ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
prvo nyema nije bio doveden za DMF, vec za stopera, silom prilika je otisao na DMF i tu se fenomenalno snasao(za nasu ligu) i on jeste kvalitetan igrac, ali za nasu ligu, u nekoj jacoj ligi, nevjerovatno je, koliko bi ga ljudi levatili, zna ispasti samo tako, ali ga vi/mi gotivimo zato sto je crnac i odma mislimo da je bolji od nasih igraca, a trenutno, kakva je Zeljo sila, golman je potreban tu da popuni broj igraca na terenu

I ne moze se porediti Adi sto je branio kod nas i Adi sto je branio u Sarajevu, da nije bilo Guše, pola nas bi dalo sve da imamo Adija na golu, toliko o tome
da doveden je za stopera, al pogledaj koja mu je prirodna pozicija bila

u njegovom bivšem timu........
Arogantni je napisao/la:
Na kakvim si ti tabletama, on je jedini golman koji je uspio iz auta primit gol...
primio bi i ti da te prebaci onako tvoj igrac, da te zajebe, pogledaj ostale situacije..kako vadi vruc krompir
Sarajlijc@ je napisao/la:Plivadon vjeruj mi Zelji kao i nama i Borcu.... Trebaju 100x bolji igraci nego sto posjedujemo.Suludo je pricati o grupnoj fazi jer i sam si vidio sta se desilo ove godine nama i vama

Treba ti nova formacija, brži igrači i da su odlučniji...ništa više..pogledaj samo onaj makabi što smo igrali s njim na koševu

da im nije medunjanina i onog napadača..**** bi bili

nego njih dvojca nekako se skontaše pa nam dadoše 2
Đaba Amaru 4 5 1...to bgm slabo prolazi, nek se orjentiše na 4 4 2 ili 4 3 3 (riskantno, al bez rizika nema ni dobiti) pa nek udara pa da vidimo, je*eš ovo sad

kad bi dobili bekrića mogla bi se sastavit' fina formacija za 4 3 3
............Golman............ ( ne znam vala kojeg da stavim )
Čolić Vasilić Bogičević Kvesić
...........Nyema...............
........Zeba....Bekrić.........
Bešlija.....Adilović.....Drakul
al da ne se?em sad puno, svi ćete ismijavat' odma ove formacije..nego uglavnom...treba nam Brz, dobar,stamenit napadač (pa nek ulozi malo para, ne može đaba) treba nam golman neki dobar, vitak, fleksibilan, visok i po mogućnosti odbrambeni igrač..ako zafali ili se neko povrijedi