To je bila prva utakmica kod kuce IKADA u prvoj ligi bilo koje drzave.anes78 je napisao/la:ma jarane po svemu inace navijam za celik i kad smo vam mi u ovakvoj krizi uzeli bod a trebali sva tri nego greska sudije al eto njemu na dusu nema se onda sta pricatgrad-na-rijeci-sani je napisao/la:A po cemu to zakljucujes?anes78 je napisao/la:ljudi sacekajte 15 kolo i vidjecete ode olimpik i rudar odakle su i dosli bez ljutnje moje misljenje
Sad su se kockice poslozile, a da nismo neka ekipa za naguziti su pokazali i minimalni porazi u Trebinju i Sirokom Brijegu.

Neka, svako ima pravo na svoje mišljenje. Čini mi se da se nismo toliko loše pokazali kako se ovdje može zaključiti na osnovu velikog broja komentara. Ipak, siguran sam da ćemo vremenom biti bolji a ne lošiji te da ćemo na kraju sezone moći velikom broju ljudi reći " Ko se zadnji smije, najslađe se smije"
 Neka, svako ima pravo na svoje mišljenje. Čini mi se da se nismo toliko loše pokazali kako se ovdje može zaključiti na osnovu velikog broja komentara. Ipak, siguran sam da ćemo vremenom biti bolji a ne lošiji te da ćemo na kraju sezone moći velikom broju ljudi reći " Ko se zadnji smije, najslađe se smije"  O, yeah...P.S. Ako ništa, zbog prosjeka od 4000 gledaoca, zaslužili smo bar nekad lijepu riječ od vas zlobnika
  O, yeah...P.S. Ako ništa, zbog prosjeka od 4000 gledaoca, zaslužili smo bar nekad lijepu riječ od vas zlobnika