hahahahahaah.Ko mi prica o nafakama.Nismo vas prepoznali gospodo.Pa vi ste dali ovakvih golova milion u nadoknadi ali tada ste pricali kako je to odlika velikih ekipa a sad je nafaka.Mario kralj si svijeta.Plus 6.E sad u miru da gledam Arsenal.ragazzidelsud1987 je napisao/la:NAFAKASI BOZIJI TOTTENHEM CIJELU UTAKMICU IGRA SA VAMA VIKTORIJE I U SUDIJSKOJ NADOKNATI ZABIJETE IZ PENALA FUJ, A IGRA VAM JE KATASTROFA DODJETE DO GOLA VRACATE LOPTU NA CENTAR A TAKVE IGRACE IMATE SRAMOTA SAMO TAKA !
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
pojedi sebelefront je napisao/la:sramota ste da se uopste zovete ekipom, trener vam je glup kao kur.ac , igraci cisti placenici....

čestitke na pobjedi

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Samo mi nije jasno koji je to kreten (ako ga je uopšte bilo) 'zapazio' ovog Savića, koji je došao na ideju da ga dovedu u City i koji je to kreten finansirao. 

Zola in, Zola passes, Zola scores !
- Thunderstruck
- Kontakt:
Mario će da dobije bar 10 utakmica kazne za ono što je uradio!
City ako osvoji titulu osvojit će je zbog početničke sreće, pravo lice će morati pokazati u narednim sezonama.
City ako osvoji titulu osvojit će je zbog početničke sreće, pravo lice će morati pokazati u narednim sezonama.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koja razlika izmedju dva poluvremena.
U prvom dijelu nista nije bilo vrijedno pomena, jednostavno se igralo sigurno i oprezno, narocito odbrane, dok se u drugom dijelu krenulo mnogo riskantnije a rezultat je 5 golova.
Sto se tice penala, isti je postojao i Webb nije pogrijesio sto je svirao.
U prvom dijelu nista nije bilo vrijedno pomena, jednostavno se igralo sigurno i oprezno, narocito odbrane, dok se u drugom dijelu krenulo mnogo riskantnije a rezultat je 5 golova.
Sto se tice penala, isti je postojao i Webb nije pogrijesio sto je svirao.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
e i ovo da čujem čuj stvar početničke srećeThunderstruck je napisao/la:Mario će da dobije bar 10 utakmica kazne za ono što je uradio!
čudo to onda Wigan i Bolton ne osvajaju titule kad je to stvar sreće...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
početničke sreće ? ne bih rekao, ipak biti svo vrijeme prvi nije početnička srećaThunderstruck je napisao/la:Mario će da dobije bar 10 utakmica kazne za ono što je uradio!
look who's talkingragazzidelsud1987 je napisao/la:NAFAKASI BOZIJI TOTTENHEM CIJELU UTAKMICU IGRA SA VAMA VIKTORIJE I U SUDIJSKOJ NADOKNATI ZABIJETE IZ PENALA FUJ, A IGRA VAM JE KATASTROFA DODJETE DO GOLA VRACATE LOPTU NA CENTAR A TAKVE IGRACE IMATE SRAMOTA SAMO TAKA !

Neko ko je za United govori o nafaki.....

A sad realno, City je imao srece. Na covjeku koji je trebao dobiti crveni je napravljen penal i onda je on izveo penal i dao gol. Taj isti igrac koji je trebao biti iskljucen. Mislim da ce balotelli naknadno biti kaznjen za ovaj, haman pokusaj ubistva. Ovo je nivo Pepea!
Bilo kako bilo, penal je bio, tu nema dileme, 100% penal.
P.S. Ova pobjeda mi je neizmjerno draga zato sto se sada jedu oni koji su pola svojih pobjeda dobili na slican nacin.

Hajmo sad malo branite Balotellia..

city iako oslabljen nastavlja niz. to je duh!!! kakva crna viktorija, normalno da je tottenham imao vise loptu kada je imao 5 veznih igrača u ekpipi i jednu polušpicu defoa... kukavička igra rednapa, da savic nije poklonio onaj prvi gol opet bi isli po peticu cevapcica!!!
4-IN-A-ROW
idi se bre čovječe ovo je blue tema.Narin je napisao/la:
Hajmo sad malo branite Balotellia..
4-IN-A-ROW
Pa necu postaviti start Cityevog igraca na temi Dortmunda..E Bože Sacuvaj kakvih likova ima ovdje..
Zadnja izmjena: Narin, dana/u 22 jan 2012, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
ti si bolan troll obični, to što je mario napravio biće kažnjeno, a sada mi ovdje hoćemo da pričamo o pobjedi!!!Narin je napisao/la:Pa necu postaviti start Cityevog igraca na temi Dortmunda..E Bože Sacuvaj kakvih likova ima ovdje..
4-IN-A-ROW
OOOH BALOTELLI HES A STRIKERRR, HE SCORES PENALTIES
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Pricajte,ko vam brani,ja sam vam cestitao na pobjedi,samo sam osudio start balotellia,odma mijenjas temu,jer i ti znas da je ono za kazne..emir_ je napisao/la:ti si bolan troll obični, to što je mario napravio biće kažnjeno, a sada mi ovdje hoćemo da pričamo o pobjedi!!!Narin je napisao/la:Pa necu postaviti start Cityevog igraca na temi Dortmunda..E Bože Sacuvaj kakvih likova ima ovdje..
Nego mama ti troll

cestitam, glavni si na forumu!!!Narin je napisao/la:Pricajte,ko vam brani,ja sam vam cestitao na pobjedi,samo sam osudio start balotellia,odma mijenjas temu,jer i ti znas da je ono za kazne..emir_ je napisao/la:ti si bolan troll obični, to što je mario napravio biće kažnjeno, a sada mi ovdje hoćemo da pričamo o pobjedi!!!Narin je napisao/la:Pa necu postaviti start Cityevog igraca na temi Dortmunda..E Bože Sacuvaj kakvih likova ima ovdje..
Nego mama ti troll..
4-IN-A-ROW
- BluesForever
- Kontakt:
Zasluzena pobjeda Citiya,da nije onog lošeg Savića City ne bi sigurno primio 2 komada,ali uvjek postoji ono nepisano pravilo kada promašiš 100% šansu da ces primiti gol to se i dogodilo Tottenhamu,Defoe kad je promašio onu veliku šansu kod rezultata 2-2 ja sam rekao da ce ih stici kazna i to se i dogodilo,cist penal,Mario siguran sa bijele tacke i City je pobjedio sviđalo se to nekom ili ne.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
a sta je uradio Baloteli nisam gledo do kraja 2. poluvrijeme ?
Baloteli mislim da nije imao namjeru da zgazi igraca,ali ipak ocekujem da ce dobiti 2-3 utakmice kazne!? mada opet ne mora znaciti,jer je sudija bio blizu i sve je vidio... Vazna pobjeda Citya,sa malo srece,ali to je sve fudbal,ovo je pobjeda za titulu! ito bez dva najbolja igraca Kompanija i J.Tourea,ujedno igraci koji su na svojim pozicijama mozda i najbolji na svijetu,kad se oni vrate City ce biti mnogooo jaci i zadati zavrsni udarac svim protivnicima!..