio na maticni K1),Adnan Mutap..
znaci sve sto vrijedi u ovog gradu trenira u Pretorianu il su trenirali...a tamo naravno imas i dosta amatera pa mozes s njima poceti...
kod Stojnica mislim da ce dolaziti mnogi koji vec imaju podloge iz raznih disciplina i ti ako vec nisi nesto dugo trenirao bilo box,k1 ,hrvanje ili dziu-dzicu nezz bas hoceli to biti mjesto za tebe..al et ehhe
P.S. do sada jedini mma klub u Sarajevu je PRETORIAN Edina Zrna..

FK SARAJEVO.
-
Sarajlijc@
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijc@ » 22 jan 2012, 19:46
Nisam do sada nigdje trenirao

Pa kontam da pocnem samo ne znam koliko je finansijski zahtjevno..
-
mma_hz
-
Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:Nisam do sada nigdje trenirao

zahtjevno brate...da bi bilo gdje poceo trenirati trebas se prvo finansijski opremiti...eheehhee
clanarina najmanje 40 km ,potom idu..rukavice(bokserske ili mma svejedno nisu jeftine ehehehe),zatim slape ,zubalo,bandaze,koki(cuva muda ) hehehehe
to je ono osnovno da pocnes trenirati...ja bih ti za pocetak (dok cekas da Stojke otvori klub) preporucio da se pocnes neki borilackim sportom baviti...
Zadnja izmjena:
mma_hz, dana/u 25 jan 2012, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
-
fera
-
Kontakt:
Polo je napisao/la:fera je napisao/la:berry pobjedio morecrafta i spasio karijeru... sad nek ga daju denisu tu borbu zelim vidjeti
nadam se da stojnic nece opet odabrati jako teske protivnike kao prosli put. mislim da bi berry bio najbolji za pocetak jer nije anonimus a nije ni vrhunski borac.
Prvi je izgubio protiv Velasqueza zasluzeno a nije bio ni spreman spremo se svega 2 sedmice za tu tako tesku borbu a onu drugu protiv Struvea pobjedu dao njemu ubio ga ali nije imao srece.
znam ja dobro kako to sve ide.... borbe u glavnom ugovara J.Silva ali vi ako mislite da Denis nema nikakvog uticaja na to protiv koga ce se boriti varate se. Gledao sam oba Denisova meca i nije me odusevio... protiv Caina je pokazao da moze primiti kisu udaraca jer ako se sjecas i kad je sudac prekinuo Denis se zalio... mec protiv Struvea me iznervirao jer tu je imao sve u svojim rukama i izgubio na neiskustvo.... jest da je stefan mlađi dosta od njega.
mislim da od nas malo koliko nas na ovoj temi svi znamo vecinu detalja osim par momaka koji se javljaju radi informacija.... pa zato nema potrebe da nekoga na silu pravite glupim jer i onako nas ima malo ovdje i bilo bi lijepo da razmjenjujemo misljenja o sportu koji izgleda i ne interesuje bas previse ljudi ovdje nego da neko nekog tjera sa teme pametovanjem.
nisam mislio da denis bukvalno sam bira protivnike i svako ko prati ufc zna kako to ide... ja sam htio da vidim za koga smatrate da bi bio najbolji protivnik za Denisa a vi se pored svega toga zakacite na jednu rijec i oko toga pocnete raspravu... jer lakse se praviti pametan nego razmisliti malo i pricati o nekoj interesantnoj temi.
You are someone else I am still right here
-
fera
-
Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:Nisam do sada nigdje trenirao

odi u bbi na peti sprat i vidjeces koliko je sve finansijski zahtjevno... ovo ti je sto se tice para najteza stvar jer i akd budes relativno poznat kao berin npr. opet ces se muciti da dođes do sponzora... a da ne govorim s druge strane da je i fizicki jako zahtjevno i trazi puno odricanja. ali ti si mlad i ako imas volje sve ce ostalo doci na svoje... đaba sve volja je osnova svega.
-
mma_hz
-
Kontakt:
fera je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Nisam do sada nigdje trenirao

