J. Lescott 59'cole-ch je napisao/la:Nisam dobro video...
Da li je kod drugog gola Edin upisao asist.?
(assist by E. Džeko)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
J. Lescott 59'cole-ch je napisao/la:Nisam dobro video...
Da li je kod drugog gola Edin upisao asist.?
Djes to napisat.....sad ce te napast da nisi domobranSoni je napisao/la:Da je Dzeko onako izborio penal sad bi se raja skupila ispred BBI-a da mu naprave statuu u prirodnoj velicini. Budite malo realni, Dzeko danas los, Baloteli dobar i cao.
Dobro to Murinjo nego sta si se posvadjo ovo sa Ramosom ?anonymousHD je napisao/la:Džeko do kraja sezone više neće zaigrat u prvoj postavi. On je nezainteresovan, ne trči, ne radi ništa na terenu, jednostavno igrač manje za Mancity.
BegAx je napisao/la:Jedan je Balo!
prijatelju to sam i ja primjetio...gledajući njegove nastupe za Wolfsburg i za City, kao da vidim dva različita igrača.anonymousHD je napisao/la:Džeko do kraja sezone više neće zaigrat u prvoj postavi. On je nezainteresovan, ne trči, ne radi ništa na terenu, jednostavno igrač manje za Mancity.
Keenan.- je napisao/la:Iako ga nikada ne kritikujem,Dzeko danas isto mrtav konj,nezainteresovan isto kao da mu je mrsko trcati...Nakon ovakve utakmice i gola Bale,ne ocekujte Edina u prvih 11 neke 3-4 utakmice.
a jeste li vas dvojica "strucnjaka" gledali proslu utakmicu Citya protiv Vigana u kojoj je Dzeko bio igrac utakmice? gdje je trcao ko lud,vracao se,asistirao,sutirao,pogadjao.. i gdje je odigrao fenomenalno!????? zato gledajte balet ubuduce,mozda ste tu strucniji za ocjenjivanje!Plivadon je napisao/la:prijatelju to sam i ja primjetio...gledajući njegove nastupe za Wolfsburg i za City, kao da vidim dva različita igrača.anonymousHD je napisao/la:Džeko do kraja sezone više neće zaigrat u prvoj postavi. On je nezainteresovan, ne trči, ne radi ništa na terenu, jednostavno igrač manje za Mancity.
U wolfsburgu je trčao, nudio se, tražio, ganjao, al nije imao sadašnju tehniku i brzinu...a u Cityu samo hoda po terenu, bljesne po nekad, protrči tri puta mjesečno, nema više one volje šta li :S a tehniku ima....
eh sad ja sebi postavljam pitanje, ili je loš igrač, ili nema interesovanje, novac ga zasitio..il ima nešto treće??
slazem sek_c je napisao/la:Kakva pobjeda Citya,sa dosta srece..... Baloteli je stvarno igracina,za ono malo vremena pokazao je vise i od Aguera i od Dzeke,realno... ali vidjelo se da Savic nije za City,i da se itekako osjeti neigranje kapitena i najboljeg igraca Citya Kompanija! veoma vazna pobjeda,ali sa doosta srece!
Dzeko danas,onako prosjecan,nista posebno,ali dosta igraca Citya je odigrali onako..kod Totenhema najslabiji bio Modric-iako je ubjedljivo njihov najbolji igrac,ali to je fudbal ne mozes u svakoj utakmici odigrati za 10! Dzeko je protiv Vigana bio fantatsican,igrac utakmice,a danas prosjecan,ali to je sve fudbal...recimo Ibrahimovic je u zadnjem derbiju protiv Intera bio uzasan,a realno najbolji je igrac Milana.. pametnom dosta!