Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

panties
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la panties » 22 jan 2012, 16:31

cole-ch je napisao/la:Nisam dobro video...
Da li je kod drugog gola Edin upisao asist.?
J. Lescott 59'
(assist by E. Džeko)
...

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 22 jan 2012, 16:31

Soni je napisao/la:Da je Dzeko onako izborio penal sad bi se raja skupila ispred BBI-a da mu naprave statuu u prirodnoj velicini. Budite malo realni, Dzeko danas los, Baloteli dobar i cao.
Djes to napisat.....sad ce te napast da nisi domobran :lol:

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 22 jan 2012, 16:31

anonymousHD je napisao/la:Džeko do kraja sezone više neće zaigrat u prvoj postavi. On je nezainteresovan, ne trči, ne radi ništa na terenu, jednostavno igrač manje za Mancity. ;)
Dobro to Murinjo nego sta si se posvadjo ovo sa Ramosom ?

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 22 jan 2012, 16:32

Džeko i nije bio toliko loš, samo oni šutevi lijevom su mu bili loši, ali bit će bolje. Ko je rekao da treba da pakuje kofere? Ja mislim da mu je ovo bila četvrta utakmica zaredom koju počinje, što nije nikako loše. Trebamo da budemo ponosno što imamo igrača u trenutno najboljoj ekipi najjače svjetske lige, a ne da blatite tu nerealnim komentarima. Džeko samo treba ovao da nastavi, za sada ima 11 golova, ako stigne do brojke oko 15-16 sezona je za njega uspješna. A utakmica k'o utakmica strašna, nisam odavno bolju utakmicu (poluvrijeme) odgledao. Ako ne bolju, onda sigurno ne uzbudljiviju. Zbog ovoga se i gleda fudbal i zato je najbolji sport na svijetu.
Zadnja izmjena: TheDinoRules, dana/u 22 jan 2012, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
U mom svijetu važe moja pravila

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 22 jan 2012, 16:32

BegAx je napisao/la:Jedan je Balo! :D
slika
:mrgreen:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 22 jan 2012, 16:33

Ovo su utakmice zbog kojih je fudbal najvaznija sporedna stvar na svijetu. Za 9 minuta 4 gola, pokazano je dokle ljudski razum ide u nogometu (start Balotellia), koliko samo jedna greska moze kostati (Savic), koliko ti malo fali da pobijedis (promasaj Defoea), koliko malo neopreznosti ti treba da napravis glupost (penal) i koliko maestralnosti ima u tom sportu (gol Balea). Tottenham nije imao srece, mada sam ja vise volio da oni danas pobijede.

Sto se tice Dzeke (nisam gledao prvo poluvrijeme), imao jednu priliku u drugom dijelu, ali loptu poslao visoko preko gola. Sada se Balo vratio i mislim da cemo Edina sve cesce gledati na klupi, osim ako FA ne lupi kaznu Balonji zbog onog divljackog starta, u sto nimalo ne sumnjam.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 22 jan 2012, 16:35

Iako ga nikada ne kritikujem,Dzeko danas isto mrtav konj,nezainteresovan isto kao da mu je mrsko trcati...Nakon ovakve utakmice i gola Bale,ne ocekujte Edina u prvih 11 neke 3-4 utakmice.
FK Željezničar
Chelsea FC

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 22 jan 2012, 16:37

I kaže moj ćale, pa što mu ovaj međed Baloteli igra, vid ga kakav je. Dzeko bi do sad dao dva gola da je umjesto Balotelija :lol:

Mora bolje, i mi se cudimo sto je na klupi.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 22 jan 2012, 16:37

City ima 3 sjajna napadaca,i ne mogu igrti svi,sto je logicno...Dzeko je odigrao zadnje 4 premierligaske utakmice od pocetka,donio je svojim golom veoma vaznu pobjedu protiv Vigana,on je odradio svoje ,u dosadasnjeih 27 utakmica postigao 14 golova,i nekoliko asistencija..plus sto je 4-5 utakmica ulazio u finisu utakmice...
Ali ova vecerasnja pobjeda Citya je iznenadjujuca,obzirom da je Totenhem odigrao dosta dobro,cak su bili blize pobjedi,onda fantastican potez Balotelija i gol za 3:2! i to bez dva najblja igraca J.Tourea i Kompanija! s njima dvojicom City je jaci bar za 30%! veoma vazna pobjeda,usudit cu se reci pobjeda za titulu,aBd!

emir_

Post Postao/la emir_ » 22 jan 2012, 16:38

pun forum doktora za fudbal. ovo je bila strasno cvrsta utakmica gdje nit ijedan igrac nije igrao na nivou. Mario je do gola bio obicna kanta, kao i ostali u ekipi iskljucivo jer je kvalitet vrlo izjednacen. Edin nije imao prostora a niti snage da se nosi sa Kingom. Na kraju ostaje ta asistencija!!!
4-IN-A-ROW

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 22 jan 2012, 16:38

Dzeko danas veoma los, nezainteresovan, nije se kretao. Jednostavno receno kao da nije ni igrao.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 22 jan 2012, 16:38

Ovo je bilo bas na guzove! City-eva odbrana ima vise rupa nego sito moje nane. Onaj Savic je tolika taraba! A da ne bude offtopic, Dzeko slab. Pravo slab.

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 22 jan 2012, 16:41

anonymousHD je napisao/la:Džeko do kraja sezone više neće zaigrat u prvoj postavi. On je nezainteresovan, ne trči, ne radi ništa na terenu, jednostavno igrač manje za Mancity. ;)
prijatelju to sam i ja primjetio...gledajući njegove nastupe za Wolfsburg i za City, kao da vidim dva različita igrača.
U wolfsburgu je trčao, nudio se, tražio, ganjao, al nije imao sadašnju tehniku i brzinu...a u Cityu samo hoda po terenu, bljesne po nekad, protrči tri puta mjesečno, nema više one volje šta li :S a tehniku ima....
eh sad ja sebi postavljam pitanje, ili je loš igrač, ili nema interesovanje, novac ga zasitio..il ima nešto treće??

