Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Da hoce bogdoklik je napisao/la:Najvjerovantnijeharishp je napisao/la:Ako Dzeko neda gol a bude zamijenjen,uvijek ista prica istih faca.
Sto bi rekao ovaj @klikonja ocerat ce ga![]()
![]()
![]()
!Eto.
I ti ces brzo,jarane kako si krenuo.klik je napisao/la:Evo penal,gotovo je,ako zabije,Edin pakuje kofere!
hodža je napisao/la:Tottenham šokirao City sa dva brza gola za izjednačenje. Dok susret još traje, forumski analitičari studiraju igru Edina Džeke..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
na FB stranici ss.ba
Ja ja,tako i treba,samo pisi realno u ovoj drzavi i odmah pakuj kofere,evo dobrovoljno se javljam da se pakujem(ja bih volio u Tirol ako mene piate) a ako ne odna samo sto daljeharishp je napisao/la:I ti ces brzo,jarane kako si krenuo.klik je napisao/la:Evo penal,gotovo je,ako zabije,Edin pakuje kofere!
Jest vala sretan ovo je cudo jedno.Ali ne mogu da vjerujem da je skoro svaki put kad je Dzeko odigrao lose on zabio gol.JEst da mi je odgovaralo zbog kladionice,ali fakat je sretan lik.Kad ga malo bolje gledam kako hoda isto se krece ko Senad Zeric,ima nakav trapav hod i duge ruke,kao i onaj.Henry je napisao/la:Evo Balonje ebo majku sretnu(ne zna ni on ko mu je majka)
Ocerat ce teklik je napisao/la:Ja ja,tako i treba,samo pisi realno u ovoj drzavi i odmah pakuj kofere,evo dobrovoljno se javljam da se pakujem(ja bih volio u Tirol ako mene piate) a ako ne odna samo sto daljeharishp je napisao/la:I ti ces brzo,jarane kako si krenuo.klik je napisao/la:Evo penal,gotovo je,ako zabije,Edin pakuje kofere!!
Imas ga pravo.AYAN je napisao/la:Dječurlijo stvarno ste nesnošljivi!