Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

hanniz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la hanniz » 22 jan 2012, 14:28

Slažem se s većinom postova iznad, kako su nam potrebni Lucas i Suarez, da bi pokazali ono što umijemo. Dalglish treba da ostane najmanje do kraja ove sezone, ukoliko zauzme peto mjesto i osvoji Carling Cup, može se smatrati da je ova sezona bila uspješna. Uz par pojačanja, četvrto mjesto se može dostići, istina teško ove sezone, ali naredne sigurno da.

Po meni Carroll pruža solidne partije, ne postiže pogodke, što je njegov glavni zadatak, ali dobro spušta lopte, svojim saigračima, mogu misliti samo kako bi to bili u tandemu sa Suarezom.

Odbrana nam je odlična, ova zadnja utakmica, ne mora ništa da znači, tu pojačanja nisu potrebna. Pun pogodak Dalglisha, je dovođenje Enriquea.

Adam me je razočarao u posljednje vrijeme, posljednjih 10ak utakmica, prije toga je bio sjajan, ali dovoljno se vidi da nije velika klasa za Liverpool.

Henderson me je najviše razočarao od svih pojačanja, kod Downinga se vidi napredak, ali nije to to.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 22 jan 2012, 16:12

Jos je januar...ima nade za pojacanja :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 22 jan 2012, 16:45

Nadati se da će Lescot i Baloteli dobiti po nekoliko utakmica suspenzije kako bi nama olakšali posao u srijedu :)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

jonjo33
Kontakt:

Post Postao/la jonjo33 » 22 jan 2012, 17:17

Feudalac je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Čuj Skrtela da se riješimo!? :shock: Naš najbolji odbrambeni igrač. 8-)
Da,da ali **** ti tog igraca koji ne moze zabiti kada je potrebno.Vidic,Terry...kada ne ide napadacima zakucaju iz kornera i donesu bodove klubu,a sta je on to uradio?!Kada se nadje u takvoj situaciji obavezno nabije loptu 20 metara iznad gola i srusi moral saigracima.Naravno,ne bi to bio nikakav problem da svoje duznosti u odbrani obavlja na najvisem mogucem nivou.Protiv svakog jaceg kluba smo primili go.Nepotrebna poigravanja....sve su to razlozi zbog kojih ne zasluzuje nositi dres ovog kluba.
Skrtela se rijesiti? e brate jes et kad neide napadacima tebao bi Reina rijesavati utakmice. za nasu nefikasnost najvise je kriv igrac koji je medju tri nasa najbolja ove sezone 100% :?:

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 22 jan 2012, 17:53

Blame

Winter also pointed out that Dalglish must shoulder some of the blame himself.

Alongside Director of Football Damien Comolli he has spent millions of pounds on players such as Andy Carroll, Stewart Downing, Charlie Adam and Jordan Henderson in the last 12 months.

And having signed the players, Winter says Dalglish must accept he is partly responsible for Liverpool's poor performances.

He added: "I think Dalglish has to look at his players because these players are ones that he has brought in.

"You can argue that it's Comolli pushing them in, but Dalglish sanctioned those signings.

"The players that he's substituted and the players - although he's not naming them - that he has criticised are ones that he brought in a year ago.

"I can understand there may be a certain microclimate going on this week with Liverpool in terms of the cup games, but a lot of those players have been underperforming all season."
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 22 jan 2012, 18:01

imal ista od pojacanja drugovi :lol: :lol:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 22 jan 2012, 18:03

reds_forever je napisao/la:Ti uopste nisi shvatio moj post...Prvo, moj cijeli post je zapravo odgovor na ovo:
SamoZeljo je napisao/la:Vec sam ranije spomenuo trenera i rekao da je neko drugi, davno bi ga pljuvali.
Dakle, meni je bezveze kada ga po tom pitanju poredite sa drugim trenerima, jer Kenny nije bilo ko, da ce ga navijaci pljuvati,ipak svaki navijac ima postovanja prema tom covjeku i to je sve. Znaci, ja se nisam osvrnula na tvoje misljenje da je Kenny prosjecan trener, jer to ne smatram pljuvanjem,tako da mi ovo tvoje predavanje uistinu nije potrebno
Dalje, kao sto sam navela u prethodnom postu, Kennya smo kritikovali i za svaku gresku ce biti kritikovan, tako da se tu krije moj odgovor na tvoj ostatak posta i tu "teoriju" ;)
Ocigledno da i nisam bas shvatio da se odnosilo samo na taj dio mog komentara koji si sad citirala..... Mozda je ipak malo vise do tebe. Pocela si komentar sa GONITE SE i citirala cijeli moj komentar... Hajde da si bar na kraju ubacila to "gonite se" ali na pocetku odmah to, naravno da sam ostatak komentara procitao pod utiskom prve dvije rijeci.... :)
U svakom slucaju laganini, opusti se malo..... Eto, necu ti vise predavati. :mrgreen: Ili ipak hocu, malo, malkice. :P

Sad malo nevezano za tvoj komentar :)
Liverpool je trebao/morao iskoristiti ove ovolike kiksove Arsenala i Chelsea, ali nije. Naprotiv, Liverpool je jos vise kiksao. U zadnje tri tekme je Liverpool postigao samo jedan gol i osvojio samo jedan bod.
Ovi koji su pricali da ce Liverpool bolje igrati bez Suareza su nadam se shvatili koliko ovom Liverpoolu znaci Luis Suarez. Kad se Carroll pored takvog igraca nije uspio nadavati golova, nece vala ni bez njega.
Jedino u cemu je Carroll dobar je skok igra. U skoku uzima duele kao malo ko drugi. Mislim na cijelu EPL.
Mozda nije do Carrolla, mozda u Liverpoolu ne znaju da iskoriste njegove sposobnosti..... Inace ne mislim da je Carroll nesto kriv za ovu igru, nije sigurno. Nije on primio 3 gola i nije ni bio kriv za tri gola. Samo sam ga spomenuo jer se vidi da u napadu fali kvaliteta.
Naravno da nedostaje ubjedljivo najbolji igrac Liverpoola, Luis Suarez. ;)