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 22 jan 2012, 16:42

Keenan.- je napisao/la:Iako ga nikada ne kritikujem,Dzeko danas isto mrtav konj,nezainteresovan isto kao da mu je mrsko trcati...Nakon ovakve utakmice i gola Bale,ne ocekujte Edina u prvih 11 neke 3-4 utakmice.

ma kaznit će FA Balotellia ;)

eto Džeksona opet od početka u idućoj tekmi...
FORZA MARŠAL !!!

totasef
Kontakt:

Post Postao/la totasef » 22 jan 2012, 16:43

Zao mi Spursa nekako.. Ubili su City zadnjih pola sata...
Dzeko los danas, prvenstveno radi loseg kretanja i vjerovatno bi bio najlosiji igrac zajedno sa Savicem da je ostalo 2:2 ili da je City izgubio. Ovako ce onaj King ili Savic ponijeti epitet flopa.
Hoce li igrati sljedece utakmice, normalno da hoce. Hoce li poceti od pocetka, to samo Mancini zna...
Pitanje je sta ce FA uraditi povodom Ballotelija i hoce li dobiti kakvu suspenziju. Realno, ono je bio crveni i da ga je dobio, dobio bi sigurno 3-5 utakmica suspenzije.

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 22 jan 2012, 16:44

Kakva pobjeda Citya,sa dosta srece..... Baloteli je stvarno igracina,za ono malo vremena pokazao je vise i od Aguera i od Dzeke,realno... ali vidjelo se da Savic nije za City,i da se itekako osjeti neigranje kapitena i najboljeg igraca Citya Kompanija! veoma vazna pobjeda,ali sa doosta srece!
Dzeko danas,onako prosjecan,nista posebno,ali dosta igraca Citya je odigrali onako..kod Totenhema najslabiji bio Modric-iako je ubjedljivo njihov najbolji igrac,ali to je fudbal ne mozes u svakoj utakmici odigrati za 10! Dzeko je protiv Vigana bio fantatsican,igrac utakmice,a danas prosjecan,ali to je sve fudbal...recimo Ibrahimovic je u zadnjem derbiju protiv Intera bio uzasan,a realno najbolji je igrac Milana.. pametnom dosta!

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 22 jan 2012, 16:47

Plivadon je napisao/la:
prijatelju to sam i ja primjetio...gledajući njegove nastupe za Wolfsburg i za City, kao da vidim dva različita igrača.
U wolfsburgu je trčao, nudio se, tražio, ganjao, al nije imao sadašnju tehniku i brzinu...a u Cityu samo hoda po terenu, bljesne po nekad, protrči tri puta mjesečno, nema više one volje šta li :S a tehniku ima....
eh sad ja sebi postavljam pitanje, ili je loš igrač, ili nema interesovanje, novac ga zasitio..il ima nešto treće??
a jeste li vas dvojica "strucnjaka" gledali proslu utakmicu Citya protiv Vigana u kojoj je Dzeko bio igrac utakmice? gdje je trcao ko lud,vracao se,asistirao,sutirao,pogadjao.. i gdje je odigrao fenomenalno!????? zato gledajte balet ubuduce,mozda ste tu strucniji za ocjenjivanje!

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 22 jan 2012, 16:48

k_c je napisao/la:Kakva pobjeda Citya,sa dosta srece..... Baloteli je stvarno igracina,za ono malo vremena pokazao je vise i od Aguera i od Dzeke,realno... ali vidjelo se da Savic nije za City,i da se itekako osjeti neigranje kapitena i najboljeg igraca Citya Kompanija! veoma vazna pobjeda,ali sa doosta srece!
Dzeko danas,onako prosjecan,nista posebno,ali dosta igraca Citya je odigrali onako..kod Totenhema najslabiji bio Modric-iako je ubjedljivo njihov najbolji igrac,ali to je fudbal ne mozes u svakoj utakmici odigrati za 10! Dzeko je protiv Vigana bio fantatsican,igrac utakmice,a danas prosjecan,ali to je sve fudbal...recimo Ibrahimovic je u zadnjem derbiju protiv Intera bio uzasan,a realno najbolji je igrac Milana.. pametnom dosta!
slazem se

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 22 jan 2012, 16:51

Šta mislite je li Balotelli namjerno nagazio Walkerea ?

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 22 jan 2012, 16:51

Ok Dzeko danas malo losiji,ali imao je asistenciju tako da u svakoj tekmi doprinosi ekipi sto je u principu i najvaznije.
,,Strucnjaci,, sa foruma su slucajevi za posmatranje,tako da sa pojedinim se ne isplati ubjedjivati.
Gluposti o klupi i kako mu je Balo prijetnja najbolje demantuje to sto Dzeko cesto igra i to po meni odlicno s obzirom na stil Cityija,a to pokazuje i njegova statistika golova,ass i minuta na terenu,a i tribine govore sta misle o Edinovoj igri. Covjek koji mu prijeti trenutno ima i manje golova i ass od njega,tako da je glupost pricati ko je bolji.
Proslo kolo igrac utakmice,a sad mu strucnjaci predvidjaju kofer i kazu salb u zadnje vrijeme,jeste ako se to ,,slab,, odnosi na 3-4 dana od zadnje tekme. Bravo za Dzeku i njegove igre u Cityiju,samo hrabro....

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, kakarut, Sveti i 41 gost.