odi u bbi na peti sprat i vidjeces koliko je sve finansijski zahtjevno... ovo ti je sto se tice para najteza stvar jer i
akd budes relativno poznat kao berin npr. opet ces se muciti da dođes do sponzora... a da ne govorim s druge strane da je i fizicki jako zahtjevno i trazi puno odricanja. ali ti si mlad i ako imas volje sve ce ostalo doci na svoje... đaba sve volja je osnova svega.
ma malo je reci muciti se

sponzora nema ni za lijeka,...sto se para tice npr momak na hemij mjesecno izdvoji minimum 300 KM...te protein ,te hemo rejdz,te bcaa ,te glutamin neki ..i to mu treba i kad se ne sprema za mec..takodzer tu idu i c vitamini..posebna ishrana ,b komplexi..ma kume drama skupo hehhe

naravno ako mislis biti ozbiljan hehehe

FK SARAJEVO.
-
fera
-
Kontakt:
mene najvise nervira nezainteresiranost nasih medija za ove stvari... jedino hayat sto koliko toliko odradi solidan posao kada su borilacki sportovi u pitanju ali i to je sve tanko.... npr prije ces na hrvatskim portalima saznati neke stvari o bosanskim mma borcima nego na nasim... svaka cast ovom mma tz on se trudi vodi portal sam ja mislim...
-
MakeTZ
-
Kontakt:
Malo sam i ja sad stao, radio par dana, pa nisam imao internet, al eto sad cu ponovo krenut sa vijestima kolko tolko, nije lako sam vjerujte.

-
Polo
-
Kontakt:
MakeTZ je napisao/la:Malo sam i ja sad stao, radio par dana, pa nisam imao internet, al eto sad cu ponovo krenut sa vijestima kolko tolko, nije lako sam vjerujte.