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 22 jan 2012, 19:05

nadam se da ce sa povratkom ovog covjeka na teren stvari krenuti na bolje
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 9840_n.jpg
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 22 jan 2012, 19:07

Patric Evra je dobio žuti karton danas protiv Arsenala, tako da bi trebao propustiti meč na Anfieldu. Takođe su se povrijedili Jones i Nani, tako da bi i ovi mogli izostati. Već od prije nema Vidića i Ferdinanda. U svakom slučaju odlične vijesti. :mrgreen:
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 22 jan 2012, 19:20

Liverpool ne bi bio Liverpool kad bi dobili a svi drugi izgubili.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 22 jan 2012, 19:32

Nikica Jelavic's father has revealed his son is holding out for a move to Liverpool.

Nikica Jelavic's father Philip Jelavic said:
"We know about the interest of West Ham, and Queens Park Rangers. But Nikica has five or six clubs interested, including that of the great Liverpool. As for West Ham and QPR, I think that Nikica is more ambitious than that. I think it's most likely that he will sign for Liverpool. But there are still a few days until the end of the transfer window, so we will wait and see."

Strašno pojačanje. 8-) Nemogu da vjerujem, da su tako lahko pustili Sowa, strašan igrač, a okreću se nekom Jelaviću, hvala Camolli.

Takođe se spominje i Granero, već duže vrijeme, ponuda bi trebala iznositi oko 8m funti.

I naravno, Krasić, ovaj bi trebao navodno na posudbu.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 22 jan 2012, 19:33

Hanis je napisao/la:Patric Evra je dobio žuti karton danas protiv Arsenala, tako da bi trebao propustiti meč na Anfieldu. Takođe su se povrijedili Jones i Nani, tako da bi i ovi mogli izostati. Već od prije nema Vidića i Ferdinanda. U svakom slučaju odlične vijesti. :mrgreen:
+ Rooney je odsepao sa terena i ne zna se jos dali je ozbiljnije povrijedjen. Tuga brate. :(
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 jan 2012, 19:34

ne samo jelavića, neka dovedu dialibu ili škoru samo ne jelavića...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 jan 2012, 19:40

Carlo je napisao/la:ne samo jelavića, neka dovedu dialibu ili škoru samo ne jelavića...
Poznato je kako balkanci zavrse u Liverpoolu, pocevsi od Hasagica, pa do Jovanovica :mrgreen:

Nedo Bog da dodju Jelavic i Krasic, jadni mi tek onda... :(

Nada umire zadnja, iako Celzi ima veliku prednost, al' ova 3 tima koja se bore za to 4. mjesto su u uzasnoj formi, ko prije udje u formi ima najvece sanse da bude 4., jos uvijek se nadam :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 jan 2012, 19:42

Edin TM87 je napisao/la:
Carlo je napisao/la:ne samo jelavića, neka dovedu dialibu ili škoru samo ne jelavića...
Poznato je kako balkanci zavrse u Liverpoolu, pocevsi od Hasagica, pa do Jovanovica :mrgreen:

Nedo Bog da dodju Jelavic i Krasic, jadni mi tek onda... :(

Nada umire zadnja, iako Celzi ima veliku prednost, al' ova 3 tima koja se bore za to 4. mjesto su u uzasnoj formi, ko prije udje u formi ima najvece sanse da bude 4., jos uvijek se nadam :mrgreen:
halalili smo mi ligu prvaka, da je uzet ove kupove...

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 22 jan 2012, 19:47

ajde Krasic moze na posudbu ali Jelavic :( tuga brate ako budemo dovodili Jelavice i njemu slicne mi necemo vidjeti LP jos dugo dugo vremena :oops:
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 22 jan 2012, 22:29

[youtube][/youtube]

ako vama Jelavic ne valja onda vi nemate pojma o fudbalu, pa bolji je od Carrolla za klasu , ¸u 22 utakmice 14 golova u ovoj sezoni.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 22 jan 2012, 22:43

fukara87 je napisao/la:[youtube][/youtube]

ako vama Jelavic ne valja onda vi nemate pojma o fudbalu, pa bolji je od Carrolla za klasu , ¸u 22 utakmice 14 golova u ovoj sezoni.
To je skotska liga.A i Carroll je imao slicnu statistiku u Newcastleu u osmoduplo jacoj EPL, pa nista od njega :roll:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 jan 2012, 22:44

fukara87 je napisao/la:[youtube][/youtube]

ok, tebi je dobar i ti imaš pojma. škotska liga nije ništa posebno, moguće da je i championship jači od njihove lige.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 22 jan 2012, 22:52

Carlo je napisao/la: ok, tebi je dobar i ti imaš pojma. škotska liga nije ništa posebno, moguće da je i championship jači od njihove lige.
Pa i Carroll je svoju "klasu" pokazao na utakmicama Championshipa. Jedna solidna polusezona u Premiershipu svakako nije vrijedna 35m funti. ;)

Mislim da je Jelavić identičan tip igrača kao Carroll ali ipak nešto pokretljiviji i zahvalniji. Ako je do 10m, podržavam. Ma ustvari, podržavam dolazak bilo kojeg napadača do kraja ovog mjeseca.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.