Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Evo nas 6 ima, znaci jos 2, hajmo ljudi, turnir je neminovan!Virtu4l je napisao/la:Munibe, Munibe... samo mi reci mjesto i vrijeme, od Dogloda do Hotonja, zbog tebe ću ići dijagonalno po Kantonu
10-15 KM!afa97 je napisao/la:Koliko se krecu cijene ovih terena po gradu?Nemojte ove na Rimskom mostu, Hotonj i te nabrajat
Hvala na info.Ja sam igro 4-5 puta u Kampusu 12KM/h, a ima i bazen pored ali jos nije u funkcijiEdin TM87 je napisao/la:10-15 KM!afa97 je napisao/la:Koliko se krecu cijene ovih terena po gradu?Nemojte ove na Rimskom mostu, Hotonj i te nabrajat
Mislim da su najbolji uslovu na Kosevu kod Olimpijske dvorane Huan Antonio Samaran iliti ga Zetregdje ima i zid da se stelis, tu bi trebao biti ovaj turnir, ako se jos dvije osobe prijave! Ah da, tu je cijena 10KM do 18h kada se pale reflektori i cijena raste do 15KM!
Najbolji sljaka tereni su na DIFU dalekoEdin TM87 je napisao/la:10-15 KM!afa97 je napisao/la:Koliko se krecu cijene ovih terena po gradu?Nemojte ove na Rimskom mostu, Hotonj i te nabrajat
Mislim da su najbolji uslovu na Kosevu kod Olimpijske dvorane Huan Antonio Samaran iliti ga Zetregdje ima i zid da se stelis, tu bi trebao biti ovaj turnir, ako se jos dvije osobe prijave! Ah da, tu je cijena 10KM do 18h kada se pale reflektori i cijena raste do 15KM!
legenda reala je napisao/la:Od mene imate 2 kile banana da bolje igrate ,iako još se premišljam što teniseri jedu bananee
Vjerovatno ti je drska gumena ili od one gusce spuzve...samosarajvo je napisao/la:HITNO.
Dobio sam dobar reket, skoro ne koristen ali iz nekog razloga mi po rukama ostaje crno od drske.Bili to mogao sam necim napraviti, obljepiti a da bude dugotrajno kolko tolko.Ako ne bi, zna li neko gdje bi mogao i kolko bi kostalo?
HVALA
To se zove grip. Čuo sam da košta 2-3 KM, ne više. Pogledaj u teniskim klubovima, kada budeš iznajmljivao termin. Mora biti.samosarajvo je napisao/la:HITNO.
Dobio sam dobar reket, skoro ne koristen ali iz nekog razloga mi po rukama ostaje crno od drske.Bili to mogao sam necim napraviti, obljepiti a da bude dugotrajno kolko tolko.Ako ne bi, zna li neko gdje bi mogao i kolko bi kostalo?
HVALA
I ja sam u medjuvremenu nasao da se to zove grip.formance je napisao/la:To se zove grip. Čuo sam da košta 2-3 KM, ne više. Pogledaj u teniskim klubovima, kada budeš iznajmljivao termin. Mora biti.samosarajvo je napisao/la:HITNO.
HVALA![]()
EDIT: Evo imaš na Stupu. http://www.tcs.ba/shop.php?lang=ba
Ja sam to radio sa crnom izolir trakom,isto kao pravi grip!formance je napisao/la:Nikakvo mudro slovo. Samo omotaš oko drške i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.