Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
SamoZeljo je napisao/la:look who's talkingragazzidelsud1987 je napisao/la:NAFAKASI BOZIJI TOTTENHEM CIJELU UTAKMICU IGRA SA VAMA VIKTORIJE I U SUDIJSKOJ NADOKNATI ZABIJETE IZ PENALA FUJ, A IGRA VAM JE KATASTROFA DODJETE DO GOLA VRACATE LOPTU NA CENTAR A TAKVE IGRACE IMATE SRAMOTA SAMO TAKA !![]()
Neko ko je za United govori o nafaki.....![]()
A sad realno, City je imao srece. Na covjeku koji je trebao dobiti crveni je napravljen penal i onda je on izveo penal i dao gol. Taj isti igrac koji je trebao biti iskljucen. Mislim da ce balotelli naknadno biti kaznjen za ovaj, haman pokusaj ubistva. Ovo je nivo Pepea!
Bilo kako bilo, penal je bio, tu nema dileme, 100% penal.
P.S. Ova pobjeda mi je neizmjerno draga zato sto se sada jedu oni koji su pola svojih pobjeda dobili na slican nacin.Jos da Arsenal danas pobijedi......
oni barem nemaju sudije iza leđaragazzidelsud1987 je napisao/la:SamoZeljo je napisao/la:look who's talkingragazzidelsud1987 je napisao/la:NAFAKASI BOZIJI TOTTENHEM CIJELU UTAKMICU IGRA SA VAMA VIKTORIJE I U SUDIJSKOJ NADOKNATI ZABIJETE IZ PENALA FUJ, A IGRA VAM JE KATASTROFA DODJETE DO GOLA VRACATE LOPTU NA CENTAR A TAKVE IGRACE IMATE SRAMOTA SAMO TAKA !![]()
A sad realno, City je imao srece. Na covjeku koji je trebao dobiti crveni je napravljen penal i onda je on izveo penal i dao gol. Taj isti igrac koji je trebao biti iskljucen. Mislim da ce balotelli naknadno biti kaznjen za ovaj, haman pokusaj ubistva. Ovo je nivo Pepea!
P.S. Ova pobjeda mi je neizmjerno draga zato sto se sada jedu oni koji su pola svojih pobjeda dobili na slican nacin.Jos da Arsenal danas pobijedi......
Mi imamo makar igru neku vi nemate
cuj kompany najbolji na svijetu na svojoj pozicijik_c je napisao/la:Baloteli mislim da nije imao namjeru da zgazi igraca,ali ipak ocekujem da ce dobiti 2-3 utakmice kazne!? mada opet ne mora znaciti,jer je sudija bio blizu i sve je vidio... Vazna pobjeda Citya,sa malo srece,ali to je sve fudbal,ovo je pobjeda za titulu! ito bez dva najbolja igraca Kompanija i J.Tourea,ujedno igraci koji su na svojim pozicijama mozda i najbolji na svijetu,kad se oni vrate City ce biti mnogooo jaci i zadati zavrsni udarac svim protivnicima!..
Prvo hvala na cestitkama.Penal je bio cist kao suza.Dzeko nije nesto specijalno odigrao ali iskreno nije ni imao nekih dobrih lopti.Ali ipak imao je asistenciju za drugi gol.Sve u svemu onako zadovoljan sam sa njim.Napokon City da da gol u sudijskoj nadoknadi za pobjedu.rio_Ferdy88 je napisao/la:cestitam na pobjedi jedinom pravom i iskrenom navijacu citya na ovom forumu, a to je@ tevezito![]()
, svi vi ostali ste to samo kad pobjedjuju, a kad gube nema vas nigdje
, nisam gledao tekmu, ali sam ocekivao ovaj broj golova(i na kladari sam stavio vise od tri)..a nemojte samo one price da webb sudi za united jer kad svira penal u 90 i nekoj min za glavne rivale ,penal na koji nemam primjedbe, sve tvrdnje o tome da webb sudi za united padaju u vodu..a ovi liverpoolovi navijaci bi mogli uskoro trazit i spajanje tema citya i liverpoola, koliko ih je na ovoj temi i sa kakvim zarom bodre city... tevezito jos jednom cestitke i mozes li mi reci kako je igrao dzeko, jer nisam gledao tekmu
Jeste, igra koja je poznata po imenu "Six and the City"ragazzidelsud1987 je napisao/la:SamoZeljo je napisao/la:look who's talkingragazzidelsud1987 je napisao/la:NAFAKASI BOZIJI TOTTENHEM CIJELU UTAKMICU IGRA SA VAMA VIKTORIJE I U SUDIJSKOJ NADOKNATI ZABIJETE IZ PENALA FUJ, A IGRA VAM JE KATASTROFA DODJETE DO GOLA VRACATE LOPTU NA CENTAR A TAKVE IGRACE IMATE SRAMOTA SAMO TAKA !![]()
Mi imamo makar igru neku vi nemate
pa kad imamo te sudije iza ledja, zasto je onda webb kojeg oznacavate kao 12-og igracaoni barem nemaju sudije iza leđa
Koji idioti, ovo se mora kazniti naknadnoNarin je napisao/la:
Hajmo sad malo branite Balotellia..
