Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Thunderstruck
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Lindegaard; Smalling Jones Evans Evra; Valencia Carrick Giggs Nani; Welbeck Rooney
Bench: De Gea, Rafael Fabio, Park, Scholes, Berbatov, Hernandez
Szczesny; Djourou, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen; Song, Ramsey; Walcott, Rosicky, Oxlade-Chamberlain; Van Persie.
Arsenal subs: Almunia, Park, Squillaci, Arshavin, Benayoun, Miquel, Yennaris
Bench: De Gea, Rafael Fabio, Park, Scholes, Berbatov, Hernandez
Szczesny; Djourou, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen; Song, Ramsey; Walcott, Rosicky, Oxlade-Chamberlain; Van Persie.
Arsenal subs: Almunia, Park, Squillaci, Arshavin, Benayoun, Miquel, Yennaris
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Toliko o tome da Webb navija za united,istina penal cist kao suza,ali balotelli nije zasluzio da bude na terenu,on moze sa pepeom zajedno pod ruku,OVAJ COVJEK NIJE ZASLUZIO DA OSTANE NA TERENU.
Mogao je i lescott zajedno sa njim,kako je laktom pukao kaboula..
Mogao je i lescott zajedno sa njim,kako je laktom pukao kaboula..
Nevjerovatno, koliko nafake ovaj tim City-a ima tokom čitave sezone. Pa Spursi su im očitali fudbalsku lekciju, i to nakon primljena dva gola, ccc.. Šteta zaista za nas, mogli smo izjednačiti bodovnu razliku eventualnom pobjedom protiv Arsenala. Vjerovatno su i grači vidjeli rezultat iz Manchestera, nadati se da neće previše razmišljati o tome.
LUHG!
Sto neki na temi citya lijece kompleks zvani manchester united..
- Thunderstruck
- Kontakt:
Meni su najsmješniji oni Scouseri što se raduju pobjedama Cityja više nego bi se radovali pobjedama svog kluba.
GOJKO ANDRIJAŠEVIĆ.

GOJKO ANDRIJAŠEVIĆ.

To i mislim..Bolje da se brinu sto njihovi timovi ne mogu fenjerase da pobijede nego sto se vesele pobjedi citya,oni nemaju koristi od toga,kako god united ce zavrsiti iznad njih.. 

Volim sto je totenham izgubio sa onim debilom u napadu nisu ni zasluzili vise, nek prodaju one polovnjake od napadaca i dovedu covjeka koji ce znat zabit gol sa 2 metra.
nadam se da ce ovo sa evansom izac na dobro ocekivao sam rafaela od prve minute al dobro nadam se trijumfu danas
nadam se da ce ovo sa evansom izac na dobro ocekivao sam rafaela od prve minute al dobro nadam se trijumfu danas
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
ima li ko link??
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Pa zar i Jones. Ovo ne izgleda dobro
100% sportski i krajnje opušten potpis
- OleGunnarSolskjær20
- Kontakt:
VALENCIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
- dr.van nostrand
- Kontakt:
S hajrom ovu akciju zavrsi Valencia.
Gol glavom
Gol glavom

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
-
- Kontakt:
BRAVO VALENCIAA !
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Iskreno bolji smo bili i zasluzeno vodimo..Dobro prvo poluvrijeme sve u svemu,Rafael sjajno odigrao,samo steta onog zutog kartona..
Valjda Jones nece biti dugo van terena..
Valjda Jones nece biti dugo van terena..
- Thunderstruck
- Kontakt:
Baš kako sam i govorio da trebamo igrati. Hrabro preuzeti sredinu,kontrolisati igru, slati lopte na krila i stvarati šanse.
Ako se u drugom dijelu ne povučemo ovo sigurno pobjeđujemo.
Zasluzeno,odbrana dobro stoji,Arsenal nekako mrtvo igra...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Zadnjih petnaest minuta prvog poluvremena fenomenalno odigrali. Bez greške, konstantan pritisak krunisan golom, taman kad me nervoza uhvatila da nećemo krunisati ovu igru. Drago mi je i zbog Antonija, jer je zaslužio da i zvanično popravi statistiku, obzirom na partije koje pruža u posljednje vrijeme.
Jedina loša stvar po nas je povreda Jonesa, koja ne izgleda ni malo dobro. Onakve povrede često odstrane igrača na duži period, nadati se da to neće biti slučaj danas.

Jedina loša stvar po nas je povreda Jonesa, koja ne izgleda ni malo dobro. Onakve povrede često odstrane igrača na duži period, nadati se da to neće biti slučaj danas.

LUHG!
Ovo je najbolje poluvrijeme Mancestera u zadnje 2-3 godine,. Jako zrela igra, potpuna kontrola sredine terena. Par puta sam isao na livescore da provjerim da mi nije promakeo crveni karton za Arsenal
.
Kakve lopte Kerik salje Naniju
. Samo steta sto ovaj ne zna iskoristiti,. Doduse, Runija i Velbeka nema ni na mapi kada su se morali otkriti na neku povratnu nakon silnih probijanja preko krila.
Ovo se mora dobiti. Moraju nastaviti u istom ritmu i utrpati drugi gol. Ako ovo ne pobjede neka se ubiju
.
Dokle vise ove povrede
!? Da Siti ima ovoliko povreda kljucnih igraca ne bi bili ni medju prvih 10
.

Kakve lopte Kerik salje Naniju

Ovo se mora dobiti. Moraju nastaviti u istom ritmu i utrpati drugi gol. Ako ovo ne pobjede neka se ubiju

Dokle vise ove povrede

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Istina, svaka čast odbrani, naročito Evansu koji je par puta sjajno zatvorio RvP-a. Evra fenomenalan naprijed.trxel je napisao/la:Zasluzeno,odbrana dobro stoji,Arsenal nekako mrtvo igra...
Zabiti drugi i lagano privesti utakmicu kraju!

LUHG!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ljubimac dominira u srediniThunderstruck je napisao/la:Baš kako sam i govorio da trebamo igrati. Hrabro preuzeti sredinu,kontrolisati igru, slati lopte na krila i stvarati šanse.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.