Respekt tebi buraz sto si pokrenuo sam bilo kako takav portal, trebalo bi probat nekako preko FB ako ne moze kako drugacije doci do nasih boraca jer vecina je na FB pa praviti neki intervju sa nekih 10 pitanja u vezi karijere trenutnog stanja i borbe i izazovi za buducnost.
Gore neko napisa i ja sam to odavno napiso da su nam mediji tanki sto se tice borilackih sportova osim hayata ali i hayat bi trebao napravit barem jednom mjesecno jednu emisiju borilacki sportovi pa da posjetuju klubove nase u svim gradovima sirom bih znaci SA,TZ,ZE,MO onda i Bihac, BL, itd.
-
MakeTZ
-
Kontakt:
Pa ovaj moj kolega sto je zaduzen za dizajn portala i tako to je dobar sa Berinom i sa njima vecinom je on radio intervjue sa nasim borcima, al momak zivi u svicarskoj ima nekih problema dosta pa se nisam ni cuo sa njim mjesec dana najmanje, tako da sam osto sam na ovome.
Pokusacemo jos nesto makar malo vise informacija o ovome sto slijedi u Zenevi.
-
Polo
-
Kontakt:
fera je napisao/la:Polo je napisao/la:fera je napisao/la:berry pobjedio morecrafta i spasio karijeru... sad nek ga daju denisu tu borbu zelim vidjeti
znam ja dobro kako to sve ide.... borbe u glavnom ugovara J.Silva ali vi ako mislite da Denis nema nikakvog uticaja na to protiv koga ce se boriti varate se. Gledao sam oba Denisova meca i nije me odusevio... protiv Caina je pokazao da moze primiti kisu udaraca jer ako se sjecas i kad je sudac prekinuo Denis se zalio... mec protiv Struvea me iznervirao jer tu je imao sve u svojim rukama i izgubio na neiskustvo.... jest da je stefan mlađi dosta od njega.
mislim da od nas malo koliko nas na ovoj temi svi znamo vecinu detalja osim par momaka koji se javljaju radi informacija.... pa zato nema potrebe da nekoga na silu pravite glupim jer i onako nas ima malo ovdje i bilo bi lijepo da razmjenjujemo misljenja o sportu koji izgleda i ne interesuje bas previse ljudi ovdje nego da neko nekog tjera sa teme pametovanjem.
nisam mislio da denis bukvalno sam bira protivnike i svako ko prati ufc zna kako to ide... ja sam htio da vidim za koga smatrate da bi bio najbolji protivnik za Denisa a vi se pored svega toga zakacite na jednu rijec i oko toga pocnete raspravu... jer lakse se praviti pametan nego razmisliti malo i pricati o nekoj interesantnoj temi.
Zasigurno da Denis mora potvrdit dali zeli borbu koju mu nude odnosno protivnika, a za svaki mec se gleda atraktivnost gledanost da moze sto vise biti gledalaca i isto i preko neta onda i ostali sponzori itd.
Protivnika ima vise ali po meni Nelson bi mu sad najvise odgovaro i ako ima vise iskustva i to ali po kilazi i kondicione spremnosti jer je to Denisu bila slaba tacka nadajmo se da je sada bolje spreman jer se duze priprema i ofalio je koji kg.
-
fera
-
Kontakt:
ma ne znam za nelsona on je trenutno u top 10 teskasa u svijetu ili je vrlo blizu toga... ja bi volio nekog mrvicu slabijeg al mogao bi se denis i sa big countryem nositi sigurno... nelson ima vec ugovoren mec sa werdumom tako da sumnjam da ce on biti protivnik... al s obzirom na to koliko mogucih protivnika ima vrlo je tesko pogoditi s kim bi se mogao boriti.... npr vrlo dobar protivnik za denisa bi bio i joy beltran koji moze podnijeti puno udaraca i slab je na podu ali i on se bori ovih dana i ako izgubi vjerovatno ce otkaz dobiti...
ja bi volio da denis dobije protivnika koji nije neki totalni anonimus ali koji mu po stilu odgovara i da pocne ovaj povratak pobjedom a znajuci denisa ne vjerujem da ce doci do sudijske odluke.
denis rece da ce u subotu biti u uglu einemu i da bi nakon toga trebao potpisati ugovor i saznati protivnika... tako da sve cemo znati uskoro.
-
Polo
-
Kontakt:
fera je napisao/la:ma ne znam za nelsona on je trenutno u top 10 teskasa u svijetu ili je vrlo blizu toga... ja bi volio nekog mrvicu slabijeg al mogao bi se denis i sa big countryem nositi sigurno... nelson ima vec ugovoren mec sa werdumom tako da sumnjam da ce on biti protivnik... al s obzirom na to koliko mogucih protivnika ima vrlo je tesko pogoditi s kim bi se mogao boriti.... npr vrlo dobar protivnik za denisa bi bio i joy beltran koji moze podnijeti puno udaraca i slab je na podu ali i on se bori ovih dana i ako izgubi vjerovatno ce otkaz dobiti...
ja bi volio da denis dobije protivnika koji nije neki totalni anonimus ali koji mu po stilu odgovara i da pocne ovaj povratak pobjedom a znajuci denisa ne vjerujem da ce doci do sudijske odluke.
denis rece da ce u subotu biti u uglu einemu i da bi nakon toga trebao potpisati ugovor i saznati protivnika... tako da sve cemo znati uskoro.
Mislim da on ima vise kvaliteta u stand upu i da mu to bolje ide tako da mu isto treba neki protivnik koji ima kickbox podlogu i koji je isto u stand up fazonu protivnika ima dosta nepoznatih kada se pogleda na stranici ufc boraca teskasa medu njima jos nema Denisa ali tu jos nije sve popunjeno cro cop je i dan danas na njoj a znamo da se oprostio od kaveza.
Ima dosta manje poznatih boraca ali iskreno mozda bi mu oni najbolje odgovarali ma da mi trazimo neko jace ime barem iz top 10.
-
Sarajlijc@
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijc@ » 29 jan 2012, 02:34
Hvala na obavijesti

Hebo majku na ovom smrdljivom fight channelu nikad nista uzivo

-
anonymousHD
-
Kontakt:
Postao/la anonymousHD » 29 jan 2012, 02:42
Ja ev našo HD link, sopcast > sop://broker.sopcast.com:3912/106723" onclick="window.open(this.href);return false;
Onaj, ova prva borba je bila prevelik smor, isto dva p'jana tipa su se udarali...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.