Jeli Balotelli trebao biti na terenu kad je bio penal? Webb je direktno utjecao na rezultat utakmiceOmerbavarac je napisao/la:Koja razlika izmedju dva poluvremena.
U prvom dijelu nista nije bilo vrijedno pomena, jednostavno se igralo sigurno i oprezno, narocito odbrane, dok se u drugom dijelu krenulo mnogo riskantnije a rezultat je 5 golova.
Sto se tice penala, isti je postojao i Webb nije pogrijesio sto je svirao.
To je vec drugi par cipela.M. Scofield je napisao/la: Jeli Balotelli trebao biti na terenu kad je bio penal? Webb je direktno utjecao na rezultat utakmice
Sreća prati hrabre..tevezito je napisao/la:Vazna pobjeda jucer sa kojom se ostalo na plus 3.Dakle bez posljedica barem sto se tice prvenstva prolazi se period bez Kompanyja.Slijedi gostovanje Liverpoolu u CC koje igraci mogu odigrati opusteno jer nece biti neka tragedija ako se ne udje u finale a i ja cu napokon moci gledat jedan mec Cityja onako opusteno.Nadao sam se nekom cudu pa da Obala Bjelokosti ispadne u grupi ali nista od toga, s obzirom na ove ekipe koje sam do sad gledao ne gine im finale.Jucer velika sreca i istina zasluzen penal za City.Sto se tice onog starta Super Maria nad Parkerom.Izgleda jako opasno.Ali su mi cudne dvije stvari Webb koji je bio jako blizu dogadjaja ne reaguje te jos cudnije da nikakve reakcije nema od Parkera ili od nekog igraca Spursa u momentu tok dogadjaja.Sto se tice njegove eventualne kazne postoje dvije solucije.Ako Webb izjavi da je to vidio i da nije smatrao da je namjerno to Mario uradio od eventualne kazne nece biti nista.Ukoliko Webb kaze da nije vidio taj detalj tada savez moze eventualno donijeti kaznu.Ja vjerujem da kazne nece biti jer je savez vec suspendovao Kompanyja bez razloga i sad ce oni izvrsiti kompenzaciju i Mario nece dobiti kazne.To je moje misljenje koje ne mora biti tacno.Ali jucer me najvise nasmijao jedan komentar forumasa koji navija za united i rijec nafaka.Ajde da je dosao navijac Liverpoola Arsenala pa rekao City ima nafake.Hahahahaah.Dva finala lige prvaka na mrtvu srecu uzeli.Cuj neko Bayernu daje 2 gola iz kornera na kraju meca.I John Terry covjek od kamena se oklizne kod odlucujuceg penala.Ako to nije nafaka ne znam sta jest.Ma ne kad United dobije na taj nacin to je pobjednicki mentalitet ali kod drugih je nafaka.I na kraju ste reci koju posluku porati nego.WHY ALWAYS ME.
Zasluzeno lik je bezobrazan pravo i treba ga opet kaznit ocigledno da ne uci iz proslih gresaka ali ono sto je napravio vidi se iz aviona da je namjerno to uradio i zato ga i treba ovako kaznit.madrileno je napisao/la:http://www.24sata.info/sport/fudbal/843 ... rkera.html